ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rusija oprezna o planu moguće razmjene teritorija između Kosova i Srbije?!

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Rusija oprezna o planu moguće razmjene teritorija između Kosova i Srbije?! - Page 4 Empty Re: Rusija oprezna o planu moguće razmjene teritorija između Kosova i Srbije?!

Post by RayMabus 11/5/2020, 13:26

Nije mi zanimljiva tema jer je ovo samo između Srbije i Kosova pri čemu se podrazumijeva da je Srbija priznala Kosovo samo bi malo drukčije granica išla al ne vidim zašto bi Srbija trgovala po ovakvom principu kad joj je Kosovo vojno oduzeto.

Valjda bi po nekoj logici Amerikanci tribali vratit Srbiji one tri četiri općine na sjeveru u zamjenu za priznanje ostatka Kosova. Sve oostalo ne vidim smisao za Srbiju.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Rusija oprezna o planu moguće razmjene teritorija između Kosova i Srbije?! - Page 4 Empty Re: Rusija oprezna o planu moguće razmjene teritorija između Kosova i Srbije?!

Post by vuksadinare 11/5/2020, 13:31

RayMabus wrote:Nije mi zanimljiva tema jer je ovo samo između Srbije i Kosova pri čemu se podrazumijeva da je Srbija priznala Kosovo samo bi malo drukčije granica išla al ne vidim zašto bi Srbija trgovala po ovakvom principu kad joj je Kosovo vojno oduzeto.

Valjda bi po nekoj logici Amerikanci tribali vratit Srbiji one tri četiri općine na sjeveru u zamjenu za priznanje ostatka Kosova. Sve oostalo ne vidim smisao za Srbiju.
gle....tesko da ce ti srbija priznati kosovo i bez obzira na ovaj prijedlog o razmjeni..nigdje nije srbija navela kad je taj plan predlozen da ce priznati kosovo...nigdje to nije crno bijelo na papiru...niti je ta verzija spominjana...drugo zasto bi albanci na tu verziju pristali kad ne dobijaju nigdje garanciju da ce biti sto posto priznati..to sto trump prica da bi ta opcija bil u igri to su samo rijeci...nije sipac blesav da bude doveden pred svrsen cin a onda dobije kurcinu....pa zna koga ima na drugoj strani...nema japance ili ne znam svicarce....
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/5/2020, 13:33

vuksadinare wrote:
RayMabus wrote:Nije mi zanimljiva tema jer je ovo samo između Srbije i Kosova pri čemu se podrazumijeva da je Srbija priznala Kosovo samo bi malo drukčije granica išla al ne vidim zašto bi Srbija trgovala po ovakvom principu kad joj je Kosovo vojno oduzeto.

gle....tesko da ce ti srbija priznati kosovo i bez obzira na ovaj prijedlog o razmjeni..nigdje nije srbija navela kad je taj plan predlozen da ce priznati kosovo...nigdje to nije crno bijelo na papiru...niti je ta verzija spominjana...drugo zasto bi albanci na tu verziju pristali kad ne dobijaju nigdje garanciju da ce biti sto posto priznati..to sto trump prica da bi ta opcija bil u igri to su samo rijeci...nije sipac blesav da bude doveden pred svrsen cin a onda dobije kurcinu....pa zna koga ima na drugoj strani...nema japance ili ne znam svicarce....
Samo sam dao svoje viđenje stvari. Kako će se oni dogovorit i oće li uopće između sebe stvarno mi je potpuno nebitna stvar.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 11/5/2020, 15:25

michaellcmacha wrote:
Ringo10 wrote:Podjela mozda, ali razmjene biti nece

Ma da sam na mjestu Srba ja ne bih pristao ni na podjelu Kosova

Vrijeme i okolnosti sad rade za Srbe

Siptari ga puse dugorocno
de pojasni kako to šiptari dugoročno puše
Njima sve ovisi o američkoj podršci. A to je vrlo problematično

Diplomatski Kosovo nikad neće bit priznato ... tu su Kina, Rusija, Indija i još neke moćne zemlje koje nikad neće promijeniti stav jer Srbi nikad neće popustiti

Ekonomski su u totalnom kurcu, crna rupa Europe, sa Srbijom se ne mogu nosit 

Vojno nemaju nikakve šanse protiv Srbije koju naoružavaju Rusija i Kina

Demografski su katastrofa, iseljavaju se na masovnoj bazi. Srbi na Kosovu imaju veliku ekonomsku pomoć Srbije i ne pada im na pamet da se iseljavaju

Vrijeme više ne radi za Šipce. I oni to znaju, i Srbi to znaju i svi ti znaju.

Trebali su pristat na podjelu dok su Srbi bili još zagrijani za to. Zakasnili su a Srbi više nisu toliko zagrijani za to. Nemaju ni zašto da budu.

Jednog dana Šipcima slijedi traktorijada preko Prokletija. Žao mi je ali je tako
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/5/2020, 15:40

Ringo10 wrote:
michaellcmacha wrote:

Diplomatski Kosovo nikad neće bit priznato ... tu su Kina, Rusija, Indija i još neke moćne zemlje koje nikad neće promijeniti stav jer Srbi nikad neće popustiti

Demografski su katastrofa, iseljavaju se na masovnoj bazi. Srbi na Kosovu imaju veliku ekonomsku pomoć Srbije i ne pada im na pamet da se iseljavaju

Trebali su pristat na podjelu dok su Srbi bili još zagrijani za to. Zakasnili su a Srbi više nisu toliko zagrijani za to. Nemaju ni zašto da budu.

Jednog dana Šipcima slijedi traktorijada preko Prokletija. Žao mi je ali je tako
...iseljavaju su i srbi i albanci...nitko realno nije zagrijan za taj plan niti srbi niti albanci ali reda radi moraju reci amerima da ce to imati u vidu...drugo...takva politika razmjene sigurno ne bi ostala samo na kosovu i srbiju vec bi i druge drzave trazile isto pravo...i onda imas kompletan kuršlus...znaci negdje se mogu granice mjenjati i mjenjati teritorij a drugdje ne...ostvarili se to slucajno..imat ces sranja
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Ringo10 11/5/2020, 15:48

vuksadinare wrote:
Ringo10 wrote:
michaellcmacha wrote:

...iseljavaju su i srbi i albanci...nitko realno nije zagrijan za taj plan niti srbi niti albanci ali reda radi moraju reci amerima da ce to imati u vidu...drugo...takva politika razmjene sigurno ne bi ostala samo na kosovu i srbiju vec bi i druge drzave trazile isto pravo...i onda imas kompletan kuršlus...znaci negdje se mogu granice mjenjati i mjenjati teritorij a drugdje ne...ostvarili se to slucajno..imat ces sranja
Šipci se daleko više iseljavaju. Srbi na Kosovu dobijaju dobre novce od Srbije samo da ostanu. I vjeruj mi slabo se iseljavaju a ovi što su ostali vrlo su tvrdokorni.

Šipci su prvi put u poziciji da žive od onoga što sami stvore. Nema više SFRJ pa da pokriva gubitke pošto 80% stanovnika Kosova nije plaćalo nikakve režije i niko ih nije mogao natjerati.

Nema od njih ništa dugoročno. Prva velika frka u europskim ili svjetskim okvirima i da se niko Kosovom ne bude bavio i oni su OUT. Neć ni američka hegemonija zauvijek. 
A Srbi čekaju i strpljivi su. A dočekat će kad tad.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics