BARCLAYS EPL 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 38
Page 34 of 38 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38
Re: BARCLAYS EPL 19/20
EstebanEnrique wrote:ne razumim...ne pucam se nicim...jedem keks domacica i pijem mlijeko...
Guest- Guest
fali mi kalcija i opao secer
EstebanEnrique-
2014-04-16
bogami chelsea je najvise profitirao sa kaznom..izborili lp ..i sad mogu utopiti moratu i edena..vec su hakim i timo ovdje ,kai iza kuta
Jos da utope trenera i zamijene ga Oblakom ...
Guest- Guest
Dybala wrote:bogami chelsea je najvise profitirao sa kaznom..izborili lp ..i sad mogu utopiti moratu i edena..vec su hakim i timo ovdje ,kai iza kuta
Guest- Guest
Ćelava prevara navodno planira potrošiti najmanje 300 milja funti u prijelaznom roku da bi se približio Redsima. Da se ne zajebavaju Arapi nek odmah zaokruže na pol milijarde eura, možda se spusti ispod minus 10.
guardiola opet odraduje fantastican prijelazni rok, kao na FM-u.
sljedeca sezona je opet njihova nema tu price
sljedeca sezona je opet njihova nema tu price
End- Posts : 21177
2015-08-25
https://www.independent.co.uk/sport/football/news-and-comment/paul-scholes-column-lionel-messi-is-a-genius-and-it-only-takes-a-second-for-him-to-trick-you-into-10057647.html
Scholes wrote a column about Messi. It's beautiful seeing such a legendary player talk about Leo in this manner.
Have a read, he admitted to conceding a penalty that was wrongly ignored to 'The Best player in the World'. Scholes scored the winning goal.
Scholes wrote a column about Messi. It's beautiful seeing such a legendary player talk about Leo in this manner.
Have a read, he admitted to conceding a penalty that was wrongly ignored to 'The Best player in the World'. Scholes scored the winning goal.
End- Posts : 21177
2015-08-25
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/internet-se-sprda-s-man-utd-om-i-brunom-penaldesom---616269.html
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Bruno Penaldes > Penaldo
<3
Crv ni u penalima nije najbolji
Guest- Guest
karlitovnačin wrote:bože ni ne vidi se 38 koliko je daleko
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Mad i Hajduk postane prvak Hrvatske.fridrih_niche wrote:Kad Juve, Real i Junajtid idu na Svjetsko prvenstvo u penalima?
:D
Uostalom kad spominjes
Juve spominjes najveci talijanski klub
Real spanjolaki
United engleski
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Operle ubijo nichetakarlitovnačin wrote:sve je to u centimetar. ovi imaju 13 ovi 18 ili koliko trofeja nije razlika sad
nije ono da imaju 38
2015-09-13
Page 34 of 38 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38
Similar topics
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19