crnje sabljama ganjaju muriju po londonistanu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: crnje sabljama ganjaju muriju po londonistanu
ne znam, i sam imam neku averziju prema policiji i sili koju primjenjuju..
ali sad malo bolje razumijem starije generacija s kojima sam jednom komentirao prosvjede u francuskoj, i rekli su mi, ok ljudi imaju razloge da se bune i sve je to oke, ali policija ne smije dopustiti da ih netko tuce na ulici i gura, tom nema kraja onda, zgazit ce te, zapalit ti auto, kucu, zabit stap u guzicu ko Gadafiju, popisat ti se na tijelu i zapalit sve tvoje sto ti je drago.. i na kraju ce mislit da su napravili pravo jos.
kic wrote:
ne znam, i sam imam neku averziju prema policiji i sili koju primjenjuju..
ali sad malo bolje razumijem starije generacija s kojima sam jednom komentirao prosvjede u francuskoj, i rekli su mi, ok ljudi imaju razloge da se bune i sve je to oke, ali policija ne smije dopustiti da ih netko tuce na ulici i gura, tom nema kraja onda, zgazit ce te, zapalit ti auto, kucu, zabit stap u guzicu ko Gadafiju, popisat ti se na tijelu i zapalit sve tvoje sto ti je drago.. i na kraju ce mislit da su napravili pravo jos.
imamo situaciju da je autoritet vlasti svugdje u svijetu nikakav, i sve se više održava na sili a to opet jača otpor vlastima i tako u krug.
"liberalnim" elitama se njihove vlastite politike obijaju o glupu glavu a oni stišću gas dalje.
Ne obija im se nista jer nista ni ne vide niti zele da vide. Zderu, locu i uzivaju u svojim kucetinama i bazenima, finim vecerama sa kolegama i jet set-om, zaboli ih kiki za crnce, cigane, glupe leftarde i ostalo smece koje ne zele u susjedstvu. Ukratko zive dok traje a ostali neka se kolektivno yebu.marcellus wrote:kic wrote:"liberalnim" elitama se njihove vlastite politike obijaju o glupu glavu a oni stišću gas dalje.
omni-
2014-04-12
Izbori su vam pred vratima i nitko se ne bavi ozbiljnije sa iducim valom "migrnata". Kako ce hapsenje policijskih sluzbenika utjecati na daljni razvoj?? Iduci val ce biti do sada najveci. Turska je riknila i uskoro pocinju ucjene. Bude li Grcka (sta je vjerojatno) zgazena eto ih u roku dva dana na granicama DNRH. Madjarska i Slovenija imaju zicu. Sto raditi??? O ekonomskoj politici i koliko ce se povecati porezna presija i otimacina nitko ne govori??? Bitniji se partizani i djeca koja danas imaju 30 godina...... Poslije kukanje. Bilo kako bilo jedino obecanje koje je promptno ispunjeno iz prosle kampanje je uradio retardirani musliman.Kila mozga.....
2014-04-14
abraham wrote:Izbori su vam pred vratima i nitko se ne bavi ozbiljnije sa iducim valom "migrnata". Kako ce hapsenje policijskih sluzbenika utjecati na daljni razvoj?? Iduci val ce biti do sada najveci. Turska je riknila i uskoro pocinju ucjene. Bude li Grcka (sta je vjerojatno) zgazena eto ih u roku dva dana na granicama DNRH. Madjarska i Slovenija imaju zicu. Sto raditi???
zid, žica, struja, mitraljez, jarak, krokodili.
Sa Borickom, Peovickom, Ostojicima, Plenkovicem........... Nada umira zadnja
2014-04-14
Jedino Anku na granicu poslati,mozda se razbjeze. Imaju oni jak zeludac i ne biraju ali ipak je ona negdje granicni slucaj.
2014-04-14
mi u Sisku ćemo braniti od najezde sisak stari... to je fortifikacijski nekadašnja utvrđena siscija i to možemo obraniti... caprag ćemo morati prepustiti migrantima... ionako im se tamo gradi islamski centar sa džamijom koja reprezentira minimalno 50 000 muslimana vjernika... a u sisku ih ima oko 120... to bi valjda trebalo biti jasno koji je cilj u budućnosti...abraham wrote:Sa Borickom, Peovickom, Ostojicima, Plenkovicem........... Nada umira zadnja
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
2015-08-08
I ja sa strojnicom, sanducima streljiva i raznom optikom dnevnom i noćnom i oružjem inim ... na povišenoj koti.marcellus wrote:abraham wrote:Izbori su vam pred vratima i nitko se ne bavi ozbiljnije sa iducim valom "migrnata". Kako ce hapsenje policijskih sluzbenika utjecati na daljni razvoj?? Iduci val ce biti do sada najveci. Turska je riknila i uskoro pocinju ucjene. Bude li Grcka (sta je vjerojatno) zgazena eto ih u roku dva dana na granicama DNRH. Madjarska i Slovenija imaju zicu. Sto raditi???
zid, žica, struja, mitraljez, jarak, krokodili.
I s dozvolom za odstrijel.
Jamčim u dometu strojnice mir i spokoj Božji svima.
Guest- Guest
Nije točno, najbitnije je što Škoro misli o pobačajuabraham wrote:Izbori su vam pred vratima i nitko se ne bavi ozbiljnije sa iducim valom "migrnata". Kako ce hapsenje policijskih sluzbenika utjecati na daljni razvoj?? Iduci val ce biti do sada najveci. Turska je riknila i uskoro pocinju ucjene. Bude li Grcka (sta je vjerojatno) zgazena eto ih u roku dva dana na granicama DNRH. Madjarska i Slovenija imaju zicu. Sto raditi??? O ekonomskoj politici i koliko ce se povecati porezna presija i otimacina nitko ne govori??? Bitniji se partizani i djeca koja danas imaju 30 godina...... Poslije kukanje. Bilo kako bilo jedino obecanje koje je promptno ispunjeno iz prosle kampanje je uradio retardirani musliman.Kila mozga.....
2014-04-15
n_razbojnik-
2014-04-15
Arapski raj.n_razbojnik wrote:
omni-
2014-04-12
Islamabad danju, Tijuana noćuomni wrote:
Arapski raj.
2014-04-15
kolega, naveo sam istu kao 30-godisnjake danas. Ljude, sa svojim obiteljima zivotimaa, djecom. U biti po lijevima,djeca propalih abortusa.Inace to je najbitnije i tko je vidioTita ili Tudjmana dva put a tko je Mujo.... Bilo kako bilo vraca se vec zaboravljeni negativni rast , ljucka prava, i sl.....Spisam se kada cujem ovarbanog profesora omiljeni negativni rast. Muhahahahhaaa Kila mozg....n_razbojnik wrote:Nije točno, najbitnije je što Škoro misli o pobačajuabraham wrote:Izbori su vam pred vratima i nitko se ne bavi ozbiljnije sa iducim valom "migrnata". Kako ce hapsenje policijskih sluzbenika utjecati na daljni razvoj?? Iduci val ce biti do sada najveci. Turska je riknila i uskoro pocinju ucjene. Bude li Grcka (sta je vjerojatno) zgazena eto ih u roku dva dana na granicama DNRH. Madjarska i Slovenija imaju zicu. Sto raditi??? O ekonomskoj politici i koliko ce se povecati porezna presija i otimacina nitko ne govori??? Bitniji se partizani i djeca koja danas imaju 30 godina...... Poslije kukanje. Bilo kako bilo jedino obecanje koje je promptno ispunjeno iz prosle kampanje je uradio retardirani musliman.Kila mozga.....
2014-04-14
Evo cini se i u Glasgow napad nozevima. Vidjet cemo je li kakav ludak ili jos jedan drazesni pozdrav islamskih fanatika liberalnoj glupavoj EU.
omni-
2014-04-12
n_razbojnik wrote:
Import the East, you will become the East.
Guest- Guest
Violence-on-sea: Five are stabbed as beach brawls break out across Britain with police abused and spat at in lockdown-breaking gatherings
https://www.dailymail.co.uk/news/article-8462887/Mass-beach-brawl-Ogmore-Sea-sees-two-arrested.html
Šta je ovo, neki novi virus, ili što?
Šta masovno u autobusima i na prikolicama?marcellus wrote:https://www.thesun.co.uk/news/uknews/11949260/brixton-riots-thug-brandishes-sword/
drotovi bježe ko srbi devespete
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kaos u Londonistanu
» Čakijada u Londonistanu
» Crnje će nas prepišati
» Multikultira u Londonistanu
» Ušle crnje u uragan i...
» Čakijada u Londonistanu
» Crnje će nas prepišati