Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Roland Deschain wrote:fridrih_niche wrote:muckodjubre wrote:Čestitke drugom najvećem HR klubu na osvojenom prvenstvu.
Guest- Guest
Hahahaha koliko sam se ismijao na ovoj stranici. Moram češće posjećivat ovu temu
Dobro je to da su navijači, a i ljudi iz hajdučića šrd puni sebe i misle kako su veliki klub. To je samo dokaz kako su ustvari mali klubić koji se već 15 godina ne može pomaknuti s mrtve točke. Jebote, djeca koja su na početku pada u ponor hajdučića šrd krenula u školu, danas su pri kraju studija, a ovi još tapkaju u mraku ponora. Al' rezultati su još uvijek trend, a ideali su vječni.
Zeko-
2015-08-26
A i mi smo postali pravi. Bog te jebo, u cijeloj utakmici imamo 1 udarac u okvir gola Osijeka i to u 88. minuti. Ni u najcrnije dane Dinama u posljednjih 15 godina kod onog bugarina Peteva nismo tak katastrofalno igrali. Užas.
Zeko-
2015-08-26
Ovo kaj mi igramo to nije nogomet. Zokija na klupu dok ima još mjesec i pol dana prije euro-kvalifikacija i dok se još kol'ko-tol'ko može popraviti što je ovaj trenerski klaun pokvario. Mi smo trenutno u rangu hajdučića šrd i ogromno je pitanje možemo li čak i njih pobijediti.
Zeko-
2015-08-26
Ma samo još Zoki fali na klupi da cirkus bude kompletan. Imali smo pravog trenera pa su ga maknuli. Valjda će sad shvatiti da ovaj klaun ne može biti trener Dinama ako misle igrati Europu. Krajnje je vrijeme, jer kvalifikacije počinju za 45 dana. Jedino Hajduk i Inker igraju gori nogomet od nas.
Glupo je postavljanje Zokija za trenera nazivati cirkusom. Valjda je to zato jer se preziva Mamić. Za podsjetnik, on je jedini trener Dinama koji je osvojio prvenstvo bez poraza i prvi trener Dinama koji u LP nije bio kanta za napucavanje u ovom stoljeću i trener Dinama koji je jačem Hajduku od ovog danas, uvaljivao po 4-5 komada i u Zagrebu i u Splitu. U svakom slučaju, daleko najbolje rješenje u ovom trenutku. Sa ovim klaunom čekati kvalifikacije za LP čisto je samoubistvo. Smijemo se Hajduku, a mi smo još gori od njih, pogotovo kad kompariraš igrački kadar naš i njihov.
Zeko-
2015-08-26
Zeko pusi kurac sta se blamiras i opterecivas sa malim hajdukom
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ode Jovičević, bilo je za očekivati.
Jos kad ti krepas a dalmatinka dodje trazit utjehu u meni onda ce sve bit super.Roland Deschain wrote:Ode Jovičević, bilo je za očekivati.
Uostalom sta kazu doktori koliko ti je dana ostalo
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Oko 11.000 kažu.FRANK wrote:Jos kad ti krepas a dalmatinka dodje trazit utjehu u meni onda ce sve bit super.Roland Deschain wrote:Ode Jovičević, bilo je za očekivati.
Sta je ovo konju.Roland Deschain wrote:Oko 11.000 kažu.FRANK wrote:Jos kad ti krepas a dalmatinka dodje trazit utjehu u meni onda ce sve bit super.Roland Deschain wrote:Ode Jovičević, bilo je za očekivati.
Ocoravio si pa si umisto 11 napisa 11.000.
2015-09-13
Ne spamaj temu najvećeg hrvatskog kluba s glupostima. Samo se nadam da se neće obistinit Zekina nadanja i da Zoki ooet sjedne na klupu.
A ja se nadam da hoće. U nadi je spas, tak bar vele.
Zeko-
2015-08-26
Tko će preuzeti Dinamo nakon završetka sezone? Po maksimirskim pričama nagovaraju Zorana Mamića, kažu mu da je on najlogičnije rješenje. Praktički nakon prvenstva nema stanke, nema priprema, pa je idealno da momčad preuzme čovjek koji poznaje sustav, momčad i kompletnu organizaciju u Dinamu. Mamić se već pokazao kao uspješni trener Modrih, osvojio je tri prvenstva i dva kupa. Nakon odlaska iz Dinama, vodio je uspješno i Al Nasr, Al Ain i Hillal. U Dinamo se vratio kao sportski direktor, a sada bi ga maksimirski čelnici opet željeli vidjeti kao trenera.
Zeko-
2015-08-26
Priča se da je Robert Prosinečki želja kluba. Vjerojatno Zokija ne zanima klupa. A i zamisli bruke. Trener na klupi i dođe (ako Bog da što prije) rješenje o pravomoćnosti presude. I trener udari bežaniju prema BIH. Koja bi to vijest bila, hahahaha.
Pošto je HDZ uvjerljivo pomeo na izborima, bojim se da ništa od pravomoćne presude za njega i njegovog brata također.
U državi koju vodi kriminalna organizacija poželjno je biti kriminalac, pogotovo ako si godinama donirao toj kriminalnoj organizaciji.
U državi koju vodi kriminalna organizacija poželjno je biti kriminalac, pogotovo ako si godinama donirao toj kriminalnoj organizaciji.
Guest- Guest
Glupan. Da Mamiće štiti HDZ ne bi ni do suđenja došlo i sve ovo kasnije ne bi se ni dogodilo. Bitno je da se nešto prosere i ostane živ. Ali i još gluplji.
Zeko-
2015-08-26
Dok je Dalmoša i sličnih nema straha za HdZ. Inače, za vrijeme HDZ-a su i osuđeni.Andreas Goldberger wrote:Pošto je HDZ uvjerljivo pomeo na izborima, bojim se da ništa od pravomoćne presude za njega i njegovog brata također.
Je, ali priča o sekti i narodnom klubu je nenadjebiva što se tiče tragikomedije.fridrih_niche wrote:A i ovako vam je priča tragikomična za klub...
;)
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50