Počela komemorativna šetnja u Sarajevu, tisuće građana odaje počast žrtvama NDH, slogani o UZP i HDZ-u
Page 11 of 16
Page 11 of 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Re: Počela komemorativna šetnja u Sarajevu, tisuće građana odaje počast žrtvama NDH, slogani o UZP i HDZ-u
Šta se tu ima shvatit ?Ringo10 wrote:Ali mene uvijek iznova frapira to koliko u Hrvatskoj pojma o BiH nemajuepikur37 wrote:dijagram wrote:
nego, zadnji redak, izgubio vjeru u desnicu?
ok, razumijem, ona nije nikada vladala hrvatskom
cudno je onda optuziti je za nesto sto nije ni imala priliku napraviti
ni tudjmanov hdz nije bio desnica, iako je bio najdesnije do danas na vlasti u RH
osobno mislim da bi desnica kada bi dobila priliku ,u sto sumnjam , cinila puno vise za Hrvate u BiH
mozda i ne bi bilo tako, ali to ne znamo, i sumnajm da cemo ikada i doznati
ali znam da onda desnica sigurno nije kriva za stanje u BiH
Pa nema veze s vladanjem...nego s političkom pozicijom...puno mi je prihvaljiviji HDZ i Tuđman koji su osnovalu HRHB nego HOS, Blaž Kraljević, škoro, hasanče i HSP koji su bili protiv toga i dan danas bi bez HRHB a do Drine.
Vidi se to i ovdje na forumu
Brdo , brdo , brdo i onda gori na sjeveru uz Savu malo nizine. I imaju jednu željeznicu koja ide kroz državu a okolo žive seljaci.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Počela komemorativna šetnja u Sarajevu, tisuće građana odaje počast žrtvama NDH, slogani o UZP i HDZ-u
Ali meni je ova blajburgomanija nevjerojatnaHektorović wrote:epikur37 wrote:Pa nema veze s vladanjem...nego s političkom pozicijom...puno mi je prihvaljiviji HDZ i Tuđman koji su osnovalu HRHB nego HOS, Blaž Kraljević, škoro, hasanče i HSP koji su bili protiv toga i dan danas bi bez HRHB a do Drine.
Nije išlo 1941, nije išlo 1991, a kamoli 2021.
Kažem, rezultat autističnosti, pogubljenosti i podkapacitiranosti.
Covjek bi ocekivao da to slabi sa vremenom ...Ali ne to je sve gore
Blajburgomanija ce Hrvate na kraju upropastit
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Kad se setim koliko su muslimani Sarajeva kukali onomad da ih bombarduju Srbi 92-95 , dođe mi oko srca drago što su progledali i ustanovili da su to bili Ustaše.
nakaza- Posts : 318
2019-08-05
Da, dobra ti je dijagnoza tog hrvatskog mentalnog poremecajaHektorović wrote:epikur37 wrote:Pa nema veze s vladanjem...nego s političkom pozicijom...puno mi je prihvaljiviji HDZ i Tuđman koji su osnovalu HRHB nego HOS, Blaž Kraljević, škoro, hasanče i HSP koji su bili protiv toga i dan danas bi bez HRHB a do Drine.
2015-09-24
pa to vi bosanci forsirate.Ringo10 wrote:Ali meni je ova blajburgomanija nevjerojatnaHektorović wrote:epikur37 wrote:Pa nema veze s vladanjem...nego s političkom pozicijom...puno mi je prihvaljiviji HDZ i Tuđman koji su osnovalu HRHB nego HOS, Blaž Kraljević, škoro, hasanče i HSP koji su bili protiv toga i dan danas bi bez HRHB a do Drine.
u hrvatskoj nitko normalan se ne bavi time. neka ekipa obavi misu i amen. ali prvo vi iz bosne na forumu ste zaspamali temu sa bleiburgom i partizanima, drugo cijeli ustaški pokret i glavne kolovođe su bosanci - to je izvorni bosanski pokret, treće hrvati iz bosne su najveće ustaše bile i ostale i tada i danas, nema vjenjčanja u hercegovini i bosni gdje se ne piva o jasenovcu i gradiški staroj i klanju srba, četvrto hrvati u RH - uglavnom ekipa iz bosne forsira tu priču.
pa jebote pogledajte se ogledalo , vi nas sjebajete
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:vi nas sjebajete
lepi, sam sebe sjebaješ...manje drkanja više šarma :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pojednostavljujes stvari ...AssadNaPodmornici wrote:pa to vi bosanci forsirate.Ringo10 wrote:Ali meni je ova blajburgomanija nevjerojatnaHektorović wrote:epikur37 wrote:Pa nema veze s vladanjem...nego s političkom pozicijom...puno mi je prihvaljiviji HDZ i Tuđman koji su osnovalu HRHB nego HOS, Blaž Kraljević, škoro, hasanče i HSP koji su bili protiv toga i dan danas bi bez HRHB a do Drine.
u hrvatskoj nitko normalan se ne bavi time. neka ekipa obavi misu i amen. ali prvo vi iz bosne na forumu ste zaspamali temu sa bleiburgom i partizanima, drugo cijeli ustaški pokret i glavne kolovođe su bosanci - to je izvorni bosanski pokret, treće hrvati iz bosne su najveće ustaše bile i ostale i tada i danas, nema vjenjčanja u hercegovini i bosni gdje se ne piva o jasenovcu i gradiški staroj i klanju srba, četvrto hrvati u RH - uglavnom ekipa iz bosne forsira tu priču.
I uvijek je najlakse svaliti sve na nas
2015-09-24
jebe se balijama za bleiburške žrtve.nego im je priko kuraca ovo vaše ljubovanje i ekumenisanje sa dojučerjašnjim zajedničkim krvnicima.pa vas sad s pravom malo vozaju ko vola po selu.kako ste posijali tako ćete i požnjat.stara Ustaška...Ringo10 wrote:
Da, dobra ti je dijagnoza tog hrvatskog mentalnog poremecaja
Last edited by max123 on 16/5/2020, 18:05; edited 1 time in total
max123- Posts : 2853
2015-10-28
max123 wrote:jebe se balijama za bleiburške žrtve.nego im je priko kuraca ovo vaše ljubovanje i ekumenisanjeRingo10 wrote:
a i tebi...zato ZDS i s cvijećem ...javlja ujko s kamenjara :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kako nema? Ne mozes optuziti politiku dalije oreskovic za odnos spram BiH i stanje kakvo jest.epikur37 wrote:dijagram wrote:
ni tudjmanov hdz nije bio desnica, iako je bio najdesnije do danas na vlasti u RH
osobno mislim da bi desnica kada bi dobila priliku ,u sto sumnjam , cinila puno vise za Hrvate u BiH
Pa nema veze s vladanjem...nego s političkom pozicijom...puno mi je prihvaljiviji HDZ i Tuđman koji su osnovalu HRHB nego HOS, Blaž Kraljević, škoro, hasanče i HSP koji su bili protiv toga i dan danas bi bez HRHB a do Drine.
Nije imala mogucnost uciniti gotovo nista bitno, apsurdno je naklapati da je recimo njena agenda neki krimen za BiH Hrvate.
Hos se borio diljem Bosne, doduse protiv Srba vise nego protiv muslimana.
Nije posteno ni njih kritizirati jer su dali puno zrtava u BiH.
Škoro je tudjmanov adezenjara, nakon tudjmana maknuo se od ekipe.
Prema tome trebao bi ti biti blizi nego plenki.
Dobro, plenki vuce pupija sa sobom ,a to mijenja na stvari:)
Do Drine? Nitko se od Hrvata devedesetih nije borio s parolom do Drine.
To su cinjenice.
Mozda je neki nebitan politikant nesto bubnuo, poput hrvatskog zemuna i boke itd.
Sve su to znaci pogresne stvari, a redovito ih navodis.
Vremenom covjek i povjeruje u ono sto pise.
Zato ti skrecem paznju da su to sve same budalastine, proizvod maste ili cega vec.
Last edited by dijagram on 16/5/2020, 18:04; edited 1 time in total
dijagram-
2015-08-09
Otkad je to tvoj problem. Što ti imaš s Hrvatskom?Ringo10 wrote:Ali meni je ova blajburgomanija nevjerojatnaHektorović wrote:epikur37 wrote:Pa nema veze s vladanjem...nego s političkom pozicijom...puno mi je prihvaljiviji HDZ i Tuđman koji su osnovalu HRHB nego HOS, Blaž Kraljević, škoro, hasanče i HSP koji su bili protiv toga i dan danas bi bez HRHB a do Drine.
Blajburgomanije nije problem Hrvata nego problem svih ostalihkojima Blajburg smeta i koji bi da se to zataška.
Hrvati bi samo da se sječaju svojih žrtava al neke druge sile mraka im to pokušavaju zabranit.
A jebo te ... eto sad njima neko brani da obilježavaju Blajburgdanni1 wrote:Hrvati bi samo da se sječaju svojih žrtava al neke druge sile mraka im to pokušavaju zabranit.Ringo10 wrote:Ali meni je ova blajburgomanija nevjerojatnaHektorović wrote:epikur37 wrote:Pa nema veze s vladanjem...nego s političkom pozicijom...puno mi je prihvaljiviji HDZ i Tuđman koji su osnovalu HRHB nego HOS, Blaž Kraljević, škoro, hasanče i HSP koji su bili protiv toga i dan danas bi bez HRHB a do Drine.
Pa 30 godina ni o čemu drugome ne serete nego samo o Blajburgu.
Cijelu noviju povijest ste tome podredili i to vam je postala državna ideologija
2. Svjetski rat ste sveli na Blajburg
I sad njima neko brani BLAJBURG
E svašta
2015-09-24
Prestat će kad Bakir da suglasnost da se mijenja izborni zakon a do tada :max123 wrote:jebe se balijama za bleiburške žrtve.nego im je priko kuraca ovo vaše ljubovanje i ekumenisanje sa dojučerjašnjim zajedničkim krvnicima.pa vas sad s pravom malo vozaju ko vola po selu.kako ste posijali tako ćete i požnjat.stara Ustaška...Ringo10 wrote:
2014-04-11
Pa pokušava branit al ne ide više.Ringo10 wrote:A jebo te ... eto sad njima neko brani da obilježavaju Blajburgdanni1 wrote:Hrvati bi samo da se sječaju svojih žrtava al neke druge sile mraka im to pokušavaju zabranit.Ringo10 wrote:Ali meni je ova blajburgomanija nevjerojatnaHektorović wrote:epikur37 wrote:Pa nema veze s vladanjem...nego s političkom pozicijom...puno mi je prihvaljiviji HDZ i Tuđman koji su osnovalu HRHB nego HOS, Blaž Kraljević, škoro, hasanče i HSP koji su bili protiv toga i dan danas bi bez HRHB a do Drine.
Pa 30 godina ni o čemu drugome ne serete nego samo o Blajburgu.
Cijelu noviju povijest ste tome podredili i to vam je postala državna ideologija
2. Svjetski rat ste sveli na Blajburg
I sad njima neko brani BLAJBURG
E svašta
Treba će malo više od jugo zastava i borbrnih i NOB-a da se to zabrani.
Vaši očevi su znali kako Blajbur zabranit ne samo komemoraciju nego i samo spominjanje. Spremni su bili i prolit krv da to zabrane. Jeste li i vi?
dijagram wrote:necu vise o mihi, to s njim raspravljajepikur37 wrote:dijagram wrote:opet pogresnoepikur37 wrote:dijagram wrote:
pusti ti mihu, nije on tema, nego ti i ringo, teski i zadrti hercegbosanci:)
pa osobno je pisao da je bio u sarajevu i branio ga od dodikovaca:)
on i komsic i jos par zestokih hercegbosanaca:)
pravi hercegbosanac otisao bi u mostar i branio ga od srba, pa od muja kako su pravi i cinili
da ne recem prije toga u RH obraniti hrvate i stvoriti drzavu
no to smo moj rodijak kostarika i ja cinili , jebga
gle isli ste gdje vam se reklo da idete i radili što vam se reklo da radite...poštujem
ali to nije kredit kojim ćete preglašavati u političkim raspravama...
zašto bih pustio mihu koji je potegnuo mene..i to ne prvi put!?
oš da ga pustim!
Ok...puštam.
Drugi put nek se javi tebi akd ima problema.
nismo isli gdje nas se slalo
isli smo sami jer smo to htjeli i smjeli
kako dragovoljno u zenge tako i u BiH
nema kredita, ali jasno je tko ima karakter, tko je bio i jest nacionalno odgovoran, spreman i na zrtvu
tko ne dijeli Hrvate po regijama, tko je integrale
imputirati takvima da nisu dovoljno Hrvati ili da ne znaju skrbiti o Hrvatima je glupo
Miha,... ne bi on tebi nista, cak bi te branio i sutra kao Hrvata, barem nominalnog
kako od srbadije, tako od mujaga ili japanaca, koga god:)
ajmo od kraja...glede mihe, čovjeka ne znam ali vjerujem svom osjećaju a vjerujem i tebi.
Ne mislim da je opasan čovjek, na kraju mislim da je srčan i emotivan...da ga je vražiji rat koštao...al je prgav, ostrašćen i iznimno uvredljive prirode.
Ja doista zaobilazim njegove uvrede koje su manje više redovite, vrlo proste i bezobrazne.
I ne zarezujem...ali tu i tamo poslat ću ga u kurac jednostavno zato što nema mjere. Ni tebi ni njemu niti bilo kome u raspravi neću dati pardona eto zato što ste ratovali, ratovao bih i ja da je bilo moje vrijeme ali ne vjerujem da bih nekome to nabijao na nos kao argument u raspravi. Kao što radite vi a posebno on.
Bit će ratova još, ne bojte se...možda uhvati mene ili moga i što sad!?
Što se tiče Hrvata u biH da, ja bih ardije prepustio Dodiku da presudi nego pravašima ili jugosima.
Posve sam izgubio vjeru u hrvatsku desnicu...u principu, klonuo sam kad sam se razočarao u desniocu u ljevicu nikad nisam ni vjerovao.
Tocno to.
Bez obzira sto desnica nikada ozbiljno nije participirala u vlasti RH niti donosila kljucne odluke bilo o modernoj Hrvatskoj bilo o herceg-bosanskim Hrvatima, a narocito ne neka pravaska stranka on stalno na njih navaljuje.
S druge strane ljevica je, dok je bila na vlasti u RH odsutila Petritscheve amandmane koji su doveli do sadasnjeg stanja Hrvata u BiH.
Ali on opet za to svaljuje krivicu na minorne strancice pravaske orijentacije koje ne prelaze izborni prag ili na Hasanceta koji je kao ministar bio korektan i niti jednim svojim potezom kao ministar nije nastetio polozaju Hrvata u BiH, da ne velim kako je isti u Sarajevu persona non grata ... blago receno. Da im je Hasance doista pravi problem, problema nikakvih ne bi imali.
S druge strane njihov Cova ne uspijeva motivirati niti sve Hrvate birace u BiH da glasuju za njega nego ih balije nadglasuju dok vise od polovice Hrvata u BiH ne izlazi uopce na izbore paim tako Bosnjaci na kraju izaberu Komsoglua.
I tko je tome kriv? Opet Hasance, Puljic, pravasi, kiflari ...!
Istim pravovjernim herceg-bosancima ala Epikuru, Hektorovicu i Ringecu je sada izgleda i problem sto mi obiljezavamo Bleiburske zrtve, tocnije zrtve Kriznog puta.
Vjerojatno bi se na te zrtve trebali popisati u ime ''politicke pragmaticnosti i koristi i straha od autogola''.
Tipicni bosanski vilajetski ringispilski umovi.
Otisli oni iz vilajeta, ali vilajet iz njih jos nije.
Guest- Guest
Meni Banja Luka ne triba , ne triba mi ni istočna Hercegovina a kamo li ona istočna Bosna uz granicu sa Srbijom.RayMabus wrote:Prestat će kad Bakir da suglasnost da se mijenja izborni zakon a do tada :max123 wrote:jebe se balijama za bleiburške žrtve.nego im je priko kuraca ovo vaše ljubovanje i ekumenisanje sa dojučerjašnjim zajedničkim krvnicima.pa vas sad s pravom malo vozaju ko vola po selu.kako ste posijali tako ćete i požnjat.stara Ustaška...Ringo10 wrote:
No postoji problem kad već treći put meni oduzimaš vrhovnog zapovjednika jedinih zakonskih snaga u BiH i ja nemam pravo veta da ti blokiram da ti npr sam pozoveš vojsku neke druge države npr Pakistana koji ima 200 miljona stanovnika da se utabori u BiH a jasno je da takva sila može pomest sve susjede okolo.
Iz tog razloga njihov sljedeći cilj je rušenje institucija RS i postavljanje nekakvog njima pogodnog Srbina tipa Komšić samo pravoslavni na mjesto srpskog člana predsjedništva i time sva tri bošnjačka predsjednika zapovijedaju legitimno OS BiH i vojnom državnom strukturom na cijelom bosanskom vilajetu.
Nagradno pitanje glasi ; Želite li me testirati do te mjere da izazovem rat u BiH u kojem ću imati podršku mnogih za izbacivanje islamske države iz središnjeg Balkana ?
2014-04-11
danni1 wrote:Otkad je to tvoj problem. Što ti imaš s Hrvatskom?Ringo10 wrote:Ali meni je ova blajburgomanija nevjerojatnaHektorović wrote:epikur37 wrote:Pa nema veze s vladanjem...nego s političkom pozicijom...puno mi je prihvaljiviji HDZ i Tuđman koji su osnovalu HRHB nego HOS, Blaž Kraljević, škoro, hasanče i HSP koji su bili protiv toga i dan danas bi bez HRHB a do Drine.
Blajburgomanije nije problem Hrvata nego problem svih ostalihkojima Blajburg smeta i koji bi da se to zataška.
Hrvati bi samo da se sječaju svojih žrtava al neke druge sile mraka im to pokušavaju zabranit.
Nema on nista s Hrvatskom.
Mozda ima hrvatsku putovnicu, ali nesto stvarno za Hrvatsku njega nista ne veze.
Guest- Guest
Ringo10 wrote:Pojednostavljujes stvari ...AssadNaPodmornici wrote:pa to vi bosanci forsirate.Ringo10 wrote:Ali meni je ova blajburgomanija nevjerojatnaHektorović wrote:epikur37 wrote:Pa nema veze s vladanjem...nego s političkom pozicijom...puno mi je prihvaljiviji HDZ i Tuđman koji su osnovalu HRHB nego HOS, Blaž Kraljević, škoro, hasanče i HSP koji su bili protiv toga i dan danas bi bez HRHB a do Drine.
Kaj god ... jedino kaj ovdje vidimo u obilju je da smo vama mi ''kiflari'' krivi za sve i sva.
Sad vam vec ide na kurac kaj obiljezavamo zrtve Kriznog puta.
Kaj bu sutra na redu? Vukovarske zrtve? Skabrnjske?
Guest- Guest
I iskreno ja ne mislim da su balije nešto pametne jer da jesu ne bi ovo pokušavali.RayMabus wrote:Meni Banja Luka ne triba , ne triba mi ni istočna Hercegovina a kamo li ona istočna Bosna uz granicu sa Srbijom.RayMabus wrote:Prestat će kad Bakir da suglasnost da se mijenja izborni zakon a do tada :max123 wrote:jebe se balijama za bleiburške žrtve.nego im je priko kuraca ovo vaše ljubovanje i ekumenisanje sa dojučerjašnjim zajedničkim krvnicima.pa vas sad s pravom malo vozaju ko vola po selu.kako ste posijali tako ćete i požnjat.stara Ustaška...Ringo10 wrote:
No postoji problem kad već treći put meni oduzimaš vrhovnog zapovjednika jedinih zakonskih snaga u BiH i ja nemam pravo veta da ti blokiram da ti npr sam pozoveš vojsku neke druge države npr Pakistana koji ima 200 miljona stanovnika da se utabori u BiH a jasno je da takva sila može pomest sve susjede okolo.
Iz tog razloga njihov sljedeći cilj je rušenje institucija RS i postavljanje nekakvog njima pogodnog Srbina tipa Komšić samo pravoslavni na mjesto srpskog člana predsjedništva i time sva tri bošnjačka predsjednika zapovijedaju legitimno OS BiH i vojnom državnom strukturom na cijelom bosanskom vilajetu.
Nagradno pitanje glasi ; Želite li me testirati do te mjere da izazovem rat u BiH u kojem ću imati podršku mnogih za izbacivanje islamske države iz središnjeg Balkana ?
Ovo ima samo dva scenarija u kojem stvari mogu ić a on idu scenarijem koji nije pametan za njih.
2014-04-11
Ti si budala. PA upravo naši iz BiH najviše i komemoriraju taj Blajburg jer je naših najviše i nagrabusuilo tamo pošto su BiH Hrvati bili listom za NDHSovak wrote:Ringo10 wrote:Pojednostavljujes stvari ...AssadNaPodmornici wrote:pa to vi bosanci forsirate.Ringo10 wrote:Ali meni je ova blajburgomanija nevjerojatnaHektorović wrote:
Kaj god ... jedino kaj ovdje vidimo u obilju je da smo vama mi ''kiflari'' krivi za sve i sva.
Sad vam vec ide na kurac kaj obiljezavamo zrtve Kriznog puta.
Kaj bu sutra na redu? Vukovarske zrtve? Skabrnjske?
2015-09-24
u 2 dana otvorili 37 tema o bleiburgu i onda pričaju o bleiburgomaniji u hrvaskojAssadNaPodmornici wrote:pa to vi bosanci forsirate.Ringo10 wrote:Ali meni je ova blajburgomanija nevjerojatnaHektorović wrote:epikur37 wrote:Pa nema veze s vladanjem...nego s političkom pozicijom...puno mi je prihvaljiviji HDZ i Tuđman koji su osnovalu HRHB nego HOS, Blaž Kraljević, škoro, hasanče i HSP koji su bili protiv toga i dan danas bi bez HRHB a do Drine.
Page 11 of 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Similar topics
» Delegacija HNK Rijeka odala počast žrtvama Ovčare
» Pred kamerama i gledaocima muslimanka odala počast žrtvama u Briselu
» ZLATKO HASANBEGOVIĆ 'Vrlo brzo idem u Jasenovac, odat ću počast žrtvama
» Velika protestna šetnja u Sarajevu: "Dosta je bilo šutnje"
» Tisuće građana Moldavije traže pripajanje Rumunjskoj
» Pred kamerama i gledaocima muslimanka odala počast žrtvama u Briselu
» ZLATKO HASANBEGOVIĆ 'Vrlo brzo idem u Jasenovac, odat ću počast žrtvama
» Velika protestna šetnja u Sarajevu: "Dosta je bilo šutnje"
» Tisuće građana Moldavije traže pripajanje Rumunjskoj