Puhovski rekao da smo imali svakakvih p4edsjednika ali ovakvog idiota kao Milanovica ne
Page 1 of 1
Puhovski rekao da smo imali svakakvih p4edsjednika ali ovakvog idiota kao Milanovica ne
https://narod.hr/hrvatska/puhovski-svakakvih-smo-predsjednika-imali-ali-ovakvog-politickog-idiota-ne-milanovicu-vise-odgovara-plenkovic-od-bernardica
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
Re: Puhovski rekao da smo imali svakakvih p4edsjednika ali ovakvog idiota kao Milanovica ne
e što se Milanoviću broje rijreči da nije normalno
da se tako kobilindi , mogla bi knjiga nastati od njezinih gafova
da se tako kobilindi , mogla bi knjiga nastati od njezinih gafova
Similar topics
» Da smo 1946. imali ovakvog papu, Stepinac bi bio razapet
» Hahaha ahahahah ubio se Ruski bloger koji je rekao da su imali nekoliko x veće gubitke
» Teške optužbe na račun Milanovića navodno postoji zbog toga i istraga.Milanovića na vlast dovela Rusija i albanska mafija
» Baldasar:'Milanović mi nije rekao da sam ustaša,rekao mi je nešto puno gore'
» 'Suljo je dosao do nas i rekao koga ce ubiti,zaklati.Meni kao Srbinu rekao je da sam izdajica,srpski izrod i da ce me zadnjeg zaklati'
» Hahaha ahahahah ubio se Ruski bloger koji je rekao da su imali nekoliko x veće gubitke
» Teške optužbe na račun Milanovića navodno postoji zbog toga i istraga.Milanovića na vlast dovela Rusija i albanska mafija
» Baldasar:'Milanović mi nije rekao da sam ustaša,rekao mi je nešto puno gore'
» 'Suljo je dosao do nas i rekao koga ce ubiti,zaklati.Meni kao Srbinu rekao je da sam izdajica,srpski izrod i da ce me zadnjeg zaklati'
Page 1 of 1