BARCLAYS EPL 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 38
Page 8 of 38 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 23 ... 38
Re: BARCLAYS EPL 19/20
Penal bezveze, u Engleskoj se to ne svira. A kod drugog je trebao dati žuti za simuliranje.
da je igrao nemanja matic zvezda crvene zvezde bilo bi drukcije...al i ovak solidan rezultat
EstebanEnrique-
2014-04-16
Sudija ne znam kako uopšte sudi najviši rang. Ovoliko trčanje je rizik za njegovo zdravlja, kamo li za kvalitetno suđenje koje zahteva nivo najbolje lige na svetu...
Guest- Guest
Kako ce mala skorpija podnijeti sto prvenstvo nije ponisteno i sto ce najveci engleski klub osvojiti naslov
Jesi li se objesio klosaru
Jesi li se objesio klosaru
skripar-
2015-08-09
snaći će se mali pederski cigan bez brige budi..
uvijek mu ostaju loreal, PSG, đubretari... ostalih 20 klubova.
uvijek mu ostaju loreal, PSG, đubretari... ostalih 20 klubova.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Roy Keane o De Gei i Maguireu: Gadite mi se! Pognite glavu i sramite se
"Šokiran sam zbog tog gola. Gledao sam puno nogometa kroz godine, ali primiti takav gol... Bijesan sam i muka mi je zbog tog golmana. Potukao bih se s njim na poluvremenu. Udarao bih ga i ne bi mi mogao pobjeći. To je rutinska obrana za etabliranog golmana na međunarodnoj sceni. Nevjerojatno", rekao je ljutiti Irac.
Izvrijeđao je i Shawa i Maguirea zbog njihove uloge u golu Tottenhama, ali posebno se obrušio na De Geu i Maguirea.
"Njih dvojicu ne bih pustio u autobus nakon utakmice, pa neka se taksijem vraćaju u Manchester. Maguire i De Gea, gadite mi se! Sramite se i pognite glavu. Igrate za Manchester United i dopuštate da ovako trče pokraj vas", bjesnio je Keane i za kraj rekao da dugo nije vidio precjenjenijeg golmana od Španjolca.
haha koje koprcanje u redovima najglupljega kluba svijeta
"Šokiran sam zbog tog gola. Gledao sam puno nogometa kroz godine, ali primiti takav gol... Bijesan sam i muka mi je zbog tog golmana. Potukao bih se s njim na poluvremenu. Udarao bih ga i ne bi mi mogao pobjeći. To je rutinska obrana za etabliranog golmana na međunarodnoj sceni. Nevjerojatno", rekao je ljutiti Irac.
Izvrijeđao je i Shawa i Maguirea zbog njihove uloge u golu Tottenhama, ali posebno se obrušio na De Geu i Maguirea.
"Njih dvojicu ne bih pustio u autobus nakon utakmice, pa neka se taksijem vraćaju u Manchester. Maguire i De Gea, gadite mi se! Sramite se i pognite glavu. Igrate za Manchester United i dopuštate da ovako trče pokraj vas", bjesnio je Keane i za kraj rekao da dugo nije vidio precjenjenijeg golmana od Španjolca.
haha koje koprcanje u redovima najglupljega kluba svijeta
2015-08-25
de gay najveća golmanska rupa i gluperda svih vremena
2015-08-25
Dobro je Ancelotti postavio Evertona. A ni Liverpool nije bio na razini. Nema žurbe.
izvukao se žoze previše je ole čekao da ubaci kreativu u vezu. ne može bruno sam sa sobom igrat. de gea je od svjetskog samo jedan solidan vratar ali magije je nestalo.. lloris je bio igrač utakmice
united nastavlja sa dobrom formom nakon dugo vremena hattrick
Koja buduća zlatna lopta? Po tvom pisanju u Unitedu ih ima 5-6. A klub na petom mjestu lige.
Tek sad vidim da danas igraju Chelsea i Shity. Znači, ako Chelsea ne izgubi, Liverpool je već danas prvak.
Koga boli kurac?Roland Deschain wrote:Tek sad vidim da danas igraju Chelsea i Shity. Znači, ako Chelsea ne izgubi, Liverpool je već danas prvak.
Uopće se ne mogu uzivit u ovakve utakmice...
Sprdačina...
;)
Guest- Guest
Koga boli kurac što se ti ne možeš uživit u ovakve utakmice? Igra sutra Hajduk, u zadnje vrijeme su im utakmice spektakularne.
Page 8 of 38 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 23 ... 38
Similar topics
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet