Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Je, ali priča o sekti i narodnom klubu je nenadjebiva što se tiče tragikomedije.fridrih_niche wrote:A i ovako vam je priča tragikomična za klub...
;)
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Osuđeni za vrijeme HDZ-a nepravomoćno, i to mu javili par dana prije presude pa ga još pustili da pobjegne.
A vidim žure s pravomoćnom presudom, nema što.
Jedino je bitno jeli im on i krug ljudi oko njega još uvijek bitan ili ne.
A vidim žure s pravomoćnom presudom, nema što.
Jedino je bitno jeli im on i krug ljudi oko njega još uvijek bitan ili ne.
Guest- Guest
Opet skretanje s teme na najveći hrvatski nogometni klub.Roland Deschain wrote:Je, ali priča o sekti i narodnom klubu je nenadjebiva što se tiče tragikomedije.fridrih_niche wrote:A i ovako vam je priča tragikomična za klub...
;)
Hajduk je tu gdje je, s milijun problem, ali priča da je on narodni nije nikakva tragikomedija nego činjenica. Narod može sutra odlučiti što će s klubom. A može učiniti što god hoće, može narod biti za prodaju kluba, može odlučiti da opet grad bira NO,može što god hoće jer narodu nitko ne brani da se učlani i donosi odluke, kakve god one bile. Voljom većine članova.
A što ste vi napravili i što vi možete učiniti da kriminalce otjerate iz kluba i promijenite nešto?
Guest- Guest
Glupan. Ne mijenja se kad ide dobro, već kad ide loše. Evo, čim su loši rezultati, pa makar bili i nebitni, mi mijenjamo, onog bugarina smo potjerali nakon izgubljene prijateljske utakmice, Jurčevića nakon što je tukao hajdučića šrd u Splitu i praktički tada prvenstvo osvojio, ali je onda izgubio od Lokomotive i Rudeša, Kranjčara nakon što je ušao u LP, ali je popio petardu protiv Rijeke ...
A ove u upravi, zašto ih mijenjati? Svi u klubu plaće dobivaju i to ne male, ako je netko nešto i ukrao, ukrao je sebi nije ukrao tebi, Dinamo je tu ionako sitna riba prema onome što svakog dana pokradu iz pojedinih ministarstava. Osim toga, ako realno i objektivno pogledamo činjenicama u oči, u ovih 30 godina kako je države Hrvatske i HNL-a, daleko je više love pokradeno u hajdučiću šrd, klubu kojeg "narodnim" nazivate čak, a kojeg takve budale poput tebe uzdižu na najveći pijedestal poštenja, nego u Dinamu, klubu kojeg nazivate lopovskim. I u to me nitko ne može razuvjeriti.
A ove u upravi, zašto ih mijenjati? Svi u klubu plaće dobivaju i to ne male, ako je netko nešto i ukrao, ukrao je sebi nije ukrao tebi, Dinamo je tu ionako sitna riba prema onome što svakog dana pokradu iz pojedinih ministarstava. Osim toga, ako realno i objektivno pogledamo činjenicama u oči, u ovih 30 godina kako je države Hrvatske i HNL-a, daleko je više love pokradeno u hajdučiću šrd, klubu kojeg "narodnim" nazivate čak, a kojeg takve budale poput tebe uzdižu na najveći pijedestal poštenja, nego u Dinamu, klubu kojeg nazivate lopovskim. I u to me nitko ne može razuvjeriti.
Zeko-
2015-08-26
Kakve odluke vi donosite? Samo birate NO i to svaki put sve gluplji i nesposobniji. Većinski vlasnik može teoretski sutra prodat svoj paket dionica. Jedini ko o nečemu odlučuje je Torcida koje se svi boje. Tu dolazimo do onog da ulica vodi klub.Andreas Goldberger wrote:Opet skretanje s teme na najveći hrvatski nogometni klub.Roland Deschain wrote:Je, ali priča o sekti i narodnom klubu je nenadjebiva što se tiče tragikomedije.fridrih_niche wrote:A i ovako vam je priča tragikomična za klub...
;)
Hajduk je tu gdje je, s milijun problem, ali priča da je on narodni nije nikakva tragikomedija nego činjenica. Narod može sutra odlučiti što će s klubom. A može učiniti što god hoće, može narod biti za prodaju kluba, može odlučiti da opet grad bira NO,može što god hoće jer narodu nitko ne brani da se učlani i donosi odluke, kakve god one bile. Voljom većine članova.
A što ste vi napravili i što vi možete učiniti da kriminalce otjerate iz kluba i promijenite nešto?
Roland Deschain wrote:
Kakve odluke vi donosite? Samo birate NO i to svaki put sve gluplji i nesposobniji. Većinski vlasnik može teoretski sutra prodat svoj paket dionica. Jedini ko o nečemu odlučuje je Torcida koje se svi boje. Tu dolazimo do onog da ulica vodi klub.
Birtijske priče da ulica vodi klub. Je, Brbić, Kos, Huljaj su s ulice i iz Torcide došli na misto predsjednika Hajduka.
Te strašne Torcide se svi boje, a ekipa s istoka ih u zadnje vrime proziva zašto ne dignu krpu Brbiću. Njihovo zvižduk s istoka je ekipa s sjevera prekinula navijanjem na kraju utakmice protiv Osijeka. Čudno kako se ekipa s istoka ne boji Torcide, a svi se boje...
Činjenica je da je u Hajduku pritisak od strane navijača, Torcide pa i oni koji nisu Torcida veliki i da nije nešto što se događa u drugim sredinama (premda Hajduk nije jedini takav klub s tim problemom u svijetu) no isto tako je činjenica da to ne traje zadnjih 5, 10 godina nego puno duže. Kao što nema nijedan argument da Torcida vodi klub, a mogli su voditi jer im je jednom jedan predstavnik većinskog vlasnika dao papir i olovku i rekao: napišite 7 imena za NO kluba.
A većinski vlasnik sutra može prodati svoj paket dionica, no budi siguran da to neće napraviti bez da pita narod i građane. Opet narod odlučuje. Ako se i to dogodi, opet bez predstavnika udruge NH (Koju čine članovi,točnije narod) se ne može mijenjati Status kluba gdje je jasno definirano kako, tko i na koji način bira NO kluba. A definirano je da ih biraju članovi Hajduka, znači opet narod.
Dakle, sve se svodi na to da narod može odlučiti, no ne na način da piskara po internetu što i kako treba.
Guest- Guest
Glupan je sve veći glupan. Kaj je Statut hajdučića šrd sveta krava kad se ne može mijenjati? Većinski vlasnik, ako odluči prodati svoj paket dionica, promijenit će i taj dio Statuta, ima dovoljno ruku za to. Iz jednostavnog razloga jer nikome hajdučićeve dionice neće moći prodati, ako će ulica i eventualnom kupcu birati NO.
Zeko-
2015-08-26
evo, od svih navijača dinama, ova stoka okružena kordonom policije misli kako mora biti po njihovom!
loša kopija našeg hajduka.
pljuc!
pljuc!
sitting_bull-
2015-09-28
Nešto dobrih vijesti za navijače Dinama. Vrhovni sud je konačno potvrdio odluku da se za drugu optužnicu može suditi Mamiću u odsutnosti. Druga dobra vijest je da je Kek najozbiljniji kandidat za klupu Dinama.
Ta kako ti kažeš "stoka"" ima sto puta bolje manire ponašanja i sto puta više voli klub od onih koji sjede gore u uredima i uredno dalje kradu po nalogu gazde. Neću ih nazvat stokom jer stoka su plemenite životinje. Primjereniji naziv je štakori.sitting_bull wrote:evo, od svih navijača dinama, ova stoka okružena kordonom policije misli kako mora biti po njihovom!
pljuc!
Koji lakrdijaši... Oni sad prosvjeduju...
A što je do jučer osuđenik bio? SD. To može proći, a sad je trener, e to ne može...
A što je do jučer osuđenik bio? SD. To može proći, a sad je trener, e to ne može...
Guest- Guest
kak ne!Roland Deschain wrote:Ta kako ti kažeš "stoka"" ima sto puta bolje manire ponašanja i sto puta više voli klub od onih koji sjede gore u uredima i uredno dalje kradu po nalogu gazde. Neću ih nazvat stokom jer stoka su plemenite životinje. Primjereniji naziv je štakori.sitting_bull wrote:evo, od svih navijača dinama, ova stoka okružena kordonom policije misli kako mora biti po njihovom!
pljuc!
čuli smo i na tekmi u rijeci kad su s puno osjećaja pjevali o vrbama i zaradili dinamu novu kaznu.
dobro, neće nikada dostići naš hajduk, ali je razvidno da se trude.
sitting_bull-
2015-09-28
Kek u Dinamu. Čovjek koji ima znanje, ali sve mora imati pod kod kontrolom i mora biti glavni. Vidjet ćemo kako će to izgledati u klubu gdje je samo jedan glavni.
Ako mu daju potpuno slobodu, napravit će rezultat. U suprotnom, vrlo brzo će se sam pokupiti...
Ako mu daju potpuno slobodu, napravit će rezultat. U suprotnom, vrlo brzo će se sam pokupiti...
Guest- Guest
Veći su lakrdijaši, to jest uličari koji neke ljude tjeraju iz kluba i radi popijene kave, a druge se pušta da rade što hoće bez obzira na štetu koju rade klubu.Andreas Goldberger wrote:Koji lakrdijaši... Oni sad prosvjeduju...
Nek se pokupi, a po meni ne treba ni doći. To je trener za male klubove i on bi se u hajdučić šrd jako dobro uklopio. Mišljenja sam da je Dinamo preveliki zalogaj za njega. Nadam se da sam u krivu, ali jednostavno Kek mi tako djeluje.
Zeko-
2015-08-26
Roland Deschain wrote:Veći su lakrdijaši, to jest uličari koji neke ljude tjeraju iz kluba i radi popijene kave, a druge se pušta da rade što hoće bez obzira na štetu koju rade klubu.Andreas Goldberger wrote:Koji lakrdijaši... Oni sad prosvjeduju...
Opet skrećeš s teme na najveći hrvatski nogometni klub, ne možeš bez toga.
Slažem se da su lakrdijaši oni koji tjeraju radi kave, no kad je klub o kojem pričaš ipak nikad nije nikog potjeralo radi kave.
A koga se to pušta da radi tko hoće, i što bi navijači, točnije uličari trebali? Otjerati ih? Pa ne vodi ulica klub kako ti tvrdiš.
Kako bilo, vješto si skrenuo s teme...
Guest- Guest
Ma ne, ne vodi ulica Hajduk. Ni slučajnoAndreas Goldberger wrote:Roland Deschain wrote:Veći su lakrdijaši, to jest uličari koji neke ljude tjeraju iz kluba i radi popijene kave, a druge se pušta da rade što hoće bez obzira na štetu koju rade klubu.Andreas Goldberger wrote:Koji lakrdijaši... Oni sad prosvjeduju...
Opet skrećeš s teme na najveći hrvatski nogometni klub, ne možeš bez toga.
Slažem se da su lakrdijaši oni koji tjeraju radi kave, no kad je klub o kojem pričaš ipak nikad nije nikog potjeralo radi kave.
A koga se to pušta da radi tko hoće, i što bi navijači, točnije uličari trebali? Otjerati ih? Pa ne vodi ulica klub kako ti tvrdiš.
Kako bilo, vješto si skrenuo s teme...
Ma da, bolji je Zoki. Osvojio je 3 boda u LP.Zeko wrote:Nek se pokupi, a po meni ne treba ni doći. To je trener za male klubove i on bi se u hajdučić šrd jako dobro uklopio. Mišljenja sam da je Dinamo preveliki zalogaj za njega. Nadam se da sam u krivu, ali jednostavno Kek mi tako djeluje.
Pa, je. Osvojio 3 boda u daleko jačoj grupi nego što je Bjelica imao. Ako je njegova pogreška kaj je u Zagrebu protiv Olympiacosa Eduardo primio gol sa korner linije, onda je i greška Bjelice kaj je Teophille nokautirao Pjatova protiv Šahtara. Sve u svemu Bjelica i Zoki su u LP bili tu negdje, a u HNL-u je Zoki daleko uspješniji. Osvojio prvenstvo bez poraza. Osvojio 3 prvenstva i 2 kupa u 3 godine. Sa hajdučićem ima skor od 10 pobjeda, 3 remija i 1 poraz u onoj nebitnoj utakmici, uvalio je hajdučiću šrd 13 komada u 3 utakmice (2 puta po 4-0, jedanput 5-0). Treba još?
Samo velim, Kek mi onako djeluje zdravoseljački, k'o mužek s planine, ništ' nemam protiv njega, ali takav mi dojam ostavlja. On je sa Rijekom osvojio prvenstvo, ali realno protiv najslabijeg Dinama u zadnjih 15 godina koji je k' tome još imao i najlošijeg trenera u svojoj povijesti, onog bugara. Zoki je po nogometnom znanju sigurno ispred njega i da nema teret te presude bio bi sigurno daleko bolji izbor. Radi mira u kući be bude i to je OK.
Samo velim, Kek mi onako djeluje zdravoseljački, k'o mužek s planine, ništ' nemam protiv njega, ali takav mi dojam ostavlja. On je sa Rijekom osvojio prvenstvo, ali realno protiv najslabijeg Dinama u zadnjih 15 godina koji je k' tome još imao i najlošijeg trenera u svojoj povijesti, onog bugara. Zoki je po nogometnom znanju sigurno ispred njega i da nema teret te presude bio bi sigurno daleko bolji izbor. Radi mira u kući be bude i to je OK.
Zeko-
2015-08-26
Tominjo dislikes this post
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50