Uginula Kaja
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Uginula Kaja
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3472851/uznemirujuce-uginula-kuja-kojoj-je-decak-zakucao-ekser-u-glavu-niko-nije-slutio-da-je-ovo-njen-poslednji-snimak
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
Re: Uginula Kaja
da kazem sto mislim,rekli bi da sam ...necu reci sto mislim..
sirota zivina..
sirota zivina..
Guest- Guest
Sirotica. Znala sam da će uginuti.
Treba objaviti slike, ime, sve od tog čudovišta da ga proganjaju.
Ja bi mu kroz oko zabila čavao da mu na drugu stranu glave izađe
Treba objaviti slike, ime, sve od tog čudovišta da ga proganjaju.
Ja bi mu kroz oko zabila čavao da mu na drugu stranu glave izađe
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
bolje da ne kazem ja sto bih napravio...previse sam mashtovit..uglavnom dugo bi trajalo..
Guest- Guest
Ja bi mu zakucala u glavu šarafnciger, ne jedan nego 10.
2015-08-15
ti bi kayo kineze desetkovala...nedao Bog tebi kandžiju u ruke
2015-08-08
Mene nevjerojatan bijes obuzme na ubijanje ili mučenje životinja, rastavila bi ih na sastavne dijelovemichaellcmacha wrote:ti bi kayo kineze desetkovala...nedao Bog tebi kandžiju u ruke
2015-08-15
Ok.mali ima socijalni poremećaj,ali u odgovarajućim ustanovam to se još uvijek može,,ispravit'' ili barem pokušat,no ti bi dječaku od 12 god. zakucala šarafciger u glavu i to ne jedan,već 10,zar ti onda nisi 10 x gora,tim gore što si punoljetna.kaya wrote:Ja bi mu zakucala u glavu šarafnciger, ne jedan nego 10.
Nadam se kako je ovo izjava pod utjecajem emocija,te ne misliš ozbiljno.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ne, mali nema mali socijalni poremećaj nego je psihopat. Kucati u glavu čavle životinji može osoba koja je toliko poremećena i idiopatska ličnost da tu nema pomoći, lijeka, savjesti, grižnje, krivnje, empatije. Godine ne igraju ulogu. Najidealnije bi bilo spržiti mu poremećeni devijantni sotnski mozak na električnoj stolici. Zavežeš ga , sjedneš i pustiš struju. Međutim iz više razloga to nije moguće, na žalost.סמאל wrote:Ok.mali ima socijalni poremećaj,ali u odgovarajućim ustanovam to se još uvijek može,,ispravit'' ili barem pokušat,no ti bi dječaku od 12 god. zakucala šarafciger u glavu i to ne jedan,već 10,zar ti onda nisi 10 x gora,tim gore što si punoljetna.kaya wrote:Ja bi mu zakucala u glavu šarafnciger, ne jedan nego 10.
2015-08-15
ljudi moraju nedjeljom radit po dućanima i ne mogu se brinut za svoje ljubimce...metak u glavu ljubimca i stvar riješena.
pa neće valjda radni narod umoran poslije posla kupovat.
pa neće valjda radni narod umoran poslije posla kupovat.
Guest- Guest
To je previše ekstremno.Mislim kako netko u tim godinam ne može bit formirana osoba,te pravilnim usmjerenjam,ima šanse promjeniti njegove psihopatske tendencije,ali i ako to nije moguće,onda smjesti u odgovarajuću ustanovu,bar do punoljetnosti.kaya wrote:Ne, mali nema mali socijalni poremećaj nego je psihopat. Kucati u glavu čavle životinji može osoba koja je toliko poremećena i idiopatska ličnost da tu nema pomoći, lijeka, savjesti, grižnje, krivnje, empatije. Godine ne igraju ulogu. Najidealnije bi bilo spržiti mu poremećeni devijantni sotnski mozak na električnoj stolici. Zavežeš ga , sjedneš i pustiš struju. Međutim iz više razloga to nije moguće, na žalost.סמאל wrote:Ok.mali ima socijalni poremećaj,ali u odgovarajućim ustanovam to se još uvijek može,,ispravit'' ili barem pokušat,no ti bi dječaku od 12 god. zakucala šarafciger u glavu i to ne jedan,već 10,zar ti onda nisi 10 x gora,tim gore što si punoljetna.kaya wrote:Ja bi mu zakucala u glavu šarafnciger, ne jedan nego 10.
Nitko od nas nije bog,da može tek tako olako odlučivat o ljudskim sudbinama,čak i o takvim,potencijalno opasnim za društvo.
Na kraju svega,možda mali nakon završene osnovne škole,upiše zanatski smjer za mesara,te će na taj način može zadovoljit svoje porive a ujedno bit i koristan.
2015-07-23
Odjebi...električna za takveסמאל wrote:To je previše ekstremno.Mislim kako netko u tim godinam ne može bit formirana osoba,te pravilnim usmjerenjam,ima šanse promjeniti njegove psihopatske tendencije,ali i ako to nije moguće,onda smjesti u odgovarajuću ustanovu,bar do punoljetnosti.kaya wrote:Ne, mali nema mali socijalni poremećaj nego je psihopat. Kucati u glavu čavle životinji može osoba koja je toliko poremećena i idiopatska ličnost da tu nema pomoći, lijeka, savjesti, grižnje, krivnje, empatije. Godine ne igraju ulogu. Najidealnije bi bilo spržiti mu poremećeni devijantni sotnski mozak na električnoj stolici. Zavežeš ga , sjedneš i pustiš struju. Međutim iz više razloga to nije moguće, na žalost.סמאל wrote:Ok.mali ima socijalni poremećaj,ali u odgovarajućim ustanovam to se još uvijek može,,ispravit'' ili barem pokušat,no ti bi dječaku od 12 god. zakucala šarafciger u glavu i to ne jedan,već 10,zar ti onda nisi 10 x gora,tim gore što si punoljetna.kaya wrote:Ja bi mu zakucala u glavu šarafnciger, ne jedan nego 10.
Nitko od nas nije bog,da može tek tako olako odlučivat o ljudskim sudbinama,čak i o takvim,potencijalno opasnim za društvo.
Na kraju svega,možda mali nakon završene osnovne škole,upiše zanatski smjer za mesara,te će na taj način može zadovoljit svoje porive a ujedno bit i koristan.
https://100posto.jutarnji.hr/news/stravicni-zlocini-koje-su-pocinila-djeca-i-tinejdzeri-hladnokrvno-ubijaju-djecu-roditelje-i-citave-obitelji
2015-08-15
kaya wrote:Ne, mali nema mali socijalni poremećaj nego je psihopat. Kucati u glavu čavle životinji može osoba koja je toliko poremećena i idiopatska ličnost da tu nema pomoći, lijeka, savjesti, grižnje, krivnje, empatije. Godine ne igraju ulogu. Najidealnije bi bilo spržiti mu poremećeni devijantni sotnski mozak na električnoj stolici. Zavežeš ga , sjedneš i pustiš struju. Međutim iz više razloga to nije moguće, na žalost.סמאל wrote:Ok.mali ima socijalni poremećaj,ali u odgovarajućim ustanovam to se još uvijek može,,ispravit'' ili barem pokušat,no ti bi dječaku od 12 god. zakucala šarafciger u glavu i to ne jedan,već 10,zar ti onda nisi 10 x gora,tim gore što si punoljetna.kaya wrote:Ja bi mu zakucala u glavu šarafnciger, ne jedan nego 10.
kaya wrote:Odjebi...električna za takveסמאל wrote:To je previše ekstremno.Mislim kako netko u tim godinam ne može bit formirana osoba,te pravilnim usmjerenjam,ima šanse promjeniti njegove psihopatske tendencije,ali i ako to nije moguće,onda smjesti u odgovarajuću ustanovu,bar do punoljetnosti.kaya wrote:Ne, mali nema mali socijalni poremećaj nego je psihopat. Kucati u glavu čavle životinji može osoba koja je toliko poremećena i idiopatska ličnost da tu nema pomoći, lijeka, savjesti, grižnje, krivnje, empatije. Godine ne igraju ulogu. Najidealnije bi bilo spržiti mu poremećeni devijantni sotnski mozak na električnoj stolici. Zavežeš ga , sjedneš i pustiš struju. Međutim iz više razloga to nije moguće, na žalost.סמאל wrote:Ok.mali ima socijalni poremećaj,ali u odgovarajućim ustanovam to se još uvijek može,,ispravit'' ili barem pokušat,no ti bi dječaku od 12 god. zakucala šarafciger u glavu i to ne jedan,već 10,zar ti onda nisi 10 x gora,tim gore što si punoljetna.kaya wrote:Ja bi mu zakucala u glavu šarafnciger, ne jedan nego 10.
https://100posto.jutarnji.hr/news/stravicni-zlocini-koje-su-pocinila-djeca-i-tinejdzeri-hladnokrvno-ubijaju-djecu-roditelje-i-citave-obitelji
Užas...tko bi rekao da tako dražesna djeca,mogu bit takvi monstrumi.
Kad odrastu,vjerojatno će postat Longijevi galaktički generali.
2015-07-23
סמאל wrote:To je previše ekstremno.Mislim kako netko u tim godinam ne može bit formirana osoba,te pravilnim usmjerenjam,ima šanse promjeniti njegove psihopatske tendencije,ali i ako to nije moguće,onda smjesti u odgovarajuću ustanovu,bar do punoljetnosti.kaya wrote:Ne, mali nema mali socijalni poremećaj nego je psihopat. Kucati u glavu čavle životinji može osoba koja je toliko poremećena i idiopatska ličnost da tu nema pomoći, lijeka, savjesti, grižnje, krivnje, empatije. Godine ne igraju ulogu. Najidealnije bi bilo spržiti mu poremećeni devijantni sotnski mozak na električnoj stolici. Zavežeš ga , sjedneš i pustiš struju. Međutim iz više razloga to nije moguće, na žalost.סמאל wrote:Ok.mali ima socijalni poremećaj,ali u odgovarajućim ustanovam to se još uvijek može,,ispravit'' ili barem pokušat,no ti bi dječaku od 12 god. zakucala šarafciger u glavu i to ne jedan,već 10,zar ti onda nisi 10 x gora,tim gore što si punoljetna.kaya wrote:Ja bi mu zakucala u glavu šarafnciger, ne jedan nego 10.
Mladi DEXTER,a??
Guest- Guest
Tako ćeš ga ubiti a nećeš ispitati gdje su mu i šta rade roditelji pošto je baka skrbnik dakle roditelji su ili mrtvi il su ga napustili.....jer ovdje leži uzrok.kaya wrote:Ja bi mu zakucala u glavu šarafnciger, ne jedan nego 10.
Mali pas , velika brokva ravno u glavu je smrtonosna a ne mučenje dakle poriv da nekog i nešto ubije. Ne vidim elemente lova nega čista egzekucija dakle ovo je neko ispoljavanje bijesa.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Nee, on ne zna što je smrtnosno a na kraju pas je umro za par dana.RayMabus wrote:Tako ćeš ga ubiti a nećeš ispitati gdje su mu i šta rade roditelji pošto je baka skrbnik dakle roditelji su ili mrtvi il su ga napustili.....jer ovdje leži uzrok.kaya wrote:Ja bi mu zakucala u glavu šarafnciger, ne jedan nego 10.
Mali pas , velika brokva ravno u glavu je smrtonosna a ne mučenje dakle poriv da nekog i nešto ubije. Ne vidim elemente lova nega čista egzekucija dakle ovo je neko ispoljavanje bijesa.
Ako pogledaš motive ovih ubojstava djece ubojica oni su bizarni; znatiželja, sadizam, ne voli ponedjeljak, mama i tata zanovijetaju, dosadno mu je.
Pshiopate ukratko.
2015-08-15
Prepoznaješ njegov potencijal u hijerarhiji Galaktičke Federacije ?RayMabus wrote:Tako ćeš ga ubiti a nećeš ispitati gdje su mu i šta rade roditelji pošto je baka skrbnik dakle roditelji su ili mrtvi il su ga napustili.....jer ovdje leži uzrok.kaya wrote:Ja bi mu zakucala u glavu šarafnciger, ne jedan nego 10.
2015-07-23
Ne. Ne vidim lov.סמאל wrote:Prepoznaješ njegov potencijal u hijerarhiji Galaktičke Federacije ?RayMabus wrote:Tako ćeš ga ubiti a nećeš ispitati gdje su mu i šta rade roditelji pošto je baka skrbnik dakle roditelji su ili mrtvi il su ga napustili.....jer ovdje leži uzrok.kaya wrote:Ja bi mu zakucala u glavu šarafnciger, ne jedan nego 10.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» kaja skinuta!
» Kaja će da vam jebe majku četničku
» Kaja dobila nogom u gujscu! Šupiralo je bez pardona
» Kaja će da vam jebe majku četničku
» Kaja dobila nogom u gujscu! Šupiralo je bez pardona
Page 1 of 3