Policija je dobila snimku na kojoj visoki HDZ-ovac traži mito
Page 1 of 1
Policija je dobila snimku na kojoj visoki HDZ-ovac traži mito
“Kada bi se pustilo samo tridesetak sekundi te snimke, od otprilike dva sata zvučnih zapisa, koliko toga ima, vjerujte, bilo bi to mnogo strašnije od onoga što je rekao Franjo Lucić”, kaže u razgovoru za Telegram osoba koje je imala prilike čuti snimku o kojoj danima bruji cijela Požega, a o čemu se službeno ništa ne zna.
Telegramov sugovornik potvrdio je kako je snimka više nego kompromitirajuća za dogradonačelnika Požege, Marija Pilona, a njegova usporedba s Franjom Lucićem, odnosila se na poznati pokušaj saborskog zastupnika HDZ-a, kojemu je ove godine na Županijskom sudu u Osijeku počelo suđenje radi pokušaja podmićivanja Telegramovog novinara, autora ovog teksta, ali je prekinuto zbog stanke u radu sudova izazvane pandemijom Covida-19.
Mario Pilon nije samo dogradonačelnik Požege i u ovom trenutku šef Gradskog stožera civilne zaštite; on je i dopredsjednik Gradskog odbora HDZ-a Požege, te član predsjedništva Županijskog odbora, dakle važan član Hrvatske demokratske zajednice.
Mario Pilon nije samo dogradonačelnik Požege i u ovom trenutku šef Gradskog stožera civilne zaštite; on je i dopredsjednik Gradskog odbora HDZ-a Požege, te član predsjedništva Županijskog odbora, dakle važan član Hrvatske demokratske zajednice.
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Re: Policija je dobila snimku na kojoj visoki HDZ-ovac traži mito
“Potječem iz katoličke obitelji, naša obiteljska kuća bila je sto metara od crkve, a kako mi je majka rano umrla, odgojile su me časne sestre, kod njih sam ručao i pisao zadaće. Radim pošteno svoj posao, otplaćujemo kredit za kuću s kamatom od 4,90 posto i mjesečnom ratom od 4.000 kuna, dakle nisam dobio ni povlašteni iznos kamate poput nekih”, kaže Pilon i odbacuje da bi ga se moglo povezati s bilo kakvim koruptivnim radnjama.
Oni koji su čuli snimke, koje su sada predane istražnim organima, kažu da to baš i nije tako.
https://www.telegram.hr/price/telegramovi-provjereni-izvori-tvrde-policija-je-dobila-snimku-na-kojoj-visoki-hdz-ovac-trazi-mito/
https://www.telegram.hr/price/telegramovi-provjereni-izvori-tvrde-policija-je-dobila-snimku-na-kojoj-visoki-hdz-ovac-trazi-mito/
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
a ko nas to stalno snima?
vili40-
2015-08-02
debotoijusto wrote:“Potječem iz katoličke obitelji, naša obiteljska kuća bila je sto metara od crkve, a kako mi je majka rano umrla, odgojile su me časne sestre, kod njih sam ručao i pisao zadaće. Radim pošteno svoj posao, otplaćujemo kredit za kuću s kamatom od 4,90 posto i mjesečnom ratom od 4.000 kuna, dakle nisam dobio ni povlašteni iznos kamate poput nekih”, kaže Pilon i odbacuje da bi ga se moglo povezati s bilo kakvim koruptivnim radnjama. Oni koji su čuli snimke, koje su sada predane istražnim organima, kažu da to baš i nije tako.
pa ovo boldano i jest garancija korupcije u RH
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
franjo lucić hahaha
to je ovaj as hahahahaha
to je ovaj as hahahahaha
Besposleni SDP i INDEX svoje jariće krste.
Similar topics
» ''(VIDEO) Australska policija objavila snimku NLO-a: ‘Izgleda da nismo sami!’ ''
» Osijek: LJEKARNA U KOJOJ VAM LIJEKOVE TRAŽI ROBOT
» Nasilni SDP-ovac ošamario gradsko vijećnika,pozvana i policija
» ''CNN OBJAVIO SNIMKU GOLEMOG NLO-a KAKO NESTAJE U MORU! Prizor zaprepastio građane, policija odmah dojurila na teren''
» Policija 40 minuta nije ulazila u školu u kojoj se događao pokolj
» Osijek: LJEKARNA U KOJOJ VAM LIJEKOVE TRAŽI ROBOT
» Nasilni SDP-ovac ošamario gradsko vijećnika,pozvana i policija
» ''CNN OBJAVIO SNIMKU GOLEMOG NLO-a KAKO NESTAJE U MORU! Prizor zaprepastio građane, policija odmah dojurila na teren''
» Policija 40 minuta nije ulazila u školu u kojoj se događao pokolj
Page 1 of 1