Alma Zadić traži istragu protiv hrvatske policije radi imigranata
Page 1 of 1
Alma Zadić traži istragu protiv hrvatske policije radi imigranata
Austrijska ministrica pravosuđa
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/alma-zadic-trazi-istragu-o-nasilju-hrvatskih-policajaca-nad-migrantima/200621052
Možemo vam mi to sve poslat u Austriju a kako stvari stoje tako će vam i bit.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/alma-zadic-trazi-istragu-o-nasilju-hrvatskih-policajaca-nad-migrantima/200621052
Možemo vam mi to sve poslat u Austriju a kako stvari stoje tako će vam i bit.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Alma Zadić traži istragu protiv hrvatske policije radi imigranata
U Sloveniji nađena 22 imigranta iz Srbije
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/slovenija-nadena-22-ilegalna-migranta-u-cisternama-iz-srbije
E da oće sad njih milijuna navalit na države eks Juge koje nemaju kapacitet da toliku masu drže pod kontrolom pa da vam sve u tu Austriju pošaljemo.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/slovenija-nadena-22-ilegalna-migranta-u-cisternama-iz-srbije
E da oće sad njih milijuna navalit na države eks Juge koje nemaju kapacitet da toliku masu drže pod kontrolom pa da vam sve u tu Austriju pošaljemo.
2014-04-11
sto bi joj yoda radio
dijagram-
2015-08-09
Neka ona njih zove. Ona je ipak muslimanka u Austriji pa kad se desi nešto ko ono jučer u Engleskoj bude i ona i ti njeni imigranti izletili iz Austrije.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/britanska-policija-pokolj-u-readingu-u-kojem-su-ubijene-tri-osobe-sada-smatra-teroristickim-cinom-15003793
Samo ti njih zovi. Poslat če vam Hrvatska sve u tu Austriju.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/britanska-policija-pokolj-u-readingu-u-kojem-su-ubijene-tri-osobe-sada-smatra-teroristickim-cinom-15003793
Samo ti njih zovi. Poslat če vam Hrvatska sve u tu Austriju.
2014-04-11
Neka tuzi Austriju ili EU jer je to zajednicki program, ah da mrzi Hrvatsku pa joj se pruzila prilika, kopile malo. :D
omni-
2014-04-12
zasto mislis da mrzi..Muslimani se svugdje vanka drze skupa kolikogod je to moguce..krscani bi trebali uciti od njia..omni wrote:Neka tuzi Austriju ili EU jer je to zajednicki program, ah da mrzi Hrvatsku pa joj se pruzila prilika, kopile malo. :D
Guest- Guest
Pa nek tuži. Jebe me se. Jedva čekam da ih dođe još pa da šaljemo u Sloveniju.omni wrote:Neka tuzi Austriju ili EU jer je to zajednicki program, ah da mrzi Hrvatsku pa joj se pruzila prilika, kopile malo. :D
2014-04-11
Alma, go home!
;-)
;-)
Dobro je njoj u Austriji. Neće ta nigdi.Maggie19 wrote:Alma, go home!
;-)
2014-04-11
Znam jer sam se susretao s takvima. Almica vrlo dobro zna da je izmedju ostalogai Austrija ta koja ne da njezinim ljubimcima da predju granice ali se cini da je to ne zanima previse jer se pruzila prilika da se u negativnom smislu spomene RH. A da drze se skupa posebno kada je zajebati drzavu u koju su se doselili i dati savjete kako iskoristiti i zaobici sistem u svrhu dobiti. Tu i tamo neki su pomognu da dodju do legalnoga posla i to je za cijeniti jer u tome znaju biti bolji i posteniji od ostalih.Legendovich wrote:zasto mislis da mrzi..Muslimani se svugdje vanka drze skupa kolikogod je to moguce..krscani bi trebali uciti od njia..omni wrote:Neka tuzi Austriju ili EU jer je to zajednicki program, ah da mrzi Hrvatsku pa joj se pruzila prilika, kopile malo. :D
omni-
2014-04-12
Nebitna je. Hrvatsku uopće nije brige za te imigrante. Mi smo tranzit a Austrija je cilj. To je u suštini Njemačko Austrijski problem.
Eto jučer su im imigranti napravili dernek u Stuttgartu. Samo trpaj.
2014-04-11
Pa Alma i kompanija misle da ce im migranti iznijeti revoluciju na svojim ramenima pa da ce onda oni vladati i krasti umjesto ovih sada. No migrantima je cilj islamska europa gdje ce se za posjedovanje "Kapitala" mastiti konopac dok reknes keks.RayMabus wrote:Nebitna je. Hrvatsku uopće nije brige za te imigrante. Mi smo tranzit a Austrija je cilj. To je u suštini Njemačko Austrijski problem.
omni-
2014-04-12
Pa nisu oni jedini koji ih zovu nego i CDU jer im triba radne snage. Al kako god šta to uopće brige Poljaka , Čeha , Mađara , južne Slavene dakle i Hrvate ....samo ćemo ih produžit dalje jer ovo je cilj imigranata :
Jebe mi se i za Austriju i za Njemačku.
Jebe mi se i za Austriju i za Njemačku.
2014-04-11
Bosanka iz Austije ugostila Bosanku soroševku lol.
bil si tamo?RayMabus wrote:Nebitna je. Hrvatsku uopće nije brige za te imigrante. Mi smo tranzit a Austrija je cilj. To je u suštini Njemačko Austrijski problem.
2014-12-30
nije valjda poludiodijagram wrote:sto bi joj yoda radio
2014-04-16
Similar topics
» Plenki trazi medjunarodnu istragu protiv Lukasenka
» Austrijski desničari na aparatima : Alma Zadić postaje ministrica pravde
» Culej ne sljivi ni Plenkija ni njegovu koaliciju sa Pupovcem i podiže prijavu protiv Pupovca te traži otvoreno istragu o smrti dr.Šretera
» Božo Petrov: “Karamarkov prijatelj Jozo Petrović radi za MOL, protiv Hrvatske”
» Srpska stranka traži hitnu tužbu protiv Hrvatske zbog genocida
» Austrijski desničari na aparatima : Alma Zadić postaje ministrica pravde
» Culej ne sljivi ni Plenkija ni njegovu koaliciju sa Pupovcem i podiže prijavu protiv Pupovca te traži otvoreno istragu o smrti dr.Šretera
» Božo Petrov: “Karamarkov prijatelj Jozo Petrović radi za MOL, protiv Hrvatske”
» Srpska stranka traži hitnu tužbu protiv Hrvatske zbog genocida
Page 1 of 1