SERIE A 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 46
Page 15 of 46 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 30 ... 46
Re: SERIE A 19/20
smijesno je koliko se bafalo ispisao po vama gluperde jadne iskompleksirane, respect cmarfalo skidam kapu
End- Posts : 21177
2015-08-25
Kombinacija masturbatora...jedan drka na droljice drugi na hobite.
Ovaj inter je takva bijeda od ekipe da je to tužno. Koliko moraš bit jadan bog te jebo da baš svaki put pukneš u utrci za naslov.
Juve nikad jadniji, igrački, timski, kadrovski.. zasićen i nezainteresiran, van forme i opet, opet prejak zs ove bolesnike..
Juve nikad jadniji, igrački, timski, kadrovski.. zasićen i nezainteresiran, van forme i opet, opet prejak zs ove bolesnike..
strikan borko- Posts : 145
2015-09-01
S druge strane, Atalanta Felacio vrhunska bomba tekma
2015-09-01
Lazio sad ili nikad. Ovo je prilika da se uzme naslov. A Inter uvijek klošarska ekipa bio. Uvijek u vrhu, a uvijek u sjeni Milana i Juventusa.
Protiv prosjačke filijale-i naravne penal protiv intera plus crveni. Do novog calciopolija...
Guest- Guest
Borko u <3strikan borko wrote:Ovaj inter je takva bijeda od ekipe da je to tužno. Koliko moraš bit jadan bog te jebo da baš svaki put pukneš u utrci za naslov.
:D
Kad završava ova idiotska sezona?
Ništa mi se ne gleda, tuga totalna...
;)
Guest- Guest
Točno sam znao da će Lazio zajebat sve čim su poveli 0:2 onako rano. Jebo ovo sranje, opet Juventus osvaja
Najgori rez 2-0...kao da nisu gledali lokomotiva-hajdukscorpion wrote:Točno sam znao da će Lazio zajebat sve čim su poveli 0:2 onako rano. Jebo ovo sranje, opet Juventus osvaja
Odma sam se sjetio Ćire. A kad su primili prvi gol, znao sam da će izgubit 3:2muckodjubre wrote:Najgori rez 2-0...kao da nisu gledali lokomotiva-hajdukscorpion wrote:Točno sam znao da će Lazio zajebat sve čim su poveli 0:2 onako rano. Jebo ovo sranje, opet Juventus osvaja
bravo majmune, kako si samo pametan, koliko si samo milijuna uzeo na kladi
End- Posts : 21177
2015-08-25
Bit će da je nikad.scorpion wrote:Lazio sad ili nikad.
2015-09-01
Malo je sve to besmisleno al sad nema nazad. Šteta što nisu prekinuli i dodjelili naslov interu, to bi ih jako razveselilo.fridrih_niche wrote:Borko u <3strikan borko wrote:Ovaj inter je takva bijeda od ekipe da je to tužno. Koliko moraš bit jadan bog te jebo da baš svaki put pukneš u utrci za naslov.
:D
Kad završava ova idiotska sezona?
Ništa mi se ne gleda, tuga totalna...
;)
2015-09-01
Ma Inter je smeće od kluba...
Tija san vidit Napoli na vrhu, al šta ćeš kad im je gazda ludjak totalni...
;)
Tija san vidit Napoli na vrhu, al šta ćeš kad im je gazda ludjak totalni...
;)
Guest- Guest
Atalanta je jebena momčad, žao mi je Lazia ali realno više su na tablici nego im ekipa vrijedi.
Ovo je bila idealna šansa. Neće dugo imat ovakvu priliku. Štetastrikan borko wrote:Bit će da je nikad.scorpion wrote:Lazio sad ili nikad.
scorpion wrote:Ovo je bila idealna šansa. Neće dugo imat ovakvu priliku. Štetastrikan borko wrote:Bit će da je nikad.scorpion wrote:Lazio sad ili nikad.
polako, ima još da se igra. samo sada gledaj krađu na maks za prosjake iz torina...
Guest- Guest
Ma možete pričat o krađama koliko hoćete, ali je činjenica da ostali nisu sposobni uzet naslov Juventusu. Kad je najbitnije Lazio i Inter ispuste dobijene utakmice. Ne možeš tu krivit nekog drugogBrat Brale wrote:scorpion wrote:Ovo je bila idealna šansa. Neće dugo imat ovakvu priliku. Štetastrikan borko wrote:Bit će da je nikad.scorpion wrote:Lazio sad ili nikad.
polako, ima još da se igra. samo sada gledaj krađu na maks za prosjake iz torina...
zadnja momčad sa mudima je bila žozeov inter i jasno odma je torinska prostitutka bačena na koljena
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 46