Rusija oprezna o planu moguće razmjene teritorija između Kosova i Srbije?!
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Rusija oprezna o planu moguće razmjene teritorija između Kosova i Srbije?!
Nije mi zanimljiva tema jer je ovo samo između Srbije i Kosova pri čemu se podrazumijeva da je Srbija priznala Kosovo samo bi malo drukčije granica išla al ne vidim zašto bi Srbija trgovala po ovakvom principu kad joj je Kosovo vojno oduzeto.
Valjda bi po nekoj logici Amerikanci tribali vratit Srbiji one tri četiri općine na sjeveru u zamjenu za priznanje ostatka Kosova. Sve oostalo ne vidim smisao za Srbiju.
Valjda bi po nekoj logici Amerikanci tribali vratit Srbiji one tri četiri općine na sjeveru u zamjenu za priznanje ostatka Kosova. Sve oostalo ne vidim smisao za Srbiju.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
gle....tesko da ce ti srbija priznati kosovo i bez obzira na ovaj prijedlog o razmjeni..nigdje nije srbija navela kad je taj plan predlozen da ce priznati kosovo...nigdje to nije crno bijelo na papiru...niti je ta verzija spominjana...drugo zasto bi albanci na tu verziju pristali kad ne dobijaju nigdje garanciju da ce biti sto posto priznati..to sto trump prica da bi ta opcija bil u igri to su samo rijeci...nije sipac blesav da bude doveden pred svrsen cin a onda dobije kurcinu....pa zna koga ima na drugoj strani...nema japance ili ne znam svicarce....RayMabus wrote:Nije mi zanimljiva tema jer je ovo samo između Srbije i Kosova pri čemu se podrazumijeva da je Srbija priznala Kosovo samo bi malo drukčije granica išla al ne vidim zašto bi Srbija trgovala po ovakvom principu kad joj je Kosovo vojno oduzeto.
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
Samo sam dao svoje viđenje stvari. Kako će se oni dogovorit i oće li uopće između sebe stvarno mi je potpuno nebitna stvar.vuksadinare wrote:gle....tesko da ce ti srbija priznati kosovo i bez obzira na ovaj prijedlog o razmjeni..nigdje nije srbija navela kad je taj plan predlozen da ce priznati kosovo...nigdje to nije crno bijelo na papiru...niti je ta verzija spominjana...drugo zasto bi albanci na tu verziju pristali kad ne dobijaju nigdje garanciju da ce biti sto posto priznati..to sto trump prica da bi ta opcija bil u igri to su samo rijeci...nije sipac blesav da bude doveden pred svrsen cin a onda dobije kurcinu....pa zna koga ima na drugoj strani...nema japance ili ne znam svicarce....RayMabus wrote:Nije mi zanimljiva tema jer je ovo samo između Srbije i Kosova pri čemu se podrazumijeva da je Srbija priznala Kosovo samo bi malo drukčije granica išla al ne vidim zašto bi Srbija trgovala po ovakvom principu kad joj je Kosovo vojno oduzeto.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Njima sve ovisi o američkoj podršci. A to je vrlo problematičnomichaellcmacha wrote:de pojasni kako to šiptari dugoročno pušeRingo10 wrote:Podjela mozda, ali razmjene biti nece
Ma da sam na mjestu Srba ja ne bih pristao ni na podjelu Kosova
Vrijeme i okolnosti sad rade za Srbe
Siptari ga puse dugorocno
Diplomatski Kosovo nikad neće bit priznato ... tu su Kina, Rusija, Indija i još neke moćne zemlje koje nikad neće promijeniti stav jer Srbi nikad neće popustiti
Ekonomski su u totalnom kurcu, crna rupa Europe, sa Srbijom se ne mogu nosit
Vojno nemaju nikakve šanse protiv Srbije koju naoružavaju Rusija i Kina
Demografski su katastrofa, iseljavaju se na masovnoj bazi. Srbi na Kosovu imaju veliku ekonomsku pomoć Srbije i ne pada im na pamet da se iseljavaju
Vrijeme više ne radi za Šipce. I oni to znaju, i Srbi to znaju i svi ti znaju.
Trebali su pristat na podjelu dok su Srbi bili još zagrijani za to. Zakasnili su a Srbi više nisu toliko zagrijani za to. Nemaju ni zašto da budu.
Jednog dana Šipcima slijedi traktorijada preko Prokletija. Žao mi je ali je tako
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
...iseljavaju su i srbi i albanci...nitko realno nije zagrijan za taj plan niti srbi niti albanci ali reda radi moraju reci amerima da ce to imati u vidu...drugo...takva politika razmjene sigurno ne bi ostala samo na kosovu i srbiju vec bi i druge drzave trazile isto pravo...i onda imas kompletan kuršlus...znaci negdje se mogu granice mjenjati i mjenjati teritorij a drugdje ne...ostvarili se to slucajno..imat ces sranjaRingo10 wrote:Njima sve ovisi o američkoj podršci. A to je vrlo problematičnomichaellcmacha wrote:de pojasni kako to šiptari dugoročno pušeRingo10 wrote:Podjela mozda, ali razmjene biti nece
Diplomatski Kosovo nikad neće bit priznato ... tu su Kina, Rusija, Indija i još neke moćne zemlje koje nikad neće promijeniti stav jer Srbi nikad neće popustiti
Demografski su katastrofa, iseljavaju se na masovnoj bazi. Srbi na Kosovu imaju veliku ekonomsku pomoć Srbije i ne pada im na pamet da se iseljavaju
Trebali su pristat na podjelu dok su Srbi bili još zagrijani za to. Zakasnili su a Srbi više nisu toliko zagrijani za to. Nemaju ni zašto da budu.
Jednog dana Šipcima slijedi traktorijada preko Prokletija. Žao mi je ali je tako
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
Šipci se daleko više iseljavaju. Srbi na Kosovu dobijaju dobre novce od Srbije samo da ostanu. I vjeruj mi slabo se iseljavaju a ovi što su ostali vrlo su tvrdokorni.vuksadinare wrote:...iseljavaju su i srbi i albanci...nitko realno nije zagrijan za taj plan niti srbi niti albanci ali reda radi moraju reci amerima da ce to imati u vidu...drugo...takva politika razmjene sigurno ne bi ostala samo na kosovu i srbiju vec bi i druge drzave trazile isto pravo...i onda imas kompletan kuršlus...znaci negdje se mogu granice mjenjati i mjenjati teritorij a drugdje ne...ostvarili se to slucajno..imat ces sranjaRingo10 wrote:Njima sve ovisi o američkoj podršci. A to je vrlo problematičnomichaellcmacha wrote:de pojasni kako to šiptari dugoročno pušeRingo10 wrote:Podjela mozda, ali razmjene biti nece
Šipci su prvi put u poziciji da žive od onoga što sami stvore. Nema više SFRJ pa da pokriva gubitke pošto 80% stanovnika Kosova nije plaćalo nikakve režije i niko ih nije mogao natjerati.
Nema od njih ništa dugoročno. Prva velika frka u europskim ili svjetskim okvirima i da se niko Kosovom ne bude bavio i oni su OUT. Neć ni američka hegemonija zauvijek.
A Srbi čekaju i strpljivi su. A dočekat će kad tad.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zasto je Rusija protiv razmjene teritorija izmedju Srbije i Kosova
» Otkriven plan razmjene teritorija Kosova i Srbije
» EU i SAD spremne na razmjenu teritorija između Srbije i Kosova!?
» korekciji granica između Kosova i Srbije je grozna"
» Bildt, Ashdown i Šilling: Trgovina teritorijem između Kosova i Srbije dovodi u pitanje Bosnu i Hercegovinu
» Otkriven plan razmjene teritorija Kosova i Srbije
» EU i SAD spremne na razmjenu teritorija između Srbije i Kosova!?
» korekciji granica između Kosova i Srbije je grozna"
» Bildt, Ashdown i Šilling: Trgovina teritorijem između Kosova i Srbije dovodi u pitanje Bosnu i Hercegovinu
Page 4 of 4