Stopa reprodukcije koronavirusa u Njemačkoj skočila na 2,88
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Stopa reprodukcije koronavirusa u Njemačkoj skočila na 2,88
Ja mogu sve, shvaćaš gojo?michaellcmacha wrote:Robert se izlajao i i sad je poprilično pitom... Nemoj da se i ti izlaješ...;)red wolf wrote:Uskoro ćeš srati govna u gaće...michaellcmacha wrote:Kako BiH mu ja pukao šljagu... Šmrklje bi s trtice brisao...epikur37 wrote:red wolf wrote:game is over...
evo ga...:)
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Pa evo ugovorili 60 miljona eura posla s Rusijom prije pet dana.epikur37 wrote:RayMabus wrote:AssadNaPodmornici wrote:bavia si se indirektno. sve tvoje nekretnine vrijede radi turizma. a živiš od ležanja i rente. nema turizma, nema ležarine a beton nemožeš jestRayMabus wrote:Nisan se bavija turizmom nit na ikoji način ovisin o njemu tako da ni iz đepa ni u đep. Bitnije je da ima promet roba a promet ljudi bolje blokirat da malo odmorimo svi od svega.
Jedan mi podstanar radi u Adria Plastic
spas :D
https://www.nacional.hr/ad-plastik-u-rusiji-ugovorio-607-milijuna-eura-novih-poslova/
Imaju posla ko u priči.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa evo ugovorili 60 miljona eura posla s Rusijom prije pet dana.epikur37 wrote:RayMabus wrote:AssadNaPodmornici wrote:bavia si se indirektno. sve tvoje nekretnine vrijede radi turizma. a živiš od ležanja i rente. nema turizma, nema ležarine a beton nemožeš jestRayMabus wrote:Nisan se bavija turizmom nit na ikoji način ovisin o njemu tako da ni iz đepa ni u đep. Bitnije je da ima promet roba a promet ljudi bolje blokirat da malo odmorimo svi od svega.
Jedan mi podstanar radi u Adria Plastic
spas :D
https://www.nacional.hr/ad-plastik-u-rusiji-ugovorio-607-milijuna-eura-novih-poslova/
Imaju posla ko u priči.
pa ok
ljudi rade, ekonomija ide...
Kod mene jedna doktorica, neki distributer i jedan mali s plivarice...
ljudi uredno rade sve ok
radim i ja, koji kurac :D
Sezona, e da..ok...bit će manje šolda nama u džepu a posljedićno i državi ali bože moj, ponekad je i dobro da malo danemo, pa nakon pauze opleti nanovo
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa normalno. Malo ćemo se zadužiti , malo eu fondovi guz guz i eto 2021 iduća sezona malo oporavak i idemo dalje.epikur37 wrote:Dobro ljudi koji vam je kurac, ok pandemija, korona, ovo ono.
Pa nee svijet propasti, jedna sezona propadne i što sad...malo će se primostiti do sljedeće, riješit će se i cjepivo i to.
Život je nemoguće zaustaviti a ni ekonomiju, malo će prošepati ovu godinu, pa možda i sljedeća bude nešto slabija i što sad..
Nije mi jasno da netko očekuje kako nikad neće biti problema i da će ucijek biti sve bolje i sve više para.
Nije tako.
Malo gori, pa malo oslabi, pa onda opet bolje ....to je valjda normalno i to je život.
Pa bio je i jebeni rat ..i bilo ih je više i kriza također..
kaj sad
A povrh svega nije to neka ni boleščina toliko opasna...najveći problem s ovim je glupa psihoza oko ovoga
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa normalno. Malo ćemo se zadužiti , malo eu fondovi guz guz i eto 2021 iduća sezona malo oporavak i idemo dalje.epikur37 wrote:Dobro ljudi koji vam je kurac, ok pandemija, korona, ovo ono.
Pa nee svijet propasti, jedna sezona propadne i što sad...malo će se primostiti do sljedeće, riješit će se i cjepivo i to.
Život je nemoguće zaustaviti a ni ekonomiju, malo će prošepati ovu godinu, pa možda i sljedeća bude nešto slabija i što sad..
Nije mi jasno da netko očekuje kako nikad neće biti problema i da će ucijek biti sve bolje i sve više para.
Nije tako.
Malo gori, pa malo oslabi, pa onda opet bolje ....to je valjda normalno i to je život.
kaj sad
A povrh svega nije to neka ni boleščina toliko opasna...najveći problem s ovim je glupa psihoza oko ovoga
normalno
Bilo bi idealno da je sve uvijek idealno i svaki novi dan sve to bolje..
ali valjda nismo djeca..
neki put se podrepi ovako neka zajebancija i stavri uspore i zaglave ali opet poslije krenu
samo da ne bude kakvog većeg sranja...ratova i kriza ozbiljnih, a korona...ajde.
2015-08-06
Game is over...Nema više...
red wolf-
2016-02-10
Pa u biti imat ćeš navalu imigranata al ono koga boli kurac , držiš ih dalje od obale pa nek šetaju kroz Liku i Zagoru.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Pa normalno. Malo ćemo se zadužiti , malo eu fondovi guz guz i eto 2021 iduća sezona malo oporavak i idemo dalje.epikur37 wrote:Dobro ljudi koji vam je kurac, ok pandemija, korona, ovo ono.
Nije tako.
kaj sad
normalno
ali valjda nismo djeca..
neki put se podrepi ovako neka zajebancija i stavri uspore i zaglave ali opet poslije krenu
samo da ne bude kakvog većeg sranja...ratova i kriza ozbiljnih, a korona...ajde.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa u biti imat ćeš navalu imigranata al ono koga boli kurac , držiš ih dalje od obale pa nek šetaju kroz Liku i Zagoru.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Pa normalno. Malo ćemo se zadužiti , malo eu fondovi guz guz i eto 2021 iduća sezona malo oporavak i idemo dalje.epikur37 wrote:Dobro ljudi koji vam je kurac, ok pandemija, korona, ovo ono.
Nije tako.
kaj sad
normalno
ali valjda nismo djeca..
dečki na granici rae dobar posao, malo pojačati i dati još ovlasti i to bude ok
2015-08-06
Ma bit će posli veliki val al možda uđu zimi kad nema turizma pa kog brige. Neće im dat liti da provale pa vjerojatno to jesen , zima il proliće pa je to to al može turizam funkcionirat paralelno s time al s koronom ne može.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Pa u biti imat ćeš navalu imigranata al ono koga boli kurac , držiš ih dalje od obale pa nek šetaju kroz Liku i Zagoru.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Pa normalno. Malo ćemo se zadužiti , malo eu fondovi guz guz i eto 2021 iduća sezona malo oporavak i idemo dalje.epikur37 wrote:Dobro ljudi koji vam je kurac, ok pandemija, korona, ovo ono.
Nije tako.
kaj sad
normalno
ali valjda nismo djeca..
dečki na granici rae dobar posao, malo pojačati i dati još ovlasti i to bude ok
2014-04-11
Iduća sezona čak i ako se ne nađe cjepivo bit će puno ovih šta su to prebolili i oni će imat potvrdu i moći će putovat. Vidi se kako to piči da to do iduće sezone pola planete dobit tu koronu tako tko to preboli ima potvrdu i normalno putuje
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Template:2019%E2%80%9320_coronavirus_pandemic_data
Dakle iduća sezona će biti bolja a ovu je pogodilo ki prston u govno. Ništa od ove godine. Netko će nešto i uvatit al to je sve jad.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Template:2019%E2%80%9320_coronavirus_pandemic_data
Dakle iduća sezona će biti bolja a ovu je pogodilo ki prston u govno. Ništa od ove godine. Netko će nešto i uvatit al to je sve jad.
2014-04-11
Mogu li umrijeti od ovog virusa?...Možeš! No, što ako preživim?...Viči za boljim svijetom!
red wolf-
2016-02-10
red wolf na aparatima, ništa od smaka svijeta
Bit će uskoro na aparatima gojo...AssadNaPodmornici wrote:red wolf na aparatima, ništa od smaka svijeta
red wolf-
2016-02-10
ono prije 2-3 mjeseca čim je bila teoretska naznaka neke kataklizme, usra si se ko grlica, umjesto da si uživa..
sada kada si skužio da ti je dupe sigrno, zazivanje smaka svijeta
sada kada si skužio da ti je dupe sigrno, zazivanje smaka svijeta
Zabiješ se u kuću i prispavaš idućih godinu dana a do tada ovi šta nemaju para ne mogu zaustaviti ekonomiju i to se pročisti i idemo dalje.
https://www.blic.rs/vesti/svet/broj-preminulih-od-korona-virusa-u-brazilu-premasio-50000/gk2wq8w
https://www.blic.rs/vesti/svet/broj-preminulih-od-korona-virusa-u-brazilu-premasio-50000/gk2wq8w
2014-04-11
Zanimljivo.Zašto ti tek sad govoriš ono što sam ja govorio još 2016 god ?red wolf wrote:Prihvatite jednu stvar...Nije vas ljudi previše na Zemlji, ali kad su u pitanju resusrsi na Zemlji, da, previše vas je...
Gledao sam neke stare teme i ti i zločesti Mabus ste mi se rugali kad sam govorio da se ljudi previše nakotilo,te da se populacija mora reducirat humanim i bezbolnim pristupom,tak da biljni i životinjski svijet budu pošteđeni.
Govorio sam vam i najavio jedan kvalitetan virus a vi ste mi se smijali.
Ali znaš šta,ovo uopće nije onaj virus koji sam ja najavio,ovo je tek generalna proba.
I ti i Mabus,morat će te kleknut i poklonit se Novom Svjetskom Poretku.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Crni scenarij : Stopa širenja zaraze u Njemačkoj raste
» Muslimani se nude Njemačkoj kao vojni imami u njemačkoj vojsci
» Cijena nafte skočila na 56 dolara
» Arapi kupuju Vlašić, cijena skočila 10x!
» I ovo dočekali!Hrvatska skočila za pet mjesta na ljestvici konkurentnosti
» Muslimani se nude Njemačkoj kao vojni imami u njemačkoj vojsci
» Cijena nafte skočila na 56 dolara
» Arapi kupuju Vlašić, cijena skočila 10x!
» I ovo dočekali!Hrvatska skočila za pet mjesta na ljestvici konkurentnosti
Page 3 of 3