'' Most je izašao iz ormara, želi biti stranka za pristojne Hrvate katolike''
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: '' Most je izašao iz ormara, želi biti stranka za pristojne Hrvate katolike''
to je drugo to nije isusov format... mislim to je ok, ali to nije komuizam...Legendovich wrote:bedevijo neuka..u Israelu su postojali kibuci,a uredjenje je bilo pravo komjunisticko..sve se djelilo na iste djelove,sto se proizvelo i uzgojilo...danas postoji samo jedan,vise iz tradicionalnih razloga..red wolf wrote:U Isusovo vrijeme nije bilo komunizma...Bilo ga je u kršćanskoj zajednici, ali nije se tako zvao, niti se mogao zvati...michaellcmacha wrote:ti bi radije Isusov komunizam...red wolf wrote:Boljševici su bili igubljeni ljudi...Poserem im se na njihovo viđenje komunizma...michaellcmacha wrote:
onda dobro... vidio sam da ponekad zajuniš i da si hrvat... al te to onda naglo pusti... i postaneš boljševik...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: '' Most je izašao iz ormara, želi biti stranka za pristojne Hrvate katolike''
U vrijeme kibuca se možda drugačije zvala.Legendovich wrote:I pička se katkad zove vagina...red wolf wrote:Da, ali to nisu zvali komunizam.Legendovich wrote:bedevijo neuka..u Israelu su postojali kibuci,a uredjenje je bilo pravo komjunisticko..sve se djelilo na iste djelove,sto se proizvelo i uzgojilo...danas postoji samo jedan,vise iz tradicionalnih razloga..red wolf wrote:U Isusovo vrijeme nije bilo komunizma...Bilo ga je u kršćanskoj zajednici, ali nije se tako zvao, niti se mogao zvati...michaellcmacha wrote:
ti bi radije Isusov komunizam...
red wolf-
2016-02-10
nije ali je sustav isti gdje svi rade sve,i zarada se djeli na iste djelove,bio obicni radnik,bio vodja kibuca..komune su nesh drugo ali je ustroj prilicno slicanmichaellcmacha wrote:to je drugo to nije isusov format... mislim to je ok, ali to nije komuizam...Legendovich wrote:bedevijo neuka..u Israelu su postojali kibuci,a uredjenje je bilo pravo komjunisticko..sve se djelilo na iste djelove,sto se proizvelo i uzgojilo...danas postoji samo jedan,vise iz tradicionalnih razloga..red wolf wrote:U Isusovo vrijeme nije bilo komunizma...Bilo ga je u kršćanskoj zajednici, ali nije se tako zvao, niti se mogao zvati...michaellcmacha wrote:ti bi radije Isusov komunizam...red wolf wrote:
Boljševici su bili igubljeni ljudi...Poserem im se na njihovo viđenje komunizma...
Guest- Guest
zakljucak,Kibuc nije vagina..odoh dalje...red wolf wrote:U vrijeme kibuca se možda drugačije zvala.Legendovich wrote:I pička se katkad zove vagina...red wolf wrote:Da, ali to nisu zvali komunizam.Legendovich wrote:bedevijo neuka..u Israelu su postojali kibuci,a uredjenje je bilo pravo komjunisticko..sve se djelilo na iste djelove,sto se proizvelo i uzgojilo...danas postoji samo jedan,vise iz tradicionalnih razloga..red wolf wrote:
U Isusovo vrijeme nije bilo komunizma...Bilo ga je u kršćanskoj zajednici, ali nije se tako zvao, niti se mogao zvati...
Guest- Guest
Who cares?Legendovich wrote:Izgleda da jeste...red wolf wrote:Što me briga za tebe i tvoje mišljenje?Legendovich wrote:ti si ..ne znam niti kao bih to vise nazvao..poznam dosta ljudi, i medju njima samo jednog lika,fazno tripnutog u glavu,kao sto si ti..tuzno jest,sto je napravio od svoje zene i kcerke..red wolf wrote:Kršten sam. Katolik sam, vjerujem u Oca i u Isusa....michaellcmacha wrote:
ti Crkvi nisi ništa... nisi kršten, nisi katolik, ne vjeruješ u Boga, što bi ti htio biti Crkvi...
red wolf-
2016-02-10
ok poanta je da se sokrat osjeća uskraćeno... traži neku stranku za koju bi glasovao ali ne mre se nigdje naći trenutnoLegendovich wrote:nije ali je sustav isti gdje svi rade sve,i zarada se djeli na iste djelove,bio obicni radnik,bio vodja kibuca..komune su nesh drugo ali je ustroj prilicno slicanmichaellcmacha wrote:to je drugo to nije isusov format... mislim to je ok, ali to nije komuizam...Legendovich wrote:bedevijo neuka..u Israelu su postojali kibuci,a uredjenje je bilo pravo komjunisticko..sve se djelilo na iste djelove,sto se proizvelo i uzgojilo...danas postoji samo jedan,vise iz tradicionalnih razloga..red wolf wrote:U Isusovo vrijeme nije bilo komunizma...Bilo ga je u kršćanskoj zajednici, ali nije se tako zvao, niti se mogao zvati...michaellcmacha wrote:
2015-08-08
Isus je bio Nazaren...Legendovich wrote:nije ali je sustav isti gdje svi rade sve,i zarada se djeli na iste djelove,bio obicni radnik,bio vodja kibuca..komune su nesh drugo ali je ustroj prilicno slicanmichaellcmacha wrote:to je drugo to nije isusov format... mislim to je ok, ali to nije komuizam...Legendovich wrote:bedevijo neuka..u Israelu su postojali kibuci,a uredjenje je bilo pravo komjunisticko..sve se djelilo na iste djelove,sto se proizvelo i uzgojilo...danas postoji samo jedan,vise iz tradicionalnih razloga..red wolf wrote:U Isusovo vrijeme nije bilo komunizma...Bilo ga je u kršćanskoj zajednici, ali nije se tako zvao, niti se mogao zvati...michaellcmacha wrote:
red wolf-
2016-02-10
Ja znam gdje pripadam...;))))michaellcmacha wrote:ok poanta je da se sokrat osjeća uskraćeno... traži neku stranku za koju bi glasovao ali ne mre se nigdje naći trenutnoLegendovich wrote:nije ali je sustav isti gdje svi rade sve,i zarada se djeli na iste djelove,bio obicni radnik,bio vodja kibuca..komune su nesh drugo ali je ustroj prilicno slicanmichaellcmacha wrote:to je drugo to nije isusov format... mislim to je ok, ali to nije komuizam...Legendovich wrote:bedevijo neuka..u Israelu su postojali kibuci,a uredjenje je bilo pravo komjunisticko..sve se djelilo na iste djelove,sto se proizvelo i uzgojilo...danas postoji samo jedan,vise iz tradicionalnih razloga..red wolf wrote:
U Isusovo vrijeme nije bilo komunizma...Bilo ga je u kršćanskoj zajednici, ali nije se tako zvao, niti se mogao zvati...
red wolf-
2016-02-10
u barbotovu kuću...;)red wolf wrote:Ja znam gdje pripadam...;))))michaellcmacha wrote:ok poanta je da se sokrat osjeća uskraćeno... traži neku stranku za koju bi glasovao ali ne mre se nigdje naći trenutnoLegendovich wrote:nije ali je sustav isti gdje svi rade sve,i zarada se djeli na iste djelove,bio obicni radnik,bio vodja kibuca..komune su nesh drugo ali je ustroj prilicno slicanmichaellcmacha wrote:to je drugo to nije isusov format... mislim to je ok, ali to nije komuizam...Legendovich wrote:
bedevijo neuka..u Israelu su postojali kibuci,a uredjenje je bilo pravo komjunisticko..sve se djelilo na iste djelove,sto se proizvelo i uzgojilo...danas postoji samo jedan,vise iz tradicionalnih razloga..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
?michaellcmacha wrote:u barbotovu kuću...;)red wolf wrote:Ja znam gdje pripadam...;))))michaellcmacha wrote:ok poanta je da se sokrat osjeća uskraćeno... traži neku stranku za koju bi glasovao ali ne mre se nigdje naći trenutnoLegendovich wrote:nije ali je sustav isti gdje svi rade sve,i zarada se djeli na iste djelove,bio obicni radnik,bio vodja kibuca..komune su nesh drugo ali je ustroj prilicno slicanmichaellcmacha wrote:
to je drugo to nije isusov format... mislim to je ok, ali to nije komuizam...
red wolf-
2016-02-10
oyebotey...hahahahahaha...michaellcmacha wrote:u barbotovu kuću...;)red wolf wrote:Ja znam gdje pripadam...;))))michaellcmacha wrote:ok poanta je da se sokrat osjeća uskraćeno... traži neku stranku za koju bi glasovao ali ne mre se nigdje naći trenutnoLegendovich wrote:nije ali je sustav isti gdje svi rade sve,i zarada se djeli na iste djelove,bio obicni radnik,bio vodja kibuca..komune su nesh drugo ali je ustroj prilicno slicanmichaellcmacha wrote:
to je drugo to nije isusov format... mislim to je ok, ali to nije komuizam...
Guest- Guest
stvarni bed,posto je slican problem i ispod skalpa mu..michaellcmacha wrote:ok poanta je da se sokrat osjeća uskraćeno... traži neku stranku za koju bi glasovao ali ne mre se nigdje naći trenutnoLegendovich wrote:nije ali je sustav isti gdje svi rade sve,i zarada se djeli na iste djelove,bio obicni radnik,bio vodja kibuca..komune su nesh drugo ali je ustroj prilicno slicanmichaellcmacha wrote:to je drugo to nije isusov format... mislim to je ok, ali to nije komuizam...Legendovich wrote:bedevijo neuka..u Israelu su postojali kibuci,a uredjenje je bilo pravo komjunisticko..sve se djelilo na iste djelove,sto se proizvelo i uzgojilo...danas postoji samo jedan,vise iz tradicionalnih razloga..red wolf wrote:
Guest- Guest
Ti...stalo ti je jako do mojeg misljenja,kao i do svoje potvrde u mojim očima..red wolf wrote:Who cares?Legendovich wrote:Izgleda da jeste...red wolf wrote:Što me briga za tebe i tvoje mišljenje?Legendovich wrote:ti si ..ne znam niti kao bih to vise nazvao..poznam dosta ljudi, i medju njima samo jednog lika,fazno tripnutog u glavu,kao sto si ti..tuzno jest,sto je napravio od svoje zene i kcerke..red wolf wrote:
Kršten sam. Katolik sam, vjerujem u Oca i u Isusa....
Guest- Guest
Ti si Židov...Tko su Jakin i Boaz?Legendovich wrote:Ti...stalo ti je jako do mojeg misljenja,kao i do svoje potvrde u mojim očima..red wolf wrote:Who cares?Legendovich wrote:Izgleda da jeste...red wolf wrote:Što me briga za tebe i tvoje mišljenje?Legendovich wrote:
ti si ..ne znam niti kao bih to vise nazvao..poznam dosta ljudi, i medju njima samo jednog lika,fazno tripnutog u glavu,kao sto si ti..tuzno jest,sto je napravio od svoje zene i kcerke..
red wolf-
2016-02-10
rekao si da nisam Zidov..red wolf wrote:Ti si Židov...Tko su Jakin i Boaz?Legendovich wrote:Ti...stalo ti je jako do mojeg misljenja,kao i do svoje potvrde u mojim očima..red wolf wrote:Who cares?Legendovich wrote:Izgleda da jeste...red wolf wrote:
Što me briga za tebe i tvoje mišljenje?
Guest- Guest
Sad te testiram...;))))Legendovich wrote:rekao si da nisam Zidov..red wolf wrote:Ti si Židov...Tko su Jakin i Boaz?Legendovich wrote:Ti...stalo ti je jako do mojeg misljenja,kao i do svoje potvrde u mojim očima..red wolf wrote:Who cares?Legendovich wrote:
Izgleda da jeste...
red wolf-
2016-02-10
aha..dobro...red wolf wrote:Sad te testiram...;))))Legendovich wrote:rekao si da nisam Zidov..red wolf wrote:Ti si Židov...Tko su Jakin i Boaz?Legendovich wrote:Ti...stalo ti je jako do mojeg misljenja,kao i do svoje potvrde u mojim očima..red wolf wrote:
Who cares?
Guest- Guest
Crkva si ne može priuštit to da se zamjeri HDZ-u,međutim može neizravno u rukavicama potpomagat opcije poput Škore i Mosta,za koje smatra da su,,katoličkije'' od HDZ-a.red wolf wrote: Most je izašao iz ormara, želi biti stranka za pristojne Hrvate katolike
Dobiva li Crkva u Hrvata svoju stranku?...
Crkva će po potrebi puštat te svoje pse s lanca,kad treba reći nešto,što oni ipak ne smiju.
Međutim,ima jedna sitnica oko Željke Markić i Mosta koju Duhaček ili ne zna,ili je namjerno prešutio,no kako god,možda mu pošaljem u redakciju pa neka napiše kolumnu oko toga.
Nadam se kako ovi kreteni iz Mosta neće preći izborni prag,čak mi je i Škoro prihvatljiviji nego oni,a sad imam neke pretpostavke zašto su ovi kreteni iz Mosta našem Mabusu dragi.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ako budem slučajno glasao a neću glasao bih za most
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Za pristojne Hrvate katolike !!!!
Užas ...nemojte više mile vam majke
Užas ...nemojte više mile vam majke
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Svećenik izašao iz ormara-Ja sam gay.
» Djed Mraz je izašao iz ormara
» Batmanov kolega Robin izašao iz ormara i priznao da voli dečke
» stranka će odlučiti tko i kada će ga naslijediti. "Ako to odluči stranka, onda će to biti moj sin"
» Neofašistička stranka želi vlast u Italiji
» Djed Mraz je izašao iz ormara
» Batmanov kolega Robin izašao iz ormara i priznao da voli dečke
» stranka će odlučiti tko i kada će ga naslijediti. "Ako to odluči stranka, onda će to biti moj sin"
» Neofašistička stranka želi vlast u Italiji
Page 2 of 2