SERIE A 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 46
Page 7 of 46 • 1 ... 6, 7, 8 ... 26 ... 46
Re: SERIE A 19/20
da baš, scorpio protiv đubretara
ako to znači drkanje na pederčića i ulizivanje tebi onda je 100% protiv đubretara
ako to znači drkanje na pederčića i ulizivanje tebi onda je 100% protiv đubretara
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:da baš, scorpio protiv đubretara
Guest- Guest
Ulizivanje???End wrote:da baš, scorpio protiv đubretara
Pa ja i scprpio se slazemo samo u ljubavi prema NASOJ STVARI
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Da kako je glup ovaj zagorski cigan. Čuj ja za Juventus Da ima mozak ko u kokoške, znao bi da je meni daleko najdraži talijanski klub Lazio. Pa nisam na forumu od neki dan
Ante je moj brat po ideologiji, a što se tiče nogometa, čovjek navija za pogrešne klubove. Lazio > Juventus, Schalke > Bayern
Što se tiče trenutne situacije, Juventus mi je drag jedino iz razloga jer za njih igra najbolji igrač na svijetu. Šteta jedino što nema sa kim igrat
Ante je moj brat po ideologiji, a što se tiče nogometa, čovjek navija za pogrešne klubove. Lazio > Juventus, Schalke > Bayern
Što se tiče trenutne situacije, Juventus mi je drag jedino iz razloga jer za njih igra najbolji igrač na svijetu. Šteta jedino što nema sa kim igrat
scorpion-
2014-04-18
kad si ti jednu jedinu utakmicu na forumu komentirao za lazio, schalke ili lyon? za gaynajted nisi kamoli za ove
preglup si ozbiljno..
ti si đubretar i lorealovac ako to nisi sam skužio evo ja ti govorim da znaš kad si toliko glup
preglup si ozbiljno..
ti si đubretar i lorealovac ako to nisi sam skužio evo ja ti govorim da znaš kad si toliko glup
2015-08-25
Hahahaha koja si ti gluperda. Znači moram ovdje analizirat tekme i lijepit izmišljene statistike kao ti, da bi bio fan nekog kluba
smijesan decko, zamisli on fan lyona haha
pa da is 1% fan lyona znao bi razliku izmedu najboljega izvodaca slobodnjaka svih vremena i tvorca knuckleballa i najgorega izvodaca slobodnjaka svih vremena svojeg zalizanog pedercica.
a razloge za koje si toboze fan lazija i schalkea bolje uopce ne komentirati, ipak ti si fan lyona, kluba camuga i cigana to dovoljno govori
a ni turban united iz manchestera ti bas ne pije vodu
haha jesi glup ko vol
pa da is 1% fan lyona znao bi razliku izmedu najboljega izvodaca slobodnjaka svih vremena i tvorca knuckleballa i najgorega izvodaca slobodnjaka svih vremena svojeg zalizanog pedercica.
a razloge za koje si toboze fan lazija i schalkea bolje uopce ne komentirati, ipak ti si fan lyona, kluba camuga i cigana to dovoljno govori
a ni turban united iz manchestera ti bas ne pije vodu
haha jesi glup ko vol
2015-08-25
scorpion-
2014-04-18
Nikad ne bi isktukao slabijeg od sebefridrih_niche wrote:Ohooooo!
Avenue Mall, sutra podne!
End vs Scorpija - sukob titana!
<3
scorpion wrote:Nikad ne bi isktukao slabijeg od sebefridrih_niche wrote:Ohooooo!
<3
Pa ne možeš istuć jačeg,logično!
Mogumuckodjubre wrote:Pa ne možeš istuć jačeg,logično!scorpion wrote:Nikad ne bi isktukao slabijeg od sebefridrih_niche wrote:Ohooooo!
<3
Demo jeste li paprike posadilimuckodjubre wrote:scorpion wrote:Nikad ne bi isktukao slabijeg od sebefridrih_niche wrote:Ohooooo!
<3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
muckodjubre wrote:scorpion wrote:Nikad ne bi isktukao slabijeg od sebefridrih_niche wrote:Ohooooo!
<3
možeš, lucky punch ili sucker punch...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ne kladin se, al 100 kn ide na Enda!
pa naravno, niko nije ni očekivao da ćeš se kladiti protiv svog dečka...
Guest- Guest
Dybala wrote:Oho ..avenue mall
2vs2
Skorpija x sracala vs cmarniche x cmarend
bož' sačuvaj...
Guest- Guest
Page 7 of 46 • 1 ... 6, 7, 8 ... 26 ... 46
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 46