Krstičević part 666
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Krstičević part 666
nova ves je gornji grad i to praktički i je centar. na kaptol pljuneš sa prozora a do trga dvije minute pješke.
Guest- Guest
pa jedno šugavo preuređenje košta 136 000kn , a ovaj as maznuo dva naša stana za te pare
ovi krste ima stambenih kvadrata koje nije stigao ni obic za zivota
da juga ostala bio bi pomocni zidar u muje iz doboja
imamo hrvatsku doslovno
imamo hrvatsku doslovno
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
debotoijusto wrote:ovi krste ima stambenih kvadrata koje nije stigao ni obic za zivota
imamo hrvatsku doslovno
lik nezna pričati engleski niti hrvatski jezik , priča gluposti, ono u ratu se više gine nego u miru itd.
bude ministar, obrukao se oko nabavke F-16 aviona, ono bila žestoka bruka i sramota, prvo smo svi mislili da index.hr sere i laže i da gutamo govna od m.babica a na kraju index ispao u pravu a potrošili se milijuni i milijuni samo na sastanke i putovanja
zatim njegova firma nabavlja djelove za državu, ono komedija. napravi firmu, dobije poslove za državu i as se bogati.
e da nemoran niti govoriti da nam je u zadnjih par mjeseci poginulo nekoliko % vojnih pilota, države takve gubitke nemaju u vrijeme rata, a mi imamo u vrijeme mira.
pa onaj dron koji je on gle čuda kupio, razbio se. i šta sada? otkrilo ga da je maznuo dva stana.
idem pretpostaviti da je bio vrhunski vojnik, časnik RH, i sve to. međutim ako si bio vrhunski vojnik u ratu, ne znači da možeš sve pljačkati i razjebavati nakon toga. mislim možeš ratovao se za državu, i plaćen je ratnim plijenom -teritorijem RH države i podanicima te države koje njegov represivni aparat kontrolira, pa neka sve razjebe i jami , kao kada bi prije turci ili germani osvojili teritorij, dobijali bi ratni plijen zaslužni vojnici.. tako i on
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
lik je završio zapadnu točku. smjer ekipa s posebnim potrebama.AssadNaPodmornici wrote:debotoijusto wrote:ovi krste ima stambenih kvadrata koje nije stigao ni obic za zivota
imamo hrvatsku doslovno
lik nezna pričati engleski niti hrvatski jezik , priča gluposti, ono u ratu se više gine nego u miru itd.
bude ministar, obrukao se oko nabavke F-16 aviona, ono bila žestoka bruka i sramota, prvo smo svi mislili da index.hr sere i laže i da gutamo govna od m.babica a na kraju index ispao u pravu a potrošili se milijuni i milijuni samo na sastanke i putovanja
zatim njegova firma nabavlja djelove za državu, ono komedija. napravi firmu, dobije poslove za državu i as se bogati.
e da nemoran niti govoriti da nam je u zadnjih par mjeseci poginulo nekoliko % vojnih pilota, države takve gubitke nemaju u vrijeme rata, a mi imamo u vrijeme mira.
pa onaj dron koji je on gle čuda kupio, razbio se. i šta sada? otkrilo ga da je maznuo dva stana.
idem pretpostaviti da je bio vrhunski vojnik, časnik RH, i sve to. međutim ako si bio vrhunski vojnik u ratu, ne znači da možeš sve pljačkati i razjebavati nakon toga. mislim možeš ratovao se za državu, i plaćen je ratnim plijenom -teritorijem RH države i podanicima te države koje njegov represivni aparat kontrolira, pa neka sve razjebe i jami , kao kada bi prije turci ili germani osvojili teritorij, dobijali bi ratni plijen zaslužni vojnici.. tako i on
2014-12-30
Feberu,oka svoja dva čarna na svoje nekretnine,ovi Borci ratni,meshetare li mesetare nekretninama...dok skines sa nekretnina oko,oni skokom(na nekretnine)
Guest- Guest
Za tu cijenu nije se mogla kupit 1 garaža u mojoj zgradi...AssadNaPodmornici wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/krsticevic-za-136000-kuna-dobio-dva-stana-od-160-kvadrata-u-centru-zagreba/2183248.aspx
Dakle, stanove koje smo kao porezni obveznici, posredstvom MORH-a, platili 2.202.050,30 kuna i potom mu ih prodali za 136.176,10 kuna,
Lik je cijenio garažu na 20.000 eur točno...
I proda ih je ko od šale ...
T.- Posts : 17595
2014-04-14
nekretnine ne opterećuju imam višak kvadrataLegendovich wrote:Feberu,oka svoja dva čarna na svoje nekretnine,ovi Borci ratni,meshetare li mesetare nekretninama...dok skines sa nekretnina oko,oni skokom(na nekretnine)
čekam da se mala odluči.
a obrtnički dom, prije dom jna, danas stožer HV su sve politike opljačkale.
stvoren obrtničkim samodoprinosom prvo ga jugo vojska rekvirira, kasnije HV.
kradezej, tuđman, odojko i ekipa besramno ne vraćaju obrtnicima stvoreno, malo se prave priglupi.
isto tako bosančero gradonačelnik mažnjava planinarske domove željetničar i obrtnički. puntijarku zatire. na mala vrata mažnjava tomislavov dom i dom crvenog križa.
živio kradezej, KPJ i KPH i milan bandić.
2014-12-30
Naravno da je centar, još jače od centra, gornji grad.Legendovich wrote:neuki je vjerovatno htio naglasiti elitnost ulice..mozda i najstarija u Zegeju,uglavnom cijene su paprene tamo,kao i u Tkalci i na Pantovcaku..T. wrote:Poznajem zg dovoljno da znam šta je centar...
Te da se u ovom slučaju, kao i u bezbroj slučajeva istog nakladnika, radi o fake news...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
krsticevicu, trebas li kakvu rekonstrukciju javi se slobodno
takve volim oderati:)
takve volim oderati:)
dijagram-
2015-08-09
HV gađa samo u centar. Nema faljivanja... Ako prvi stan podbaci ispod Save, drugi prebaci u podsljemenu, treći sigurno pogađa negdje u centru...kaya wrote:Naravno da je centar, još jače od centra, gornji grad.Legendovich wrote:neuki je vjerovatno htio naglasiti elitnost ulice..mozda i najstarija u Zegeju,uglavnom cijene su paprene tamo,kao i u Tkalci i na Pantovcaku..T. wrote:Poznajem zg dovoljno da znam šta je centar...
Te da se u ovom slučaju, kao i u bezbroj slučajeva istog nakladnika, radi o fake news...
bravo...cisto logicko razmisljanje..kad vidim ove peseke kao se kolju cija je strana bolja i cestitija,hadezej ili esdepej,dojde mi da se pobljujem.veber wrote:nekretnine ne opterećuju imam višak kvadrataLegendovich wrote:Feberu,oka svoja dva čarna na svoje nekretnine,ovi Borci ratni,meshetare li mesetare nekretninama...dok skines sa nekretnina oko,oni skokom(na nekretnine)
čekam da se mala odluči.
a obrtnički dom, prije dom jna, danas stožer HV su sve politike opljačkale.
stvoren obrtničkim samodoprinosom prvo ga jugo vojska rekvirira, kasnije HV.
kradezej, tuđman, odojko i ekipa besramno ne vraćaju obrtnicima stvoreno, malo se prave priglupi.
isto tako bosančero gradonačelnik mažnjava planinarske domove željetničar i obrtnički. puntijarku zatire. na mala vrata mažnjava tomislavov dom i dom crvenog križa.
živio kradezej, KPJ i KPH i milan bandić.
Guest- Guest
Ne znam koji kurac vam nije jasno?????debotoijusto wrote:
Lipo sve piše u definiciji:
Sinergija (grč. συνεργός - raditi zajedno) je pojam koji opisuje stanje kada je celina nešto veće i drugačije od zbira svojih delova. Pojam se koristi u teologiji, biologiji, ekonomiji i drugim oblastima.
Kada je reč o srastanju podsistema u veći sistem, sinergija znači da se totalitetu sraslosti pripisuje ekstra bonus
kaya wrote:Naravno da je centar, još jače od centra, gornji grad.Legendovich wrote:neuki je vjerovatno htio naglasiti elitnost ulice..mozda i najstarija u Zegeju,uglavnom cijene su paprene tamo,kao i u Tkalci i na Pantovcaku..T. wrote:Poznajem zg dovoljno da znam šta je centar...
Pa zato je po meni lokacijom najbolji ZG hotel, Academia.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Nova Ves elitni dio Zagreba?
Za koga?
Onda sam ja Donald Trump!
Tko zna, mozda i jesam.
Usput tam' mi se deda rodil.
Elitno u tri picke materine.
Za koga?
Onda sam ja Donald Trump!
Tko zna, mozda i jesam.
Usput tam' mi se deda rodil.
Elitno u tri picke materine.
Guest- Guest
debotoijusto wrote:ovi krste ima stambenih kvadrata koje nije stigao ni obic za zivota
imamo hrvatsku doslovno
Kakva pomocna zidarija?
Kaj seres bezveze?
On je bil pitomac VA i ak' se ne varam direktno iz akademije
1991. dosel je u ZNG RH. Sedmi ili osmi mesec.
Mogel si i ti .... samo kaj to nije bil tvoj rat, kaj ne?
Ili si jos bil smrklivi zasukanec?
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ode Provizojko Krstičević
» Krstičević nahvalio partizane
» krstičević persona non grata
» Krstičević je jako emotivan
» časni čovjek Provizorko Krstičević
» Krstičević nahvalio partizane
» krstičević persona non grata
» Krstičević je jako emotivan