Neredi u Stuttgartu , huligani razbijali po gradu
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Neredi u Stuttgartu , huligani razbijali po gradu
סמאל wrote:O božeeee.pa ti živiš u permanentnom strahu od života.RayMabus wrote:Pa da mu se ne desi ovo :
https://direktno.hr/zivot/pukla-ljubav-razvode-se-doris-pincic-i-boris-rogoznica-evo-zasto-196970/
Ne triba mi to u životu.
Nećš ići na skijanje u strahu da ne slomiš nogu ili na more sda se ne utopiš.
Znaš li ti uopće uživat u životu ?
Normalno da znam. Uživam. Sve četiri u zrak i bunker.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Zna se opit bez straha da će sutra dan bljuvati i da dva dana ne bu ništa pojel.סמאל wrote:
O božeeee.pa ti živiš u permanentnom strahu od života.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja mislim da našem Longiju teba malo više doticaja sa stvarnim životom.Evo,možemo ga na godinu povest u Kumrovec za Dan Mladosti,ako ne bude korone.jastreb wrote:Zna se opit bez straha da će sutra dan bljuvati i da dva dana ne bu ništa pojel.סמאל wrote:
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Aj prošetajte od mene. Da mene to sve zanima sam bi našao šta triba. Ne triba ništa. Lezi doma i spavaj.סמאל wrote:Ja mislim da našem Longiju teba malo više doticaja sa stvarnim životom.Evo,možemo ga na godinu povest u Kumrovec za Dan Mladosti,ako ne bude korone.jastreb wrote:Zna se opit bez straha da će sutra dan bljuvati i da dva dana ne bu ništa pojel.סמאל wrote:
2014-04-11
Mislim da se Longiju ne bi pisalo dobro kad bi za to saznala ekstremna udruga Stina pradidova iz Kaštela.סמאל wrote:Ja mislim da našem Longiju teba malo više doticaja sa stvarnim životom.Evo,možemo ga na godinu povest u Kumrovec za Dan Mladosti,ako ne bude korone.jastreb wrote:Zna se opit bez straha da će sutra dan bljuvati i da dva dana ne bu ništa pojel.סמאל wrote:
Malo su poznati,ali u strahu drže svije 7 Kaštela.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Da su neonaciji to napravili lupalo bi o nacizmu jedno tjedan dana na sva zvona.
Ovako ... ma to je incidentić.
Guest- Guest
Ne vjerujem da je on u strahu od nekih opskurnih udrugica,ali opet s druge strane,s obzirom da skoro nikad ne izlazi iz stana,nikad se ne zna.jastreb wrote:Mislim da se Longiju ne bi pisalo dobro kad bi za to saznala ekstremna udruga Stina pradidova iz Kaštela.סמאל wrote:Ja mislim da našem Longiju teba malo više doticaja sa stvarnim životom.Evo,možemo ga na godinu povest u Kumrovec za Dan Mladosti,ako ne bude korone.jastreb wrote:Zna se opit bez straha da će sutra dan bljuvati i da dva dana ne bu ništa pojel.סמאל wrote:
Malo su poznati,ali u strahu drže svije 7 Kaštela.
2015-07-23
A zašto cijeli život misliš prespavat.Izađi i uživaj ili ću stvarno pomislit da si toliko ružan pa od tuda svi ti kompleksi.RayMabus wrote:Aj prošetajte od mene. Da mene to sve zanima sam bi našao šta triba. Ne triba ništa. Lezi doma i spavaj.סמאל wrote:Ja mislim da našem Longiju teba malo više doticaja sa stvarnim životom.Evo,možemo ga na godinu povest u Kumrovec za Dan Mladosti,ako ne bude korone.jastreb wrote:Zna se opit bez straha da će sutra dan bljuvati i da dva dana ne bu ništa pojel.סמאל wrote:
2015-07-23
Nema nacija više. Zgazili in Saveznici.Sovak wrote:Da su neonaciji to napravili lupalo bi o nacizmu jedno tjedan dana na sva zvona.
2014-04-11
Pa zato šta se nema smisla išta truditi kad će se cijeli sistem uskoro raspast.סמאל wrote:A zašto cijeli život misliš prespavat.Izađi i uživaj ili ću stvarno pomislit da si toliko ružan pa od tuda svi ti kompleksi.RayMabus wrote:Aj prošetajte od mene. Da mene to sve zanima sam bi našao šta triba. Ne triba ništa. Lezi doma i spavaj.סמאל wrote:Ja mislim da našem Longiju teba malo više doticaja sa stvarnim životom.Evo,možemo ga na godinu povest u Kumrovec za Dan Mladosti,ako ne bude korone.jastreb wrote:Zna se opit bez straha da će sutra dan bljuvati i da dva dana ne bu ništa pojel.סמאל wrote:
2014-04-11
RayMabus wrote:Nema nacija više. Zgazili in Saveznici.Sovak wrote:Da su neonaciji to napravili lupalo bi o nacizmu jedno tjedan dana na sva zvona.
Kaj god ... po ljevičarima domaćim i stranim nacionalsocijalisti i fašisti nadiru sa svih strana.
Guest- Guest
A za šta se trebaš trudit ? Za uživanciju ti ne treba nikakav trud,opustiš se i neka stvari teku svojim tokom.Osim ako misliš na trud oko druge osobe.RayMabus wrote:Pa zato šta se nema smisla išta truditi kad će se cijeli sistem uskoro raspast.סמאל wrote:A zašto cijeli život misliš prespavat.Izađi i uživaj ili ću stvarno pomislit da si toliko ružan pa od tuda svi ti kompleksi.RayMabus wrote:Aj prošetajte od mene. Da mene to sve zanima sam bi našao šta triba. Ne triba ništa. Lezi doma i spavaj.סמאל wrote:Ja mislim da našem Longiju teba malo više doticaja sa stvarnim životom.Evo,možemo ga na godinu povest u Kumrovec za Dan Mladosti,ako ne bude korone.jastreb wrote:
Zna se opit bez straha da će sutra dan bljuvati i da dva dana ne bu ništa pojel.
2015-07-23
Pa uživam doma. Prestani dosađivat.סמאל wrote:A za šta se trebaš trudit ? Za uživanciju ti ne treba nikakav trud,opustiš se i neka stvari teku svojim tokom.Osim ako misliš na trud oko druge osobe.RayMabus wrote:Pa zato šta se nema smisla išta truditi kad će se cijeli sistem uskoro raspast.סמאל wrote:A zašto cijeli život misliš prespavat.Izađi i uživaj ili ću stvarno pomislit da si toliko ružan pa od tuda svi ti kompleksi.RayMabus wrote:Aj prošetajte od mene. Da mene to sve zanima sam bi našao šta triba. Ne triba ništa. Lezi doma i spavaj.סמאל wrote:
Ja mislim da našem Longiju teba malo više doticaja sa stvarnim životom.Evo,možemo ga na godinu povest u Kumrovec za Dan Mladosti,ako ne bude korone.
2014-04-11
Da bar. Prošla su ta vremena.Sovak wrote:RayMabus wrote:Nema nacija više. Zgazili in Saveznici.Sovak wrote:Da su neonaciji to napravili lupalo bi o nacizmu jedno tjedan dana na sva zvona.
Kaj god ... po ljevičarima domaćim i stranim nacionalsocijalisti i fašisti nadiru sa svih strana.
2014-04-11
Cjelodnevno lapradanje po forumu i debeljačenje nije nikakavo uživanje,već tjelesno propadanje i mentalna degradacija.RayMabus wrote:Pa uživam doma. Prestani dosađivat.סמאל wrote:A za šta se trebaš trudit ? Za uživanciju ti ne treba nikakav trud,opustiš se i neka stvari teku svojim tokom.Osim ako misliš na trud oko druge osobe.RayMabus wrote:Pa zato šta se nema smisla išta truditi kad će se cijeli sistem uskoro raspast.סמאל wrote:A zašto cijeli život misliš prespavat.Izađi i uživaj ili ću stvarno pomislit da si toliko ružan pa od tuda svi ti kompleksi.RayMabus wrote:
Aj prošetajte od mene. Da mene to sve zanima sam bi našao šta triba. Ne triba ništa. Lezi doma i spavaj.
2015-07-23
Umrijet ćemo svi ili poslije a s obzirom šta sve i kakvi događaji dolaze i nisam zainteresiran da živim jako dugo u starost. Bolje kraće al kako meni odgovara.סמאל wrote:Cjelodnevno lapradanje po forumu i debeljačenje nije nikakavo uživanje,već tjelesno propadanje i mentalna degradacija.RayMabus wrote:Pa uživam doma. Prestani dosađivat.סמאל wrote:A za šta se trebaš trudit ? Za uživanciju ti ne treba nikakav trud,opustiš se i neka stvari teku svojim tokom.Osim ako misliš na trud oko druge osobe.RayMabus wrote:Pa zato šta se nema smisla išta truditi kad će se cijeli sistem uskoro raspast.סמאל wrote:
A zašto cijeli život misliš prespavat.Izađi i uživaj ili ću stvarno pomislit da si toliko ružan pa od tuda svi ti kompleksi.
2014-04-11
Govorio sam ti još davno,ali ti nisi slušao već si drvio o trpačini i emanćipaciji.Još imaš šanse ako pređeš na našu stranu i tako osiguraš si mjesto u novom svjetskom poretku.RayMabus wrote:Umrijet ćemo svi ili poslije a s obzirom šta sve i kakvi događaji dolaze i nisam zainteresiran da živim jako dugo u starost. Bolje kraće al kako meni odgovara.סמאל wrote:Cjelodnevno lapradanje po forumu i debeljačenje nije nikakavo uživanje,već tjelesno propadanje i mentalna degradacija.RayMabus wrote:Pa uživam doma. Prestani dosađivat.סמאל wrote:A za šta se trebaš trudit ? Za uživanciju ti ne treba nikakav trud,opustiš se i neka stvari teku svojim tokom.Osim ako misliš na trud oko druge osobe.RayMabus wrote:
Pa zato šta se nema smisla išta truditi kad će se cijeli sistem uskoro raspast.
2015-07-23
Ma koje strane. U krevet i spavanje. Pokrij se ušima i doviđema.
2014-04-11
Zašto bih,pa ja sam zadovoljan s onim što dolazi.Ti se trebaš pokrit,jer nema ništa od onog što si očekivao.RayMabus wrote:Ma koje strane. U krevet i spavanje. Pokrij se ušima i doviđema.
2015-07-23
סמאל wrote:Zašto bih,pa ja sam zadovoljan s onim što dolazi.Ti se trebaš pokrit,jer nema ništa od onog što si očekivao.RayMabus wrote:Ma koje strane. U krevet i spavanje. Pokrij se ušima i doviđema.
Da. Nema ništa od onoga šta sam očekivao.
2014-04-11
Oni za koje govoriš kako su,,tvoji'' iz GF-a,povlače se sve dalje iz našeg sunčevog sustava.
Ne znam kako misliš da mogu utjecat na prilike ovdje,kad ne mogu niti u njihovom matičnom sustavu.
Ne znam kako misliš da mogu utjecat na prilike ovdje,kad ne mogu niti u njihovom matičnom sustavu.
2015-07-23
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Napadi i u Hamburgu, Stuttgartu...
» vama su 2x razbijali zemlju, a mi smo 2x ratovali za njih
» Zavladala glad u Libanonu , prosvjednici razbijali banke
» 30 mladih Turaka upalo u crkvu u Beču i razbijali po njoj
» " Huligani " vs Huligani
» vama su 2x razbijali zemlju, a mi smo 2x ratovali za njih
» Zavladala glad u Libanonu , prosvjednici razbijali banke
» 30 mladih Turaka upalo u crkvu u Beču i razbijali po njoj