BARCLAYS EPL 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 38
Page 26 of 38 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 38
Re: BARCLAYS EPL 19/20
Ajde klošaru propucaj se. Da me stave na klupu šitija, postigao bi veći uspjeh nego ova prevara i još bi potrošio duplo manje para.
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
Kako je Arsenal našamarao ćelavu prevaru. Sa takvom ekipom ništa ne osvojiti, e to treba znati. Samo da ih je pustio da igraju i da im nikakve savjete nije davao, više bi napravili od onog Liga kupa u Engleskoj kojeg velika većina engleskih klubova igra sa B ekipama.
Zeko-
2015-08-26
fridrih_niche wrote:Lijep ti je plan za nadu!scorpion wrote:Lijep plan za nadu, ali postoji ti mali problemčić. Leicester sljedeću ide u goste Tottenhamu i puši ga 99%fridrih_niche wrote:Srica pa lopovi imaju igrat direktno sa Leicesterom zadnje kolo...
Pa ko koga...
:D
:^O
Ma šta kažeš?
E, i?
Glup si ka kurac ili treniraš?
Zadnje kolo Leicester - United...
Leicester triba pobjedit i imat bolju gol razliku i to je to...
A ko zna oce li luzeri i West Hama dobit...
Guest- Guest
Kako ogavno igraju ova plastična govna. Ovo vam je fudbal klošari, ne WWE...
Guest- Guest
Kako Chelsea šamara raspali United ...
Zeko-
2015-08-26
Opet briljira najskuplji panj u povijesti?
To je dobro pitanje za tebefridrih_niche wrote:E, i?
United zadnje dvije odigra neriješeno i liga prvaka je tu. Makar bi bila svakako da lopovski šiti nije potplatio UEFA-u, mame im se najebem. Ne znam šta se bezveze koprcaš, kad i ti i ja znamo da će United završit 3. ili 4. Samo se blamiraš bezveze
De geaRoland Deschain wrote:Opet briljira najskuplji panj u povijesti?
Valdes
Ter stegen
Poredaj ih kako hoces nemas golmana
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
hahahaha
kakvo samaranje cmarnajtedovskih pedercica..
mozda jos par milijardi pa uspiju osvojiti neki cepter, tipa international champions cup to se po novom geda kao SP ako se pita najgluplja mostarska gluperda haha
kakvo samaranje cmarnajtedovskih pedercica..
mozda jos par milijardi pa uspiju osvojiti neki cepter, tipa international champions cup to se po novom geda kao SP ako se pita najgluplja mostarska gluperda haha
End- Posts : 21177
2015-08-25
Evo ga, nismo dugo čekali. Ćelava prevara kreće u novi shoping:
Prva želja Pepa Guardiole je stoper Napolija Kalidou Koulibaly koji bi ga mogao koštati najmanje 80 milijuna eura, a Abu Mansour, inače vlasnik Cityja financirat će također i transfer Jacka Grealisha koji prema pisanju otočkih medija ima veliku šansu za prelazak iz redova Aston Ville.
Valencijin Ferran Torres trebao bi uskočiti na mjesto Leroya Sanea kao i Leon Bailey koji je dugogodišnja želja Pepa Guardiole.
Moj savjet za gazde Cityja: Potjerajte ćelavu prevaru i dovedite Krunu Jurčića na njegovo mjesto. Korist vam bude trostruka: nikoga nećete morati kupiti, Kruno Jurčić je puno jeftiniji trener od ćelave prevare a bolji i Kruno Jurčić sa ovom istom ekipom, s kojom ćelava prevara nije osvojila ništa, garantirano osvaja Premiership, FA cup i Ligu prvaka.
Prva želja Pepa Guardiole je stoper Napolija Kalidou Koulibaly koji bi ga mogao koštati najmanje 80 milijuna eura, a Abu Mansour, inače vlasnik Cityja financirat će također i transfer Jacka Grealisha koji prema pisanju otočkih medija ima veliku šansu za prelazak iz redova Aston Ville.
Valencijin Ferran Torres trebao bi uskočiti na mjesto Leroya Sanea kao i Leon Bailey koji je dugogodišnja želja Pepa Guardiole.
Moj savjet za gazde Cityja: Potjerajte ćelavu prevaru i dovedite Krunu Jurčića na njegovo mjesto. Korist vam bude trostruka: nikoga nećete morati kupiti, Kruno Jurčić je puno jeftiniji trener od ćelave prevare a bolji i Kruno Jurčić sa ovom istom ekipom, s kojom ćelava prevara nije osvojila ništa, garantirano osvaja Premiership, FA cup i Ligu prvaka.
Zeko-
2015-08-26
Chmarnited i Shity zajedno potrošili 2 milijarde € za jedan Zepter kup.
Chmarnited je daleko najveci engleski klub idiote jedanRoland Deschain wrote:Chmarnited i Shity zajedno potrošili 2 milijarde € za jedan Zepter kup.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Glupane, idi se liječi. Samo Liverpool, svi ostali su kurac od ovce.FRANK wrote:Chmarnited je daleko najveci engleski klub idiote jedanRoland Deschain wrote:Chmarnited i Shity zajedno potrošili 2 milijarde € za jedan Zepter kup.
Page 26 of 38 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 38
Similar topics
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet