Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Sori, Svetina, al ne mogu pročitat šta pišeš...
Al drago mi je šta padaš na baketinu ka mali frzelin...
:D
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ključ na temu. Ovo je isključivo nogometni pdf, a sve vezano za kriminalne aktivnosti je za crnu kroniku...
evo još jednog "kriminalca" za poljudski katalog:
sitting_bull-
2015-09-28
ako već trolate onda uključi da vidiš šta ti čoek piše ovo je krajnje pičkastofridrih_niche wrote:Sori, Svetina, al ne mogu pročitat šta pišeš...
End- Posts : 21177
2015-08-25
Dinamov trener: U Realu sam igrao pod drugim imenom, krili su me po hotelima
Ovo mu je najvažnija stavka navedena u životopisu. Iskustvo s muljanjem, varanjem i nezakonitim radnjama. Bez toga ne možeš biti trener GNK Lopova.
Guest- Guest
Što me boli k što on piše, a uostalom ne može biti ništa puno drugačije nego što je pisao prije 2, 3, 4 ili 5 godina.End wrote:
ako već trolate onda uključi da vidiš šta ti čoek piše ovo je krajnje pičkasto
Sva za komad gazdinog šupka...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Sori, Svetina, al ne mogu pročitat šta pišeš...
znam da ne možeš.
ni amper ne može.
ni brend ne može.
bidni.
baš mi vas je ža.
svejedno, drago mi je što dežurate na temi dinamo:
lipo vas je vidit.
sitting_bull-
2015-09-28
End wrote:ako već trolate onda uključi da vidiš šta ti čoek piše ovo je krajnje pičkasto :bball:fridrih_niche wrote:Sori, Svetina, al ne mogu pročitat šta pišeš...
ma čita on to, samo se kao pravi da ne vidi.
rogotinska pičkica.
sitting_bull-
2015-09-28
Andreas Goldberger wrote:Što me boli k što on piše, a uostalom ne može biti ništa puno drugačije nego što je pisao prije 2, 3, 4 ili 5 godina. :D:End wrote:
ako već trolate onda uključi da vidiš šta ti čoek piše ovo je krajnje pičkasto :bball:
Sva za komad gazdinog šupka... :lol!:
kak te može bolit nešto što nemaš?
ne može te bolit ni kurac ni glava.
šupalj si.
sitting_bull-
2015-09-28
jasambrend wrote:Ključ na temu. Ovo je isključivo nogometni pdf, a sve vezano za kriminalne aktivnosti je za crnu kroniku...
Guest- Guest
Pa kad je picka od covika...End wrote:ako već trolate onda uključi da vidiš šta ti čoek piše ovo je krajnje pičkastofridrih_niche wrote:Sori, Svetina, al ne mogu pročitat šta pišeš...
Nije ni vridan da ga se čita...
A ti, Ende, puši kurac, purgeru!
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:jasambrend wrote:Ključ na temu. Ovo je isključivo nogometni pdf, a sve vezano za kriminalne aktivnosti je za crnu kroniku...
Guest- Guest
noć je zajeban dio dana za tovare.
sve se smiri, utiša, spokoj samo što nije ovladao, a onda:
nightmares time
sve se smiri, utiša, spokoj samo što nije ovladao, a onda:
nightmares time
sitting_bull-
2015-09-28
fridrih_niche wrote:Andreas Goldberger wrote:jasambrend wrote:Ključ na temu. Ovo je isključivo nogometni pdf, a sve vezano za kriminalne aktivnosti je za crnu kroniku...
Guest- Guest
ovo je već uvreda..fridrih_niche wrote:Pa kad je picka od covika...End wrote:ako već trolate onda uključi da vidiš šta ti čoek piše ovo je krajnje pičkastofridrih_niche wrote:Sori, Svetina, al ne mogu pročitat šta pišeš...
volim dinamo, al zagrepčane uglavnom ne podnosim, njihov način konverzacije, sleng.
čak mi splićani tu pristupačnije izgledaju i bliže za zajebanciju, ne furaju se, nisu toliko umišljeni i gejevi. to se čak i na forumu vidi s kojim ljudima sam bolji.
al dobro imaju i tovari svojih mana.
al ja nisam purger.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Pošteno!End wrote:ovo je već uvreda..fridrih_niche wrote:Pa kad je picka od covika...End wrote:ako već trolate onda uključi da vidiš šta ti čoek piše ovo je krajnje pičkastofridrih_niche wrote:Sori, Svetina, al ne mogu pročitat šta pišeš...
volim dinamo, al zagrepčane uglavnom ne podnosim, njihov način konverzacije, sleng.
čak mi splićani tu pristupačnije izgledaju i bliže za zajebanciju, ne furaju se, nisu toliko umišljeni i gejevi. to se čak i na forumu vidi s kojim ljudima sam bolji.
al dobro imaju i tovari svojih mana.
al ja nisam purger.
Puši kurac svakako!
Guest- Guest
Dinamo bi mogla samo jedna utakmica dijeliti od Lige prvaka UEFA razmišlja o ideji da se kvalifikacije smanje na samo jedno kolo. U play-offu Lige prvaka sudjelovalo bi 12 predstavnika zemalja koje nemaju osigurano mjesto u natjecanju po skupinama
Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/sport/dinamo-bi-mogla-samo-jedna-utakmica-dijeliti-do-lige-prvaka-692539 - 24sata.hr
Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/sport/dinamo-bi-mogla-samo-jedna-utakmica-dijeliti-do-lige-prvaka-692539 - 24sata.hr
Zeko-
2015-08-26
jasambrend wrote:Ključ na temu. Ovo je isključivo nogometni pdf, a sve vezano za kriminalne aktivnosti je za crnu kroniku...
Guest- Guest
Jebo te bog idiote, pa kol'ko ti imaš godina? Odi se liječi majmune, pička ti materina glupa.
Zeko-
2015-08-26
Guest- Guest
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50