Srbija: izbori
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Srbija: izbori
Eroo wrote:Sad komotno može podpisati nezavisnost Kosova.
I platit Hrvatskoj ratnu odštetu.
crvenkasti- Posts : 29734
2014-04-17
I jedini lik koji je nesto pokusao napraviti od Srbije i kad je vidio da ga njegove kolege opstruiraju, dao ostavku na mjesto ministra i odstupio.dzango wrote:Radulović je bivši Vućićev ministar i nekakav suverenista i u suštini kutsc ns biciklu. Oni koji valjaju su za bojkot. Đilas, Boško i DS kao nosioc opozicije mada je DS u haosu.Pirate wrote:Sasa Radulovic iz Dosta je bilo, ali Srbi su uglavnom ovce pa glasaju za sizoju.danni1 wrote:Ma dobro je.
Koja je uopće alternativa SNS-u? Adem Vuchiqi je ipak najbolje što imaju. Oni su u istim govnima ko i mi.
I kod njih i kod nas i oni najbolji su bogu za plakat.
Od ovih navedenih, jedino mi se Bosko cini kao ok lik, iako je malo predesno za moj ukus, no svejedno ne djeluje pokvareno. Djilas i DS su blagi uzas.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
I ukinuti Republiku Srpsku.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Sad komotno može podpisati nezavisnost Kosova.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
i primiti višak... ili bar ove ranjene iz republike srpske u dolasku na proslavu...Pirate wrote:I ukinuti Republiku Srpsku.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Sad komotno može podpisati nezavisnost Kosova.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Rešil sendvičar "opoziciju" kak' šmrkle iz nosa.
Hnssss jedna nosnica, hnssss druga nosnica i gotovo.
Hnssss jedna nosnica, hnssss druga nosnica i gotovo.
Guest- Guest
Zato što Srbiju uvik mogu zbombat kad htidnu, ove druge dvi ne mogu.crvenkasti wrote:
Usprkos tome, Zapad zbog nečega Srbiji ne uvodi sankcije. Veće sankcije su nabili Kini i Rusiji nego Srbiji.
To je zato što nije više u stanju na ništa utjecati, niti negativno niti pozitivno. Po tome je lider u regiJonu.crvenkasti wrote:Vucichu treba odati priznanje na uspješnom delikatnom balansiranju između Zapada i Istoka.
Kinezi su im spasili ekonomiju, kupii su im željezaru Smederevo i rudnik bakra Bor. Ulažu i grade po Srbiji kako im se prohtije.
Rusi im prodaju oružje i drže im stranu u VS.
Usprkos tome, Zapad zbog nečega Srbiji ne uvodi sankcije. Veće sankcije su nabili Kini i Rusiji nego Srbiji.
Ne može Vućićev ministar ništa da menja. Nesposoban je da napravi stranku a kamoli nešto drugo. Svi poslanici izabrani u parlament u prošlom sazivu su ga napustili a on je brže, bolje pojurio na izbore kada mu je Peder bacio mamac u vidu sniženja cenzusa. Čovek je beskarakterna vaška sposobna za mešetarenje, isto kao i Trigunović. Oni koji su izašli na ove izbore i nisu ušli u parlament, nemaju više nikakvu perspektivu. Đilas nije pokvaren i bio bi dobar balans Bošku kada ovaj malo zastrani. I DS kao jedina stranka sa infrastrukturom za sutrašnje obaranje kriminalnog kartela. Uz uslov da DS konačno dođe sebi i sredi se.Pirate wrote:I jedini lik koji je nesto pokusao napraviti od Srbije i kad je vidio da ga njegove kolege opstruiraju, dao ostavku na mjesto ministra i odstupio.dzango wrote:Radulović je bivši Vućićev ministar i nekakav suverenista i u suštini kutsc ns biciklu. Oni koji valjaju su za bojkot. Đilas, Boško i DS kao nosioc opozicije mada je DS u haosu.Pirate wrote:Sasa Radulovic iz Dosta je bilo, ali Srbi su uglavnom ovce pa glasaju za sizoju.danni1 wrote:Ma dobro je.
Koja je uopće alternativa SNS-u? Adem Vuchiqi je ipak najbolje što imaju. Oni su u istim govnima ko i mi.
Od ovih navedenih, jedino mi se Bosko cini kao ok lik, iako je malo predesno za moj ukus, no svejedno ne djeluje pokvareno. Djilas i DS su blagi uzas.
I da ukine SPC u CG, HRV, BIH...Pirate wrote:I ukinuti Republiku Srpsku.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Sad komotno može podpisati nezavisnost Kosova.
dzango wrote:Ne može Vućićev ministar ništa da menja. Nesposoban je da napravi stranku a kamoli nešto drugo. Svi poslanici izabrani u parlament u prošlom sazivu su ga napustili a on je brže, bolje pojurio na izbore kada mu je Peder bacio mamac u vidu sniženja cenzusa. Čovek je beskarakterna vaška sposobna za mešetarenje, isto kao i Trigunović. Oni koji su izašli na ove izbore i nisu ušli u parlament, nemaju više nikakvu perspektivu. Đilas nije pokvaren i bio bi dobar balans Bošku kada ovaj malo zastrani. I DS kao jedina stranka sa infrastrukturom za sutrašnje obaranje kriminalnog kartela. Uz uslov da DS konačno dođe sebi i sredi se.Pirate wrote:I jedini lik koji je nesto pokusao napraviti od Srbije i kad je vidio da ga njegove kolege opstruiraju, dao ostavku na mjesto ministra i odstupio.dzango wrote:Radulović je bivši Vućićev ministar i nekakav suverenista i u suštini kutsc ns biciklu. Oni koji valjaju su za bojkot. Đilas, Boško i DS kao nosioc opozicije mada je DS u haosu.Pirate wrote:Sasa Radulovic iz Dosta je bilo, ali Srbi su uglavnom ovce pa glasaju za sizoju.danni1 wrote:Ma dobro je.
DS više nitko ne sponzorira otkad je Trumpova administracija preuzela kontrolu na financijama.
To se sprema i Šiptarima i Ukrajincima i islamistima itd.
Vuciću je to došlo ko kec na desetku. Njega sponzorira Kina.
crvenkasti-
2014-04-17
to ne mora Adem Vuchiqi, to ćemo mi riješiti s vremenom...dzango wrote:I da ukine SPC u CG, HRV, BIH...Pirate wrote:I ukinuti Republiku Srpsku.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Sad komotno može podpisati nezavisnost Kosova.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
dzango wrote:I da ukine SPC u CG, HRV, BIH...Pirate wrote:I ukinuti Republiku Srpsku.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Sad komotno može podpisati nezavisnost Kosova.
Alal ti vera ... ova ti je ko u Njegoša.
Guest- Guest
pa ne rade to kinezi, onako, za džabe... to sponzorstvo se mora i opravdati nekim inicijativama, provedbom istih pa i izravnim akcijama... malo je vjerojatno da kinezi isključivo imaju nekakav teritorijalni ili eksploatacijski interes od same srbij... njih moguće zanima nekakva solidna uplovna luka za njihove nosače kontejnera, a tu su srbi tanki, a nije baš i da imaju nekakvog posebnog utjecaja na neku od država koje imaju tako nešto... a moguće da je vučko kinezima rodao spiku da ima utjecaja...crvenkasti wrote:dzango wrote:Ne može Vućićev ministar ništa da menja. Nesposoban je da napravi stranku a kamoli nešto drugo. Svi poslanici izabrani u parlament u prošlom sazivu su ga napustili a on je brže, bolje pojurio na izbore kada mu je Peder bacio mamac u vidu sniženja cenzusa. Čovek je beskarakterna vaška sposobna za mešetarenje, isto kao i Trigunović. Oni koji su izašli na ove izbore i nisu ušli u parlament, nemaju više nikakvu perspektivu. Đilas nije pokvaren i bio bi dobar balans Bošku kada ovaj malo zastrani. I DS kao jedina stranka sa infrastrukturom za sutrašnje obaranje kriminalnog kartela. Uz uslov da DS konačno dođe sebi i sredi se.Pirate wrote:I jedini lik koji je nesto pokusao napraviti od Srbije i kad je vidio da ga njegove kolege opstruiraju, dao ostavku na mjesto ministra i odstupio.dzango wrote:Radulović je bivši Vućićev ministar i nekakav suverenista i u suštini kutsc ns biciklu. Oni koji valjaju su za bojkot. Đilas, Boško i DS kao nosioc opozicije mada je DS u haosu.Pirate wrote:
Sasa Radulovic iz Dosta je bilo, ali Srbi su uglavnom ovce pa glasaju za sizoju.
DS više nitko ne sponzorira otkad je Trumpova administracija preuzela kontrolu na financijama.
2015-08-08
Kako Kina kada su mu stranku pravili u američkoj ambasadi? Tramp ne zna gde se nalazi a kamoli šta se i gde finansira.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ne može Vućićev ministar ništa da menja. Nesposoban je da napravi stranku a kamoli nešto drugo. Svi poslanici izabrani u parlament u prošlom sazivu su ga napustili a on je brže, bolje pojurio na izbore kada mu je Peder bacio mamac u vidu sniženja cenzusa. Čovek je beskarakterna vaška sposobna za mešetarenje, isto kao i Trigunović. Oni koji su izašli na ove izbore i nisu ušli u parlament, nemaju više nikakvu perspektivu. Đilas nije pokvaren i bio bi dobar balans Bošku kada ovaj malo zastrani. I DS kao jedina stranka sa infrastrukturom za sutrašnje obaranje kriminalnog kartela. Uz uslov da DS konačno dođe sebi i sredi se.Pirate wrote:I jedini lik koji je nesto pokusao napraviti od Srbije i kad je vidio da ga njegove kolege opstruiraju, dao ostavku na mjesto ministra i odstupio.dzango wrote:Radulović je bivši Vućićev ministar i nekakav suverenista i u suštini kutsc ns biciklu. Oni koji valjaju su za bojkot. Đilas, Boško i DS kao nosioc opozicije mada je DS u haosu.Pirate wrote:
Sasa Radulovic iz Dosta je bilo, ali Srbi su uglavnom ovce pa glasaju za sizoju.
Vi nešto da rešite? Ajde ne zasmejavaj me majke ti.michaellcmacha wrote:to ne mora Adem Vuchiqi, to ćemo mi riješiti s vremenom...dzango wrote:I da ukine SPC u CG, HRV, BIH...Pirate wrote:I ukinuti Republiku Srpsku.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Sad komotno može podpisati nezavisnost Kosova.
dzango wrote:Vi nešto da rešite? Ajde ne zasmejavaj me majke ti.michaellcmacha wrote:to ne mora Adem Vuchiqi, to ćemo mi riješiti s vremenom...dzango wrote:I da ukine SPC u CG, HRV, BIH...Pirate wrote:I ukinuti Republiku Srpsku.crvenkasti wrote:
darth_vader-
2014-04-17
bacih oko pala je zadnja utvrda - sabac
sad se mirno moze obracunat sa zadnjim neprijateljem - N1
sad se mirno moze obracunat sa zadnjim neprijateljem - N1
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
michaellcmacha wrote:to ne mora Adem Vuchiqi, to ćemo mi riješiti s vremenom...dzango wrote:I da ukine SPC u CG, HRV, BIH...Pirate wrote:I ukinuti Republiku Srpsku.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Sad komotno može podpisati nezavisnost Kosova.
To sigurno nećemo, ali bi im mogli stati na žulj odnosno sjesti na imovinu.
Guest- Guest
znači u srbiji će se vlast mijenjati tradicionalnom srpskom metodom.
Nikome izlaznost nije važna. Važno je pobijediti na izborima.dzango wrote:Mene se ovi izbori i ne tiču. Zato i gledam da pošaljem decu napolje a ovi ovde neka rade šta hoće. Uz sve lopovluke i okupaciju medija u Beogradu nisu uspeli da pređu 35% izlaznosti.michaellcmacha wrote:to treba zahvaliti džangu i serbinju... oni se ponašaju kao da se to njih uopće ne tiče... ili su potajni vučićevi simpatizeri...kaya wrote:Ja sam šokirana! Ovi izbori bili su nezvjesni do samoga kraja, kao u sj.koreji!
kog boli kurac koliko je ljudi izašlo? Izašlo ih je dovoljno da Adem Vuchiqi pobijedi. Ako bi ga zamijenili trebate izač na izbore ne doma blejat.
marcellus wrote:znači u srbiji će se vlast mijenjati tradicionalnom srpskom metodom.
Posljednji puta oprobanom u rušenju Miloševića. Grebi ga, u zemlji Stradiji (Radoje Domanović) jednostavno ne ide drugačije.
Guest- Guest
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» srbija izbori
» Srbija ne sme da stane, Izbori
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Neoproštena pobjeda... nebeska srbija (opet srbi i srbija ) u Hrvatskoj
» srbija izbori
» Srbija ne sme da stane, Izbori
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Neoproštena pobjeda... nebeska srbija (opet srbi i srbija ) u Hrvatskoj
Page 5 of 6