I Sevka BREvka o Skori
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: I Sevka BREvka o Skori
hahahahahaha..odlican,natjera mi suzu na oci.. ..ajd napokon da je netko od cura priznao da bez 2 sata mejkapanja,izgledate prilicno....obično...kakogod..nastranu tonovi i bojice,unsharp mask i slicni tulsi u Fotošopu,koji jako dobro poznajem,dobra genetika se vidi nadaleko..naravno..sve je u muskom oku,ne onom zenskom..venus wrote:Najdraze mi je kad se sevkinu ljepotu ocjenjuje temeljem obradjene fotke nastale na foto sessionu na kojem je prava ceta ljudi zaduzenih za styling. Zato nam zene i jesu u banani jer je photoshop standard tesko dostici u reali u kojoj se vise cijeni lazni siromasni pushup dekolte od srca i mozga. Super fotka za one muskarce koji mastaju drzec fotku u jednoj ruci, a u drugoj..
jebate,kak mi muski nikad ne komentiramo neke druge muske u istom smislu,samo zene na zene sipaju žuć...
Guest- Guest
Ma dish joj TO reći???...michaellcmacha wrote:realitet je taj da je kako ženska ljepota, tako i muška u percepciji većine ljudi sadržana u ekstraktu mladosti... Kako godine prolaze taj ekstrakt hlapi i osobe bilo ženske bilo muške od kojih profesija traži kontinuitet privlačne vanjštine posežu za svim što im je dostupno ne bi li ostali u fokusu, žiži...ali nije to odlika samo slavnih... I običnjaci imaju želju u svojim zadanim okvirima također ostati u fokusu koliko je to moguće... Inače oko nas u našoj neposrednoj blizini borave, žive puno ljepše djevojke i žene od sevki, maji, dari, jelena i ostalih "prekrasnih" online i samo online, kojima ne treba vojska pojačivača izgleda i mirisa.venus wrote:Najdraze mi je kad se sevkinu ljepotu ocjenjuje temeljem obradjene fotke nastale na foto sessionu na kojem je prava ceta ljudi zaduzenih za styling. Zato nam zene i jesu u banani jer je photoshop standard tesko dostici u reali u kojoj se vise cijeni lazni siromasni pushup dekolte od srca i mozga. Super fotka za one muskarce koji mastaju drzec fotku u jednoj ruci, a u drugoj..
od danassi na listi neprijatelja zenskog roda na forumu...
Guest- Guest
cure ne mogu da pretrpe konkurenciju mladih cura,koje im tjeraju pjenicu na usta..josh kad muški kazu da je mlado..mlado...i najpozeljnije..uffffff......u ciji ce se sad nick cure presvuci da Mihu razapnu???
Guest- Guest
naravno...ne bojim se ja sto su je srbi nakitacili,kao niti ostali muskarci... a ti?Leviathan2 wrote:svetac, jel bi ti kresno sevku?
Guest- Guest
a mozda i jesam,u pocetku njene karijere,kad je pjevala u frendovom kaffe baru Mateus potkraj 80tih
Guest- Guest
iskreno, ne znamLegendovich wrote:naravno...ne bojim se ja sto su je srbi nakitacili,kao niti ostali muskarci... a ti?Leviathan2 wrote:svetac, jel bi ti kresno sevku?
..mislish da su ove nase forumske vrane,po necemu SACUVANIJE??Leviathan2 wrote:iskreno, ne znamLegendovich wrote:naravno...ne bojim se ja sto su je srbi nakitacili,kao niti ostali muskarci... a ti?Leviathan2 wrote:svetac, jel bi ti kresno sevku?
Guest- Guest
Šta bre ne znaš?Leviathan2 wrote:iskreno, ne znamLegendovich wrote:naravno...ne bojim se ja sto su je srbi nakitacili,kao niti ostali muskarci... a ti?Leviathan2 wrote:svetac, jel bi ti kresno sevku?
Levi se boji JAVNOG MNJENJA FORUMSKOGA..odnosno vrana koje bi mogle navaliti na njega i popiti mu oci kljucajuci..dzango wrote:Šta bre ne znaš?Leviathan2 wrote:iskreno, ne znamLegendovich wrote:naravno...ne bojim se ja sto su je srbi nakitacili,kao niti ostali muskarci... a ti?Leviathan2 wrote:svetac, jel bi ti kresno sevku?
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:realitet je taj da je kako ženska ljepota, tako i muška u percepciji većine ljudi sadržana u ekstraktu mladosti... Kako godine prolaze taj ekstrakt hlapi i osobe bilo ženske bilo muške od kojih profesija traži kontinuitet privlačne vanjštine posežu za svim što im je dostupno ne bi li ostali u fokusu, žiži...ali nije to odlika samo slavnih... I običnjaci imaju želju u svojim zadanim okvirima također ostati u fokusu koliko je to moguće... Inače oko nas u našoj neposrednoj blizini borave, žive puno ljepše djevojke i žene od sevki, maji, dari, jelena i ostalih "prekrasnih" online i samo online, kojima ne treba vojska pojačivača izgleda i mirisa.venus wrote:Najdraze mi je kad se sevkinu ljepotu ocjenjuje temeljem obradjene fotke nastale na foto sessionu na kojem je prava ceta ljudi zaduzenih za styling. Zato nam zene i jesu u banani jer je photoshop standard tesko dostici u reali u kojoj se vise cijeni lazni siromasni pushup dekolte od srca i mozga. Super fotka za one muskarce koji mastaju drzec fotku u jednoj ruci, a u drugoj..
Istina, slazem se s tobom za ekstrakt mladosti, nema te kreme pomade ni iceg sto ga moze zamijeniti.
Ako govorimo o fizickom izgledu. A moj pojam ljepote obuhvaca i energicnost, zivotnost, vedrinu, iskricu u oku i ostalo sto nema veze sa godinama samim. Puno puta sam vidjela vise “mladosti” i duha kod starijih nego kod mladjih ljudi.
Guest- Guest
također se i ja slažem sa navedenim ali ipak je to ljepota koju percipira i stavlja u prvi plan možda i više nego usko određen broj ljudi, kako žena tako i muškaraca ali to ne iskače sa billboarda, a niti sa reklama niti u tiskanim medijima niti na teveu a još manje na internetu... to o čemu ti pišeš se nađe u knjižnoj literaturi, radijskim dramama u kasno rane sate ili pokojem filmu koji je baziran na istinitom događaju, ali sa malo dramaturško scenskim primjesama radi kakve takve gledljivosti... mislim da ipak prioritet, pogotovo kad pričamo o naličju medalje, ekspoziciji, imaju divizije fotomodela i manekenki specijaliziranih smjerova ali i opće prakse, koje logistički prate specijalci sapunica od rta Horna pa preko portugala i turske sve do rta dobre nade...venus wrote:michaellcmacha wrote:realitet je taj da je kako ženska ljepota, tako i muška u percepciji većine ljudi sadržana u ekstraktu mladosti... Kako godine prolaze taj ekstrakt hlapi i osobe bilo ženske bilo muške od kojih profesija traži kontinuitet privlačne vanjštine posežu za svim što im je dostupno ne bi li ostali u fokusu, žiži...ali nije to odlika samo slavnih... I običnjaci imaju želju u svojim zadanim okvirima također ostati u fokusu koliko je to moguće... Inače oko nas u našoj neposrednoj blizini borave, žive puno ljepše djevojke i žene od sevki, maji, dari, jelena i ostalih "prekrasnih" online i samo online, kojima ne treba vojska pojačivača izgleda i mirisa.venus wrote:Najdraze mi je kad se sevkinu ljepotu ocjenjuje temeljem obradjene fotke nastale na foto sessionu na kojem je prava ceta ljudi zaduzenih za styling. Zato nam zene i jesu u banani jer je photoshop standard tesko dostici u reali u kojoj se vise cijeni lazni siromasni pushup dekolte od srca i mozga. Super fotka za one muskarce koji mastaju drzec fotku u jednoj ruci, a u drugoj..
Istina, slazem se s tobom za ekstrakt mladosti, nema te kreme pomade ni iceg sto ga moze zamijeniti.
Ako govorimo o fizickom izgledu. A moj pojam ljepote obuhvaca i energicnost, zivotnost, vedrinu, iskricu u oku i ostalo sto nema veze sa godinama samim. Puno puta sam vidjela vise “mladosti” i duha kod starijih nego kod mladjih ljudi.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
venus wrote:Najdraze mi je kad se sevkinu ljepotu ocjenjuje temeljem obradjene fotke nastale na foto sessionu na kojem je prava ceta ljudi zaduzenih za styling. Zato nam zene i jesu u banani jer je photoshop standard tesko dostici u reali u kojoj se vise cijeni lazni siromasni pushup dekolte od srca i mozga. Super fotka za one muskarce koji mastaju drzec fotku u jednoj ruci, a u drugoj..
Da. Inače nemamo oči i sasvim slučajno kad šetamo ljeti gradom si sjebemo vratne kralješke..fotoshop je kriv..
darth_vader-
2014-04-17
Usput ... na RTL-ovom sučeljavanju Škoro i Raspudić izdominirali Njonju, Banditića i Ostoju lekara k'o šarplaninci čivave.
Guest- Guest
Treba samo Mariju slati na sučeljavanja...kasnije samo skupljati sastrugane ostatke protivnika...
darth_vader-
2014-04-17
michaellcmacha wrote:također se i ja slažem sa navedenim ali ipak je to ljepota koju percipira i stavlja u prvi plan možda i više nego usko određen broj ljudi, kako žena tako i muškaraca ali to ne iskače sa billboarda, a niti sa reklama niti u tiskanim medijima niti na teveu a još manje na internetu... to o čemu ti pišeš se nađe u knjižnoj literaturi, radijskim dramama u kasno rane sate ili pokojem filmu koji je baziran na istinitom događaju, ali sa malo dramaturško scenskim primjesama radi kakve takve gledljivosti... mislim da ipak prioritet, pogotovo kad pričamo o naličju medalje, ekspoziciji, imaju divizije fotomodela i manekenki specijaliziranih smjerova ali i opće prakse, koje logistički prate specijalci sapunica od rta Horna pa preko portugala i turske sve do rta dobre nade...venus wrote:
Pa dobro, seksualiziranost prodaje raznu robu, pa šta...i sevka svoju muzku.
Guest- Guest
jasambrend wrote:venus wrote:Najdraze mi je kad se sevkinu ljepotu ocjenjuje temeljem obradjene fotke nastale na foto sessionu na kojem je prava ceta ljudi zaduzenih za styling. Zato nam zene i jesu u banani jer je photoshop standard tesko dostici u reali u kojoj se vise cijeni lazni siromasni pushup dekolte od srca i mozga. Super fotka za one muskarce koji mastaju drzec fotku u jednoj ruci, a u drugoj..
Da. Inače nemamo oči i sasvim slučajno kad šetamo ljeti gradom si sjebemo vratne kralješke..fotoshop je kriv..
A gle, kaj se može, gladan gleda u svaku ruku koja hranu drži i okreće za mirisom.
Guest- Guest
venus wrote:jasambrend wrote:venus wrote:Najdraze mi je kad se sevkinu ljepotu ocjenjuje temeljem obradjene fotke nastale na foto sessionu na kojem je prava ceta ljudi zaduzenih za styling. Zato nam zene i jesu u banani jer je photoshop standard tesko dostici u reali u kojoj se vise cijeni lazni siromasni pushup dekolte od srca i mozga. Super fotka za one muskarce koji mastaju drzec fotku u jednoj ruci, a u drugoj..
A gle, kaj se može, gladan gleda u svaku ruku koja hranu drži i okreće za mirisom.
Sevku nit izoliranim štapom bez obzira na fotošop...ne znam tko je TO proglasio nekim mjerilom ljepote...općenito balkanci imaju užasnu percepciju za takve stvari...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:
Sevku nit izoliranim štapom bez obzira na fotošop...ne znam tko je TO proglasio nekim mjerilom ljepote...općenito balkanci imaju užasnu percepciju za takve stvari...
bravo!
Što ti je muškarac bez brkova koji drži do sebe
Guest- Guest
Sevka je rođena ljepotica, putena i seksipilna. Godine i nacin zivota su prirodno ucinili svoje.
Naravno, govorim samo svoje misljenje, a vidjela sam je u zivo vise puta.
O ukusima se ionako ne raspravlja.
;-)
;-)
davne 1993. ona i maja blagdan su došle u našu bazu (trstenik nartski) pjevati, mislim da je to bilo u proljeće nakon maslenice... imali smo nekakav turnir pa nakon tog su došle njih dvije... sjetim se crvenih kratko kratkih minica i u toj boji cipela sa visokom peticom, onih cufastih dekoltiranih majičica i vrckavog plesanja i pjevanja na podijumu za vojnike željne provoda... najiskrenije niti jedna niti druga me se ni tada kad su bile mlade nisu nešto pretjerano dojmile, s protekom godina pogotovo... dva puta sam ju kasnije u sisku osiguravao i imao se prilike osobno uvjeriti da se radi o osobi... otprilike u rangu one lane jurčević koja je utjelovljenje...Maggie19 wrote:Sevka je rođena ljepotica, putena i seksipilna. Godine i nacin zivota su prirodno ucinili svoje.
;-)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Sevka kmeči po interentu
» 'Tolerantna' Sevka:'Jebem vam majku svima'
» Severina privedena u policiju zbog optuzbi njene sestre da ju je Sevka fizicki napala
» Tko podmeće Miroslavu Škori?
» Grdović se popišao po Škori
» 'Tolerantna' Sevka:'Jebem vam majku svima'
» Severina privedena u policiju zbog optuzbi njene sestre da ju je Sevka fizicki napala
» Tko podmeće Miroslavu Škori?
» Grdović se popišao po Škori
Page 3 of 6