Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Pljuc!fridrih_niche wrote:Gasi taj jad od kluba!Andreas Goldberger wrote:Mamićevi isprci aktivni na temi o najvećem hrvatskom nogometnom klubu-HAJDUKU iz Splita, a na ovoj temi o GNK Lopovu tišina.
A OSUĐEN DA JE OŠTETIO KLUB
Milijuni za gazdu: Mamiću BMW i zaštitare plaća - Dinamo!
https://www.24sata.hr/news/osuden-da-je-dinamo-ostetio-za-116-milijuna-kuna-a-isti-klub-mu-placa-troskove-skrivanja-po-bih-701524
O ovome tišina, ali zato znaju tko je šarao po Jakoliševoj kući...
Kakvi jadnici...
:(
<3
Guest- Guest
Niče, prestani više drkat na Dìnamo. Znam da si jalan, al što ću ti ja.fridrih_niche wrote:Pljuc!fridrih_niche wrote:Gasi taj jad od kluba!Andreas Goldberger wrote:Mamićevi isprci aktivni na temi o najvećem hrvatskom nogometnom klubu-HAJDUKU iz Splita, a na ovoj temi o GNK Lopovu tišina.
A OSUĐEN DA JE OŠTETIO KLUB
Milijuni za gazdu: Mamiću BMW i zaštitare plaća - Dinamo!
https://www.24sata.hr/news/osuden-da-je-dinamo-ostetio-za-116-milijuna-kuna-a-isti-klub-mu-placa-troskove-skrivanja-po-bih-701524
O ovome tišina, ali zato znaju tko je šarao po Jakoliševoj kući...
Kakvi jadnici...
:(
<3
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
da mi netko u familiji navija za dinamo odrekao bi ga se preko novina
Tak i treba, nemre za Dinamo navijati tko god ...
Zeko-
2015-08-26
bafalo wrote:da mi netko u familiji navija za dinamo odrekao bi ga se preko novina
Guest- Guest
Jebo ti konj mater retardiranu, da ti je familija za nešto tebe bi se odavno odrekli kad su vidjeli kakva pedofilska skalamerija je nastala od tebe.bafalo wrote:da mi netko u familiji navija za dinamo odrekao bi ga se preko novina
Niče počeo pušit ispod stola svakom šljamu koji se pojavi na forumu.fridrih_niche wrote:bafalo wrote:da mi netko u familiji navija za dinamo odrekao bi ga se preko novina
Dobar sam ko kruh, nasilju pribjegavam samo u posebnim situacijama kad nema drugog načina.fridrih_niche wrote:Tominjo, budi cool, nemoj reci DA nasilju i agresiji...
<3
Roland Deschain wrote:Dobar sam ko kruh, nasilju pribjegavam samo u posebnim situacijama kad nema drugog načina.fridrih_niche wrote:Tominjo, budi cool, nemoj reci DA nasilju i agresiji...
<3
Guest- Guest
by Zeko Today at 21:46fridrih_niche wrote:bafalo wrote:da mi netko u familiji navija za dinamo odrekao bi ga se preko novina
Tak i treba, nemre za Dinamo navijati tko god ...
Zeko-
2015-08-26
istina boli a još više kad je iznosi netko čista obraza još se prljavijim osjetiš i odma smrad iskoči kao što vidimo tu. podržavat udruženu kriminalnu organizaciju dinamo ne može pošten čovjek jbg ne možeš plivat u kanalizaciji, navuć odjelo i očekivat da normalni ljudi neće osjetit smrad govanaRoland Deschain wrote:Jebo ti konj mater retardiranu, da ti je familija za nešto tebe bi se odavno odrekli kad su vidjeli kakva pedofilska skalamerija je nastala od tebe.bafalo wrote:da mi netko u familiji navija za dinamo odrekao bi ga se preko novina
Bog ti mater jebo, ti nisi ni za kanlizaciju koliko si jadan i smrdljiv. Prljavi štakori su gospoda za tebe.bafalo wrote:istina boli a još više kad je iznosi netko čista obraza još se prljavijim osjetiš i odma smrad iskoči kao što vidimo tu. podržavat udruženu kriminalnu organizaciju dinamo ne može pošten čovjek jbg ne možeš plivat u kanalizaciji, navuć odjelo i očekivat da normalni ljudi neće osjetit smrad govanaRoland Deschain wrote:Jebo ti konj mater retardiranu, da ti je familija za nešto tebe bi se odavno odrekli kad su vidjeli kakva pedofilska skalamerija je nastala od tebe.bafalo wrote:da mi netko u familiji navija za dinamo odrekao bi ga se preko novina
Last edited by Roland Deschain on 26/6/2020, 07:48; edited 1 time in total (Reason for editing : D)
Čestitke najvećem HR klubu na osvojenom prvenstvu!
Roland Deschain wrote:Niče počeo pušit ispod stola svakom šljamu koji se pojavi na forumu.fridrih_niche wrote:bafalo wrote:da mi netko u familiji navija za dinamo odrekao bi ga se preko novina
Što kaže ona pesma Tome zdravkovića-Dotako je dno života...
Guest- Guest
muckodjubre wrote:Čestitke drugom najvećem HR klubu na osvojenom prvenstvu!
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:muckodjubre wrote:Čestitke drugom najvećem HR klubu na osvojenom petom mjestu.
Roland Deschain wrote:fridrih_niche wrote:muckodjubre wrote:Čestitke drugom najvećem HR klubu na osvojenom prvenstvu.
Guest- Guest
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 50