Bernardić i partneri predstavili koaliciju Restart: Mi smo stožer za obranu od HDZ-a
Page 1 of 1
Bernardić i partneri predstavili koaliciju Restart: Mi smo stožer za obranu od HDZ-a
ČELNICI stranaka SDP, HSS, HSU, GLAS i SNAGA predstavili su oporbenu koaliciju za sljedeće parlamentarne izbore nazvavši je Restart koalicija, za koju kažu da će biti stožer u obrani Hrvatske od HDZ-a.
Davor Bernardić, Krešo Beljak, Silvano Hrelja, Anka Mrak Taritaš i Goran Aleksić prezentirali su, kako je rekao čelnik SDP-a, Restart koaliciju za novi početak Hrvatske.
"Hrvatskoj je danas više nego ikada potreban 'restart', novi početak na zdravim osnovama. Ovaj put bez korupcije, pravedno, a ne ortački, sa sposobnima, a ne s uhljebima. Naše ime je naš program, kompletan 'restart' Hrvatske", poručio je Bernardić na predstavljanju oporbene predizborne koalicije.
Najavio je da će kada dođu na vlast srezati broj ministarstava, neefikasnu državnu upravu, broj općina i gradova te digitalizirati zemlju, sve javne usluge, servise i procese, kako bi državna administracija bila što bliža građanima, ali bez korupcije.
"Protiv korupcije ćemo se boriti svim sredstvima, mijenjajući zakone, postrožujući kazne, ali i reformirajući pravosuđe, obrazovanje i zdravstvo“, kazao je te najavio da će osloboditi ogromni potencijal Hrvatske jačajući rast industrije i izvoza uz porezno rasterećenje rada i poticanje investicija.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/bernardic-i-partneri-predstavili-koaliciju-restart-mi-smo-stozer-za-obranu-od-hdza/2181609.aspx
Davor Bernardić, Krešo Beljak, Silvano Hrelja, Anka Mrak Taritaš i Goran Aleksić prezentirali su, kako je rekao čelnik SDP-a, Restart koaliciju za novi početak Hrvatske.
"Hrvatskoj je danas više nego ikada potreban 'restart', novi početak na zdravim osnovama. Ovaj put bez korupcije, pravedno, a ne ortački, sa sposobnima, a ne s uhljebima. Naše ime je naš program, kompletan 'restart' Hrvatske", poručio je Bernardić na predstavljanju oporbene predizborne koalicije.
Najavio je da će kada dođu na vlast srezati broj ministarstava, neefikasnu državnu upravu, broj općina i gradova te digitalizirati zemlju, sve javne usluge, servise i procese, kako bi državna administracija bila što bliža građanima, ali bez korupcije.
"Protiv korupcije ćemo se boriti svim sredstvima, mijenjajući zakone, postrožujući kazne, ali i reformirajući pravosuđe, obrazovanje i zdravstvo“, kazao je te najavio da će osloboditi ogromni potencijal Hrvatske jačajući rast industrije i izvoza uz porezno rasterećenje rada i poticanje investicija.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/bernardic-i-partneri-predstavili-koaliciju-restart-mi-smo-stozer-za-obranu-od-hdza/2181609.aspx
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Re: Bernardić i partneri predstavili koaliciju Restart: Mi smo stožer za obranu od HDZ-a
culo se sto i lijepo zvuci
sad se ceka kako to misle provesti , djela ne rijeci
sad se ceka kako to misle provesti , djela ne rijeci
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Re: Bernardić i partneri predstavili koaliciju Restart: Mi smo stožer za obranu od HDZ-a
dajte da anka mrak taritaš opet može jahtariti...žena ne mre dočekat da dođe na vlast da izazove negdje neku poplavu ne bi li opet zarađivala na septičkim jamama... ako ju pak zapadne obnova zagreba od potresa jebeš onog vlasnika chelsea kakvu će baba mrak sebi kupiti....
2015-08-08
Vi ste stožer za umobolnicu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne znaš ko su veće budale.
Ovi tzv čuvari domoljubnih stečevina,ili ova kvazi ljevica.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Odlicna nakupina.
Poduprijet ce ih barem trecina biraca.
Poduprijet ce ih barem trecina biraca.
dijagram-
2015-08-09
u svakom slučaju veće su budale kvazičuvari domoljubnih stečevina od kvazi ljevice...jastreb wrote:Ne znaš ko su veće budale.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
https://twitter.com/andreivaitovich/status/1259045770965254145
O čemu on? Vidi kako mu braća mu slave a on se skriva...
O čemu on? Vidi kako mu braća mu slave a on se skriva...
Similar topics
» Osnovan Stožer za obranu hrvatske Rijeke
» Osnovan stožer za obranu Spužve Boba
» Francuzi Noleta predstavili kao dvorsku ludu
» Pametno predstavili 18 reformi za Pametnu Hrvatsku do 2031-e
» Platforma MOŽEMO predstavili kandidata za grradonačelnika Rijeke
» Osnovan stožer za obranu Spužve Boba
» Francuzi Noleta predstavili kao dvorsku ludu
» Pametno predstavili 18 reformi za Pametnu Hrvatsku do 2031-e
» Platforma MOŽEMO predstavili kandidata za grradonačelnika Rijeke
Page 1 of 1