Uginula Kaja
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Uginula Kaja
Ne. Ne vidim lov.סמאל wrote:Prepoznaješ njegov potencijal u hijerarhiji Galaktičke Federacije ?RayMabus wrote:Tako ćeš ga ubiti a nećeš ispitati gdje su mu i šta rade roditelji pošto je baka skrbnik dakle roditelji su ili mrtvi il su ga napustili.....jer ovdje leži uzrok.kaya wrote:Ja bi mu zakucala u glavu šarafnciger, ne jedan nego 10.
Mali pas , velika brokva ravno u glavu je smrtonosna a ne mučenje dakle poriv da nekog i nešto ubije. Ne vidim elemente lova nega čista egzekucija dakle ovo je neko ispoljavanje bijesa.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
a iz takvih biljcica,nish dobroga ne moze izrasti..samo otrovni i opasni korov...kaya wrote:Nee, on ne zna što je smrtnosno a na kraju pas je umro za par dana.RayMabus wrote:Tako ćeš ga ubiti a nećeš ispitati gdje su mu i šta rade roditelji pošto je baka skrbnik dakle roditelji su ili mrtvi il su ga napustili.....jer ovdje leži uzrok.kaya wrote:Ja bi mu zakucala u glavu šarafnciger, ne jedan nego 10.
Mali pas , velika brokva ravno u glavu je smrtonosna a ne mučenje dakle poriv da nekog i nešto ubije. Ne vidim elemente lova nega čista egzekucija dakle ovo je neko ispoljavanje bijesa.
Ako pogledaš motive ovih ubojstava djece ubojica oni su bizarni; znatiželja, sadizam, ne voli ponedjeljak, mama i tata zanovijetaju, dosadno mu je.
Pshiopate ukratko.
Guest- Guest
Da al onda ćeš propustiti priliku jesu li ga roditelji zanemarivali i napastovali pa je ispao takvi pa ćeš njemu zabit deset brokava u glavu a roditelji da se izvuću nekažnjeno.kaya wrote:Nee, on ne zna što je smrtnosno a na kraju pas je umro za par dana.RayMabus wrote:Tako ćeš ga ubiti a nećeš ispitati gdje su mu i šta rade roditelji pošto je baka skrbnik dakle roditelji su ili mrtvi il su ga napustili.....jer ovdje leži uzrok.kaya wrote:Ja bi mu zakucala u glavu šarafnciger, ne jedan nego 10.
Ako pogledaš motive ovih ubojstava djece ubojica oni su bizarni; znatiželja, sadizam, ne voli ponedjeljak, mama i tata zanovijetaju, dosadno mu je.
Pshiopate ukratko.
2014-04-11
Ali ima predispozicije pridružit se Galaktičkoj Federaciji.Potencijalni borac protiv emančipacije.RayMabus wrote:Ne. Ne vidim lov.סמאל wrote:Prepoznaješ njegov potencijal u hijerarhiji Galaktičke Federacije ?RayMabus wrote:Tako ćeš ga ubiti a nećeš ispitati gdje su mu i šta rade roditelji pošto je baka skrbnik dakle roditelji su ili mrtvi il su ga napustili.....jer ovdje leži uzrok.kaya wrote:Ja bi mu zakucala u glavu šarafnciger, ne jedan nego 10.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ne. Ne vidim lov.סמאל wrote:Ali ima predispozicije pridružit se Galaktičkoj Federaciji.Potencijalni borac protiv emančipacije.RayMabus wrote:Ne. Ne vidim lov.סמאל wrote:Prepoznaješ njegov potencijal u hijerarhiji Galaktičke Federacije ?RayMabus wrote:Tako ćeš ga ubiti a nećeš ispitati gdje su mu i šta rade roditelji pošto je baka skrbnik dakle roditelji su ili mrtvi il su ga napustili.....jer ovdje leži uzrok.kaya wrote:Ja bi mu zakucala u glavu šarafnciger, ne jedan nego 10.
Moraš lovit negativne aliene po prostoru. To uključuje lov. Ovdje gga nema. Pokupio je mirnu kujicu i zabija joj šiljak u glavu da je ubije. Nema lova.
2014-04-11
Moraš biti llovac. Odma nanjušit krv. Kao šta sam je ja nanjušio kad sam pročitao baka skrbnik a nigdje roditelja.
Zbog nečega je on takvi a nema roditelje pa zbroji dva i dva jer je ovdje netko puno veći kandidat za udarac maljem u glavu nego to dijete koje bi moralo gledati tu egzekuciju ili ju čak samo izvršiti.
Zbog nečega je on takvi a nema roditelje pa zbroji dva i dva jer je ovdje netko puno veći kandidat za udarac maljem u glavu nego to dijete koje bi moralo gledati tu egzekuciju ili ju čak samo izvršiti.
2014-04-11
Pa i ti si u početku ubijao životinje,to ga prilično kvalificira za kadeta vojne akademije Galaktičke Federacije.RayMabus wrote:Ne. Ne vidim lov.סמאל wrote:Ali ima predispozicije pridružit se Galaktičkoj Federaciji.Potencijalni borac protiv emančipacije.RayMabus wrote:Ne. Ne vidim lov.סמאל wrote:Prepoznaješ njegov potencijal u hijerarhiji Galaktičke Federacije ?RayMabus wrote:
Tako ćeš ga ubiti a nećeš ispitati gdje su mu i šta rade roditelji pošto je baka skrbnik dakle roditelji su ili mrtvi il su ga napustili.....jer ovdje leži uzrok.
Moraš lovit negativne aliene po prostoru. To uključuje lov. Ovdje gga nema. Pokupio je mirnu kujicu i zabija joj šiljak u glavu da je ubije. Nema lova.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ubio sam samo jednu i to divlju mačku koja mi je upadala u teren. Lovijo sam je dva sata.Nije dala da se približim pa sam morao koristit mozak.
2014-04-11
ne kakaj Longi..niti jedna baka ne moze ukrotiti i zavesti reda u klinca kojeg su poceli pucati hormoni,i umjesto da izdrka kao ti,on svoje frustracije ispolji prema jadnoj zivini..RayMabus wrote:Moraš biti llovac. Odma nanjušit krv. Kao šta sam je ja nanjušio kad sam pročitao baka skrbnik a nigdje roditelja.
Guest- Guest
Pa točno. Roditelji ga napustili. Dakle vlastiti ego , neće da se brine o potomku pa potomak ode krivo. E pa nećeš živit na ovoj planeti. Eto mene s maljem. Pogodi šta ću s njime.Legendovich wrote:ne kakaj Longi..niti jedna baka ne moze ukrotiti i zavesti reda u klinca kojeg su poceli pucati hormoni,i umjesto da izdrka kao ti,on svoje frustracije ispolji prema jadnoj zivini..RayMabus wrote:Moraš biti llovac. Odma nanjušit krv. Kao šta sam je ja nanjušio kad sam pročitao baka skrbnik a nigdje roditelja.
2014-04-11
prijetila da ce ti ukrasti krevet i obrok iz tatine konobe???RayMabus wrote:Ubio sam samo jednu i to divlju mačku koja mi je upadala u teren. Lovijo sam je dva sata.Nije dala da se približim pa sam morao koristit mozak.
Guest- Guest
osim sto je failao u izboru mete,sve ostalo 5...trebao je sebe učavlatiRayMabus wrote:Pa točno. Roditelji ga napustili. Dakle vlastiti ego , neće da se brine o potomku pa potomak ode krivo. E pa nećeš živit na ovoj planeti. Eto mene s maljem. Pogodi šta ću s njime.Legendovich wrote:ne kakaj Longi..niti jedna baka ne moze ukrotiti i zavesti reda u klinca kojeg su poceli pucati hormoni,i umjesto da izdrka kao ti,on svoje frustracije ispolji prema jadnoj zivini..RayMabus wrote:Moraš biti llovac. Odma nanjušit krv. Kao šta sam je ja nanjušio kad sam pročitao baka skrbnik a nigdje roditelja.
Guest- Guest
Il skočiti na glavu jer ako ja idem doli ona mora gori a divlje je pa u mraku od straha može i skočit na glavu znaš. Mogu je ja ne vidit u mraku a ona misli da idem na nju pa ti skoči na glavu.Legendovich wrote:prijetila da ce ti ukrasti krevet i obrok iz tatine konobe???RayMabus wrote:Ubio sam samo jednu i to divlju mačku koja mi je upadala u teren. Lovijo sam je dva sata.Nije dala da se približim pa sam morao koristit mozak.
2014-04-11
Kad mu učavlam ćaću i mater onda će osjetit bol koju je osjetila i vlasnica ovog pasa a ujedno šaljem poruku svima koji prave djecu a ne misle se brinit za njih a poruka je ako zbog toga dijete ode krivo dolazim po tebe ( vas ).Legendovich wrote:osim sto je failao u izboru mete,sve ostalo 5...trebao je sebe učavlatiRayMabus wrote:Pa točno. Roditelji ga napustili. Dakle vlastiti ego , neće da se brine o potomku pa potomak ode krivo. E pa nećeš živit na ovoj planeti. Eto mene s maljem. Pogodi šta ću s njime.Legendovich wrote:ne kakaj Longi..niti jedna baka ne moze ukrotiti i zavesti reda u klinca kojeg su poceli pucati hormoni,i umjesto da izdrka kao ti,on svoje frustracije ispolji prema jadnoj zivini..RayMabus wrote:Moraš biti llovac. Odma nanjušit krv. Kao šta sam je ja nanjušio kad sam pročitao baka skrbnik a nigdje roditelja.
2014-04-11
genije mogo si je pripitomiti,znas sto znaci pripitomljena divblja macka....jackpot..RayMabus wrote:Il skočiti na glavu jer ako ja idem doli ona mora gori a divlje je pa u mraku od straha može i skočit na glavu znaš. Mogu je ja ne vidit u mraku a ona misli da idem na nju pa ti skoči na glavu.Legendovich wrote:prijetila da ce ti ukrasti krevet i obrok iz tatine konobe???RayMabus wrote:Ubio sam samo jednu i to divlju mačku koja mi je upadala u teren. Lovijo sam je dva sata.Nije dala da se približim pa sam morao koristit mozak.
Guest- Guest
opet ti po ćaći i materi...RayMabus wrote:Kad mu učavlam ćaću i mater onda će osjetit bol koju je osjetila i vlasnica ovog pasa a ujedno šaljem poruku svima koji prave djecu a ne misle se brinit za njih a poruka je ako zbog toga dijete ode krivo dolazim po tebe ( vas ).Legendovich wrote:osim sto je failao u izboru mete,sve ostalo 5...trebao je sebe učavlatiRayMabus wrote:Pa točno. Roditelji ga napustili. Dakle vlastiti ego , neće da se brine o potomku pa potomak ode krivo. E pa nećeš živit na ovoj planeti. Eto mene s maljem. Pogodi šta ću s njime.Legendovich wrote:ne kakaj Longi..niti jedna baka ne moze ukrotiti i zavesti reda u klinca kojeg su poceli pucati hormoni,i umjesto da izdrka kao ti,on svoje frustracije ispolji prema jadnoj zivini..RayMabus wrote:Moraš biti llovac. Odma nanjušit krv. Kao šta sam je ja nanjušio kad sam pročitao baka skrbnik a nigdje roditelja.
Guest- Guest
Ne bih hvala. Nije to pas nego poludivlja beštija. Više je preferiram imat od malih nogu dok je još mače pa onda misli da si joj ti mama a kad je odrasla na ulici onda jje uvijek poludivlja i čudljiva.Legendovich wrote:genije mogo si je pripitomiti,znas sto znaci pripitomljena divblja macka....jackpot..RayMabus wrote:Il skočiti na glavu jer ako ja idem doli ona mora gori a divlje je pa u mraku od straha može i skočit na glavu znaš. Mogu je ja ne vidit u mraku a ona misli da idem na nju pa ti skoči na glavu.Legendovich wrote:prijetila da ce ti ukrasti krevet i obrok iz tatine konobe???RayMabus wrote:Ubio sam samo jednu i to divlju mačku koja mi je upadala u teren. Lovijo sam je dva sata.Nije dala da se približim pa sam morao koristit mozak.
2014-04-11
I malju. Osobno bi im spešta tikve a prenos bi bio na državnoj tv tv a dole bi išla pisana poruka ; ovako će završiti svaki roditelj koji zanemari dijete a isto mučki ubije životinju a otkrijem da je razlog emocionalni lom nastao odlaskom roditelja kojkoji su sebični i misle samo na sebe.Legendovich wrote:opet ti po ćaći i materi...RayMabus wrote:Kad mu učavlam ćaću i mater onda će osjetit bol koju je osjetila i vlasnica ovog pasa a ujedno šaljem poruku svima koji prave djecu a ne misle se brinit za njih a poruka je ako zbog toga dijete ode krivo dolazim po tebe ( vas ).Legendovich wrote:osim sto je failao u izboru mete,sve ostalo 5...trebao je sebe učavlatiRayMabus wrote:Pa točno. Roditelji ga napustili. Dakle vlastiti ego , neće da se brine o potomku pa potomak ode krivo. E pa nećeš živit na ovoj planeti. Eto mene s maljem. Pogodi šta ću s njime.Legendovich wrote:
ne kakaj Longi..niti jedna baka ne moze ukrotiti i zavesti reda u klinca kojeg su poceli pucati hormoni,i umjesto da izdrka kao ti,on svoje frustracije ispolji prema jadnoj zivini..
Pronači ću vas i ubiti. Nećete uživati u ovom svijetu. Neću vam dopustiti sebičnost.
2014-04-11
Evo mačak doša sam u sobu pa mi nešto mijauče. Inače nema on običaj to radi. Možda je gladan. Iden vidit jel ima spize.
Inače ode u sobu istražit pa moguće da je sad doša pa mene vidija pa mi se javlja. Ide vidit jel ima šta jist da nije gladan.
Inače ode u sobu istražit pa moguće da je sad doša pa mene vidija pa mi se javlja. Ide vidit jel ima šta jist da nije gladan.
2014-04-11
Jest gladan je. Napunija sam mu zdjelicu. Da je doša pa nije ništa reka onda on istražuje jer mora lovit miševe pa mu moraš dat da jednom dnevno uđe i u sobu jer on sam to napravi jedan put dnevno al onda izađe i taj dan ne ulazi više nikako a sad je mijauknjja pa mijauknija ja pa on pa san skužija da je doša da mu dan jist.
Moraš pričat sa životinjama. Kuže oni sve.
Moraš pričat sa životinjama. Kuže oni sve.
2014-04-11
Mogu djeca bit sadisti i monstrumi samo takvi
Kao onaj poznati slucaj iz Engleske mislim 1993 kad su dva 10-godisnja klinca ukrali maloga od 2 godine dok se majka okrenula da nesto kupi, odveli dijete nekud , zvjerski ga mucili, dijete pod teskim mukama izdahnulo i ostavili ga na sinama zeljeznicke pruge pa da ispadne da je maloga zgazio vlak.
Koji monstruozni plan dvojice malih cudovista. Eh, znaju djeca biti opaka, prave male psihopate.
U tom smislu sjajna je knjiga LORD OF THE FLIES - GOSPODAR MUHA ... ima i izvrstan film.
Kao onaj poznati slucaj iz Engleske mislim 1993 kad su dva 10-godisnja klinca ukrali maloga od 2 godine dok se majka okrenula da nesto kupi, odveli dijete nekud , zvjerski ga mucili, dijete pod teskim mukama izdahnulo i ostavili ga na sinama zeljeznicke pruge pa da ispadne da je maloga zgazio vlak.
Koji monstruozni plan dvojice malih cudovista. Eh, znaju djeca biti opaka, prave male psihopate.
U tom smislu sjajna je knjiga LORD OF THE FLIES - GOSPODAR MUHA ... ima i izvrstan film.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» kaja skinuta!
» Kaja će da vam jebe majku četničku
» Kaja dobila nogom u gujscu! Šupiralo je bez pardona
» Kaja će da vam jebe majku četničku
» Kaja dobila nogom u gujscu! Šupiralo je bez pardona
Page 2 of 3