Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Ajde, briši i ti s njima.fridrih_niche wrote:Brišite šugavci s ove teme!
;)
ka'e, idiote?fridrih_niche wrote:Brišite ovu šugavu temu!
;)
malo si popizdija kaj je dinamo proda hajdukovo dite za 1.000.000 ojrića, a hajduk dokapetana i potencijalnog reprezentativca za 400.000 ojrića?
nemaš bolji dokaz koji idioti vode hajduk, ne?
sitting_bull-
2015-09-28
nisu bitne riječi već djela stoga sve što dođe iz usta prodanih duša ima vrijednost kao lanjski snijeg. neka netko to objasni tominju nije on moralna sirotinja jer ja tako kažem već jer je on tako izabrao
Lokomotiva je jučer službeno potvrdila dolaske Marka Đire, Kemala Osmankovića i Djemala Ibishija.
Đira na Kajzericu stiže iz Dinama s kojim je Lokomotiva u proteklom periodu ponovno odlično poslovala. Za razliku od službenog priopćenja povodom transfera Mytra Uzunija u Ferencvaros, kada je Lokomotiva objavila čak i iznos transfera, ovaj put nas iz ‘Lokosa’ pri objavi zaključenja posla nisu obavijestili ni o tome radi li se o posudbi ili konačnom prijelazu u sestrinski klub.
Đira na Kajzericu stiže iz Dinama s kojim je Lokomotiva u proteklom periodu ponovno odlično poslovala. Za razliku od službenog priopćenja povodom transfera Mytra Uzunija u Ferencvaros, kada je Lokomotiva objavila čak i iznos transfera, ovaj put nas iz ‘Lokosa’ pri objavi zaključenja posla nisu obavijestili ni o tome radi li se o posudbi ili konačnom prijelazu u sestrinski klub.
Najbolje da su dužni tovarski glasnik obavijestiti.
Ajde da i nama sudac pomogne. Istjerao Kastratija van i onda smo tek počeli neki kurac igrati. Njemu bi bolje bilo da je u Lokomotivi ostao, on je tipični igrač za ekipu koja igra na kontre. Na postavljenu obranu protiv kakve Dinamo igra 95% utakmice on je potpuno beskoristan.
Zeko-
2015-08-26
Pokradena je Istra prošlo kolo u Splitu. A Istri nije nikakav gol poništen pošto je sudac prije toga svirao. Jedin greška suca je što nije pustio akciju pa gledao VAR. Btw, faul na Ademiju je bio.
Tak' je ... Istra je zabila gol nakon što su svi igrači Dinama stali poslije zvižduka suca ...
Zeko-
2015-08-26
Ni istru nemozemo dobiti bez bruke.
Jadni ti smo ko nas trenira o ko upravlja
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Još ima poštenih navijača Dinama, koji osuđuju ovakav visegodisnji lopovluk, svaka čast...FRANK wrote:Ni istru nemozemo dobiti bez bruke.
Je da su vas promili, al dobro je...
<3
Guest- Guest
Nije mi se dalo pisati jucer,no vidim brdo gluposti
Pa da rezimiramo tekmu
1.lirim kastrati je puno bolji igrac od orsica (ono sto je orsic promasio 2x bi i intoksicirani niche utrpao)
2. Prekrsaja na ademiju nije bilo
3. S obzirom na postojanje Var -a igraci ne bi trebali stati dok ne vrate posjed (jer mi se cini da su stali cim je arijan pao,bez suceva zvizduka)
4. Prvi half dinamo je imao 0 sansi protiv kluba koji je pred gasenjem
5. Sto je zasluga trenera dinama
6. Gol su zabili iz penala ,da nije bilo toga ni do jutra ne bi uspjeli pobijediti
7. Bruno jebe Ivu je dobro krenuo ,bude li penala kao za Varchester Urinated mozda ove godine zabije dvoznamenkasti broj u hnl-u
8. Nevezano za tekmu -Tatta javno rekao da vodi dva kluba Dinamo i Dinamo 1.5(lokomotiva za oligofrenicne i tatticare- dinamo 2 igra drugu hnl)
Pa da rezimiramo tekmu
1.lirim kastrati je puno bolji igrac od orsica (ono sto je orsic promasio 2x bi i intoksicirani niche utrpao)
2. Prekrsaja na ademiju nije bilo
3. S obzirom na postojanje Var -a igraci ne bi trebali stati dok ne vrate posjed (jer mi se cini da su stali cim je arijan pao,bez suceva zvizduka)
4. Prvi half dinamo je imao 0 sansi protiv kluba koji je pred gasenjem
5. Sto je zasluga trenera dinama
6. Gol su zabili iz penala ,da nije bilo toga ni do jutra ne bi uspjeli pobijediti
7. Bruno jebe Ivu je dobro krenuo ,bude li penala kao za Varchester Urinated mozda ove godine zabije dvoznamenkasti broj u hnl-u
8. Nevezano za tekmu -Tatta javno rekao da vodi dva kluba Dinamo i Dinamo 1.5(lokomotiva za oligofrenicne i tatticare- dinamo 2 igra drugu hnl)
Guest- Guest
Bruka je to samo za one koji ne vide pored zdravih očiju. Penal čist k'o suza, a Istra gol nije ni zabila jer su svi igrači već stajali nakopn zvižduka suca. Kad je Bjelica 10 puta pobijedio sa 1-0 onda je to bilo OK, a sad nije dobro. Onda je opravdanje bilo da su misli igrača već u europskim utakmicama, a sad nije. Jebiga, takvi smo.FRANK wrote:Ni istru nemozemo dobiti bez bruke.
Zeko-
2015-08-26
Niko nije spominjao barem sa moje strane ispravnost penala.Zeko wrote:Bruka je to samo za one koji ne vide pored zdravih očiju. Penal čist k'o suza, a Istra gol nije ni zabila jer su svi igrači već stajali nakopn zvižduka suca. Kad je Bjelica 10 puta pobijedio sa 1-0 onda je to bilo OK, a sad nije dobro. Onda je opravdanje bilo da su misli igrača već u europskim utakmicama, a sad nije. Jebiga, takvi smo.FRANK wrote:Ni istru nemozemo dobiti bez bruke.
Ja sam mislio na bruku od igre jer istini za volju.
Ovo nema veze sa igrom.
Zvijezdice previse misle na novac i na instagram ljepotice i mislima da su vec u realu juventusu bayernu
Penal nije sporan nikome osim znamo kome
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
A vi protiv iste istre sve posteno odradili jel???fridrih_niche wrote:Još ima poštenih navijača Dinama, koji osuđuju ovakav visegodisnji lopovluk, svaka čast...FRANK wrote:Ni istru nemozemo dobiti bez bruke.
Je da su vas promili, al dobro je...
<3
2015-09-13
niche ne kmeči, prvo napravi dva na nogu onda komentiraj nogomet
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 50