Krstičević part 666
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Krstičević part 666
Sovak wrote:Sora wrote:Sovak wrote:ebenica wrote:nova ves je gornji grad i to praktički i je centar. na kaptol pljuneš sa prozora a do trga dvije minute pješke.
Nova Ves nije Gornji grad.
jest
nemaš pojma
u popisu je uliica GRADSKE ČETVRTI GORNJI GRAD
ako misliš da je gornji grad samo oko kule lotršćak ,to je pogrešno
ima pravo ebenica
Je, je ... "pogresno i nemam pojma" ... Nova Ves je samo vama dotepencima Gornji grad.
Nova Ves nije Gornji grad isto kak' ni Kaptol nije Gornji grad bez obzira kaj su i Gornji grad i Kaptol i Nova Ves u lokalnoj samoupravi jedna cetvrt Gornji Grad - Medvescak.
Zna se kaj je brdo Gric ili Gornji grad, kaj je Kaptol, kaj je Nova Ves, kaj je Gupceva zvijezda, kaj Salata, Tuskanac, Ribnjak itd.
Kad si vec citala popis ulica mogla si i procitati popis MO/MZ pa bi znala kaj govorim jebal vas gugl u bulju.
Kad coveku iz Petrove ili sa Salate velis da je on "s Gornjeg grada" odmah zna s kim ima posla.
ma ok je
ne moraš mucati toliko
uvijek je Nova ves bila za pobjednike ..
I PANTOVČAK
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
Sora wrote:Sovak wrote:Sora wrote:Sovak wrote:ebenica wrote:nova ves je gornji grad i to praktički i je centar. na kaptol pljuneš sa prozora a do trga dvije minute pješke.
Nova Ves nije Gornji grad.
jest
nemaš pojma
u popisu je uliica GRADSKE ČETVRTI GORNJI GRAD
ako misliš da je gornji grad samo oko kule lotršćak ,to je pogrešno
ima pravo ebenica
Je, je ... "pogresno i nemam pojma" ... Nova Ves je samo vama dotepencima Gornji grad.
Nova Ves nije Gornji grad isto kak' ni Kaptol nije Gornji grad bez obzira kaj su i Gornji grad i Kaptol i Nova Ves u lokalnoj samoupravi jedna cetvrt Gornji Grad - Medvescak.
Zna se kaj je brdo Gric ili Gornji grad, kaj je Kaptol, kaj je Nova Ves, kaj je Gupceva zvijezda, kaj Salata, Tuskanac, Ribnjak itd.
Kad si vec citala popis ulica mogla si i procitati popis MO/MZ pa bi znala kaj govorim jebal vas gugl u bulju.
Kad coveku iz Petrove ili sa Salate velis da je on "s Gornjeg grada" odmah zna s kim ima posla.
ma ok je
ne moraš mucati toliko
uvijek je Nova ves bila za pobjednike ..
I PANTOVČAK
Kaj god. Odi u Babonicevu.
To ti je "na Gornjem gradu" ... znas?
Guest- Guest
veber wrote:koliko znam ne posjedujem nikaj.Sovak wrote:
Vi's, vi's ... a ti danas u mracnoj Hrvatskoj imas aute, brod, kvadrata ne znas ni sam koliko i tak' to.
Dal ti Wotan da imas deset put toliko.
Nisam ti jalan.
Niti ja. Crkveni mis je za mene bogatas.
Guest- Guest
eto, možemo se prijaviti u branimirovu. odemo na gablec. kasnije kod mog ćaće na cugu. ako si na zapdnoj strani kod bivše mi na ručak svratimo. ko bogeci.Sovak wrote:veber wrote:koliko znam ne posjedujem nikaj.Sovak wrote:
Vi's, vi's ... a ti danas u mracnoj Hrvatskoj imas aute, brod, kvadrata ne znas ni sam koliko i tak' to.
Dal ti Wotan da imas deset put toliko.
Nisam ti jalan.
Niti ja. Crkveni mis je za mene bogatas.
2014-12-30
i što je nastalo od države kojom paradiraju takvi?debotoijusto wrote:"Ovdje je riječ o tome da je država nešto kupila za jedan iznos novca i dodijelila nekome za desetak ili 15 puta manji iznos. Onda bi bilo transparentnije da ga je poklonila“, komentirao je Bauk navode tadašnjeg ministra obrane Andrije Hebranga da je običaj da se nakon ratova dijele stanovi zaslužnima za pobjedu, a da gubitnici plaćaju. Time je Hebrang građane Hrvatske nazvao gubitnicima, dodao je.
vili40-
2015-08-02
lunja gradom ko klošarveber wrote:di je nestao šeks?
vili40-
2015-08-02
to je kod mene. džamija. tamo se nazire špar.vili40 wrote:lunja gradom ko klošarveber wrote:di je nestao šeks?
dobra mu trenirka.
2014-12-30
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ode Provizojko Krstičević
» Krstičević nahvalio partizane
» krstičević persona non grata
» Krstičević je jako emotivan
» časni čovjek Provizorko Krstičević
» Krstičević nahvalio partizane
» krstičević persona non grata
» Krstičević je jako emotivan