Neredi u Stuttgartu , huligani razbijali po gradu
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Neredi u Stuttgartu , huligani razbijali po gradu
Eto,zar je to bilo toliko teško.RayMabus wrote:Zašto nekad ? Biseksualan sam. Može uvijek.סמאל wrote:Kao da bi ti to bilo nešto strano.RayMabus wrote:To ti mene psihoanaliziraš.
Ne borba protiv emanicipacije nije galaktički rat. Kad san ja to reka da je ?
Nije mi jasno kako nemaš dovoljno hrabrosti,jedan moćni galaktički đeneral,boji se priznat da mu se nekad dizao i na muške.
Čestitam.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pa jesam rekao da sam biseksualan. Pa šta ti nije jasno ? Onaj dio da mogu al da me to ne zanima nego mi je to mentalna sposobnost s kojom poništavam manipulaciju suprotnog spola na svoj um.סמאל wrote:Eto,zar je to bilo toliko teško.RayMabus wrote:Zašto nekad ? Biseksualan sam. Može uvijek.סמאל wrote:Kao da bi ti to bilo nešto strano.RayMabus wrote:To ti mene psihoanaliziraš.
Ne borba protiv emanicipacije nije galaktički rat. Kad san ja to reka da je ?
Nije mi jasno kako nemaš dovoljno hrabrosti,jedan moćni galaktički đeneral,boji se priznat da mu se nekad dizao i na muške.
Čestitam.
Šta tebi nije jasno tu ?
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Sve mi je jasno,bolje nego što misliš.
2015-07-23
Ma jasno je tebi moj kurac. Da je tebi jasno ne bi ti postavlja ta pitanja.סמאל wrote:Sve mi je jasno,bolje nego što misliš.
Ovdje ti je objašnjen pandeterminizam a to je sposobnost da postaneš netko drugi.
Mentalna promjena spola nakon čega osoba drugog spola više nema utjecaj na to da te manipulira svojim spolom tj seksom.
2014-04-11
Ne seri.RayMabus wrote:Ma jasno je tebi moj kurac. Da je tebi jasno ne bi ti postavlja ta pitanja.סמאל wrote:Sve mi je jasno,bolje nego što misliš.
Ovdje ti je objašnjen pandeterminizam a to je sposobnost da postaneš netko drugi.
Mentalna promjena spola nakon čega osoba drugog spola više nema utjecaj na to da te manipulira svojim spolom tj seksom.
Meni je previše što žene od mene mogu pravit budalu kad se sjete. Da to mogu još i muškarci, puco bi si u glavu odma.
Najbolje da se ložim na obje strane pa da me svi jebu. Odjebi s tom filozofijom. Dovoljno je da te jebe jedna strana, nevažno koja al obe, to je neprihvatljivo.
Pa zato te i jebe jedna strana jer nisi pandeterminiran nego si čisti hetero ili čisti homo. Normalno da vas jebu. Nije moj problem.
Ja ne trebam drolje da me zadovolje.
2014-04-11
Kriješ svoju pravu narav iza scientoloških tričarija.
Scientološka i teorija i praksa,nisu dorasle sinesterno & numioznim učenjima a pogotovu praktikantima tamne strane.
Scientološka i teorija i praksa,nisu dorasle sinesterno & numioznim učenjima a pogotovu praktikantima tamne strane.
2015-07-23
A dobro kad ti tako kažeš. Meni je razgovor postao suvisao pa ćeš morat bez mene razvijati te svoje teorije. Ja iden popit kavu i gledat šta ima od novosti. Nema smisla da raspravljam o nečemu šta druga strana ne može shvatiti pa traži neke svoje teorije na to.סמאל wrote:Kriješ svoju pravu narav iza scientoloških tričarija.
Scientološka i teorija i praksa,nisu dorasle senesterno & numioznim učenjima a pogotovu praktikantima tamne strane.
2014-04-11
Braco! Ak se ložiš na obe strane obe te i jebu.RayMabus wrote:Pa zato te i jebe jedna strana jer nisi pandeterminiran nego si čisti hetero ili čisti homo. Normalno da vas jebu. Nije moj problem.
Nema tu filozofije neke.
Da znaš apsorbirat tuđu životnu energiju kako spada,sad ne bi imao fizičkih i zdravstvenih problema a bitno bi produžio svoju egzistenciju u ovoj inkarnaciji.
Ili jednostavno nisi ušao u rank gdje samo oni u vrhu imju dostupno ono što nemaju oni na nižim razinama.
Ili jednostavno nisi ušao u rank gdje samo oni u vrhu imju dostupno ono što nemaju oni na nižim razinama.
2015-07-23
danni1 wrote:Braco! Ak se ložiš na obe strane obe te i jebu.RayMabus wrote:Pa zato te i jebe jedna strana jer nisi pandeterminiran nego si čisti hetero ili čisti homo. Normalno da vas jebu. Nije moj problem.
Nema tu filozofije neke.
2014-04-11
Ali to je istina,jer ti nisi to iskoristio da bi dominirao nad obje svoje strane,već si emotivno devastiran radi obje.RayMabus wrote:danni1 wrote:Braco! Ak se ložiš na obe strane obe te i jebu.RayMabus wrote:Pa zato te i jebe jedna strana jer nisi pandeterminiran nego si čisti hetero ili čisti homo. Normalno da vas jebu. Nije moj problem.
Nema tu filozofije neke.
2015-07-23
Zašto bi dominirao ? Ne služi ta taktika za dominaciju nego poništavanje želje.
2014-04-11
Znaći,kad žudiš za ženskom,tu želju poništavaš tako što aktiviraš svoju požudu za muškim i obratno ?RayMabus wrote:Zašto bi dominirao ? Ne služi ta taktika za dominaciju nego poništavanje želje.
2015-07-23
Ne. Samo izbacim hormone.סמאל wrote:Znaći,kad žudiš za ženskom,tu želju poništavaš tako što aktiviraš svoju požudu za muškim i obratno ?RayMabus wrote:Zašto bi dominirao ? Ne služi ta taktika za dominaciju nego poništavanje želje.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ne. Samo izbacim hormone.סמאל wrote:Znaći,kad žudiš za ženskom,tu želju poništavaš tako što aktiviraš svoju požudu za muškim i obratno ?RayMabus wrote:Zašto bi dominirao ? Ne služi ta taktika za dominaciju nego poništavanje želje.
Zašto bi uopće netko poništavao svoju požudu i želju.Ok.teoretski to naučavaju redovnici u celibatu,ali jedno je teorija u praksi je to nešto drugo.
Jedino što još može bit,izuzetno ružni i neprivlačni ljudi,svoj nerealizirani seksualni život pravdaju koje kakvim uzvišenim razlozima i svrhama.
Nije vrag Longi da si baš toliko ružan ?
2015-07-23
Pa da mu se ne desi ovo :
https://direktno.hr/zivot/pukla-ljubav-razvode-se-doris-pincic-i-boris-rogoznica-evo-zasto-196970/
Ne triba mi to u životu.
https://direktno.hr/zivot/pukla-ljubav-razvode-se-doris-pincic-i-boris-rogoznica-evo-zasto-196970/
Ne triba mi to u životu.
2014-04-11
Ma tu je objašnjen vrag.RayMabus wrote:Ma jasno je tebi moj kurac. Da je tebi jasno ne bi ti postavlja ta pitanja.סמאל wrote:Sve mi je jasno,bolje nego što misliš.
Pročitao sam tu knjižurinu,a u stvari obična hrpa bedastoća. Al troke bedastoća.
Ne znam samo kako su se neki ljudi ( i to ugledni i poznati)mogli upecati na ovakve budalaštine.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
O božeeee.pa ti živiš u permanentnom strahu od života.RayMabus wrote:Pa da mu se ne desi ovo :
Ne triba mi to u životu.
Nećš ići na skijanje u strahu da ne slomiš nogu ili na more sda se ne utopiš.
Znaš li ti uopće uživat u životu ?
2015-07-23
Pa slično su se ponašali Tesla i Gavrilo.סמאל wrote:RayMabus wrote:Ne. Samo izbacim hormone.סמאל wrote:Znaći,kad žudiš za ženskom,tu želju poništavaš tako što aktiviraš svoju požudu za muškim i obratno ?RayMabus wrote:Zašto bi dominirao ? Ne služi ta taktika za dominaciju nego poništavanje želje.
Zašto bi uopće netko poništavao svoju požudu i želju.Ok.teoretski to naučavaju redovnici u celibatu,ali jedno je teorija u praksi je to nešto drugo.
Jedino što još može bit,izuzetno ružni i neprivlačni ljudi,svoj nerealizirani seksualni život pravdaju koje kakvim uzvišenim razlozima i svrhama.
Nije vrag Longi da si baš toliko ružan ?
I uopće nisu bili ružni.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
סמאל wrote:O božeeee.pa ti živiš u permanentnom strahu od života.RayMabus wrote:Pa da mu se ne desi ovo :
Ne triba mi to u životu.
Nećš ići na skijanje u strahu da ne slomiš nogu ili na more sda se ne utopiš.
Znaš li ti uopće uživat u životu ?
Normalno da znam. Uživam. Sve četiri u zrak i bunker.
2014-04-11
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Napadi i u Hamburgu, Stuttgartu...
» vama su 2x razbijali zemlju, a mi smo 2x ratovali za njih
» Zavladala glad u Libanonu , prosvjednici razbijali banke
» 30 mladih Turaka upalo u crkvu u Beču i razbijali po njoj
» " Huligani " vs Huligani
» vama su 2x razbijali zemlju, a mi smo 2x ratovali za njih
» Zavladala glad u Libanonu , prosvjednici razbijali banke
» 30 mladih Turaka upalo u crkvu u Beču i razbijali po njoj