ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Policija je dobila snimku na kojoj visoki HDZ-ovac traži mito

Go down

Policija je dobila snimku na kojoj visoki HDZ-ovac traži mito Empty Policija je dobila snimku na kojoj visoki HDZ-ovac traži mito

Post by debotoijusto Fri 8 May - 10:19

“Kada bi se pustilo samo tridesetak sekundi te snimke, od otprilike dva sata zvučnih zapisa, koliko toga ima, vjerujte, bilo bi to mnogo strašnije od onoga što je rekao Franjo Lucić”, kaže u razgovoru za Telegram osoba koje je imala prilike čuti snimku o kojoj danima bruji cijela Požega, a o čemu se službeno ništa ne zna.

Telegramov sugovornik potvrdio je kako je snimka više nego kompromitirajuća za dogradonačelnika Požege, Marija Pilona, a njegova usporedba s Franjom Lucićem, odnosila se na poznati pokušaj saborskog zastupnika HDZ-a, kojemu je ove godine na Županijskom sudu u Osijeku počelo suđenje radi pokušaja podmićivanja Telegramovog novinara, autora ovog teksta, ali je prekinuto zbog stanke u radu sudova izazvane pandemijom Covida-19.
Mario Pilon nije samo dogradonačelnik Požege i u ovom trenutku šef Gradskog stožera civilne zaštite; on je i dopredsjednik Gradskog odbora HDZ-a Požege, te član predsjedništva Županijskog odbora, dakle važan član Hrvatske demokratske zajednice.

debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Policija je dobila snimku na kojoj visoki HDZ-ovac traži mito Empty Re: Policija je dobila snimku na kojoj visoki HDZ-ovac traži mito

Post by debotoijusto Fri 8 May - 10:22

“Potječem iz katoličke obitelji, naša obiteljska kuća bila je sto metara od crkve, a kako mi je majka rano umrla, odgojile su me časne sestre, kod njih sam ručao i pisao zadaće. Radim pošteno svoj posao, otplaćujemo kredit za kuću s kamatom od 4,90 posto i mjesečnom ratom od 4.000 kuna, dakle nisam dobio ni povlašteni iznos kamate poput nekih”, kaže Pilon i odbacuje da bi ga se moglo povezati s bilo kakvim koruptivnim radnjama.
 Oni koji su čuli snimke, koje su sada predane istražnim organima, kažu da to baš i nije tako.

https://www.telegram.hr/price/telegramovi-provjereni-izvori-tvrde-policija-je-dobila-snimku-na-kojoj-visoki-hdz-ovac-trazi-mito/
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Policija je dobila snimku na kojoj visoki HDZ-ovac traži mito Empty Re: Policija je dobila snimku na kojoj visoki HDZ-ovac traži mito

Post by vili40 Fri 8 May - 10:23

a ko nas to stalno snima?
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Fri 8 May - 10:34

debotoijusto wrote:Potječem iz katoličke obitelji, naša obiteljska kuća bila je sto metara od crkve, a kako mi je majka rano umrla, odgojile su me časne sestre, kod njih sam ručao i pisao zadaće. Radim pošteno svoj posao, otplaćujemo kredit za kuću s kamatom od 4,90 posto i mjesečnom ratom od 4.000 kuna, dakle nisam dobio ni povlašteni iznos kamate poput nekih”, kaže Pilon i odbacuje da bi ga se moglo povezati s bilo kakvim koruptivnim radnjama.
 Oni koji su čuli snimke, koje su sada predane istražnim organima, kažu da to baš i nije tako.

https://www.telegram.hr/price/telegramovi-provjereni-izvori-tvrde-policija-je-dobila-snimku-na-kojoj-visoki-hdz-ovac-trazi-mito/

pa ovo boldano i jest garancija korupcije u RH
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Fri 8 May - 10:35

franjo lucić hahaha
to je ovaj as hahahahaha

Policija je dobila snimku na kojoj visoki HDZ-ovac traži mito 5118d31ad8ef449b2c95
Policija je dobila snimku na kojoj visoki HDZ-ovac traži mito 04cffaec0296fcb3fcfa

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Eroo Fri 8 May - 11:27

Besposleni SDP i INDEX svoje jariće krste. :)

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics