Dvojica poginuli kod ZD, Krstičević dao ostavku
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Dvojica poginuli kod ZD, Krstičević dao ostavku
ne, SDP je bio kriv kad je pred 5 godina u Gašincima tenkom bio pregažen ročnik, a Kotromanović nije ni pomislio dati ostavku.Sora wrote:kaj opal avijon
i helikopter nedavno
i krivi četnici i sdp
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
A di je remont mig-ova?Noor wrote:ne, SDP je bio kriv kad je pred 5 godina u Gašincima tenkom bio pregažen ročnik, a Kotromanović nije ni pomislio dati ostavku.Sora wrote:kaj opal avijon
i helikopter nedavno
i krivi četnici i sdp
Vratili ih s remonta u dijelovima, kamionima...
T.- Posts : 17599
2014-04-14
...realno...mislim da nije sve stvar u tehnici...jer ne moze sve ni tehnika biti kriva...vise je do ljudskog potencijala...realno trebala bi biti malo zesca disciplina...ne mogu s epiloti igrati top guna...jer precjene kapacitete...sudar dva miga je bila cista ljudska greska...cak mislim i ono sa kiowom...jedino mozda bi se na ovo slucju moglo govoriti o tehnickoj greski...
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
a to što švercaju oružjem i helikopterom naganjaju veprove,pa pijanstva i droge?I sve sakrivaju dok nešto ne izađe van.vuksadinare wrote:...realno...mislim da nije sve stvar u tehnici...jer ne moze sve ni tehnika biti kriva...vise je do ljudskog potencijala...realno trebala bi biti malo zesca disciplina...ne mogu s epiloti igrati top guna...jer precjene kapacitete...sudar dva miga je bila cista ljudska greska...cak mislim i ono sa kiowom...jedino mozda bi se na ovo slucju moglo govoriti o tehnickoj greski...
vili40-
2015-08-02
..o tome i govorim...zabrinjavajuce je sto se to desava u najelitnijem rodu vojsku...piloti su ti nekad kao i doktori...malo ih pere zesci snobizam jer se smatraju elitom...nekad u jna...pricao mi rođak koji je sluzio na aerodromu u bihacu pilotima je bilo dozvoljeno ono sto drugima nije...veli da su njihove terevenke bile nenadmasne..vili40 wrote:a to što švercaju oružjem i helikopterom naganjaju veprove,pa pijanstva i droge?I sve sakrivaju dok nešto ne izađe van.vuksadinare wrote:...realno...mislim da nije sve stvar u tehnici...jer ne moze sve ni tehnika biti kriva...vise je do ljudskog potencijala...realno trebala bi biti malo zesca disciplina...ne mogu s epiloti igrati top guna...jer precjene kapacitete...sudar dva miga je bila cista ljudska greska...cak mislim i ono sa kiowom...jedino mozda bi se na ovo slucju moglo govoriti o tehnickoj greski...
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
T. wrote:A di je remont mig-ova?Noor wrote:ne, SDP je bio kriv kad je pred 5 godina u Gašincima tenkom bio pregažen ročnik, a Kotromanović nije ni pomislio dati ostavku.Sora wrote:kaj opal avijon
i helikopter nedavno
i krivi četnici i sdp
Vratili ih s remonta u dijelovima, kamionima...
ma gamad
krste se treba vratit onome sto zna kako trenutno nema ratova najbolje da osnuje firmu i proda drzavi 100 000 kompova s besplatnim XP instaliranim
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Krste, kako god ponekad bio smiješan, je radio baš ono što zna. Pitaj vojsku, dočasnike i časnike...ako meni ne vjeruješ.debotoijusto wrote:krste se treba vratit onome sto zna kako trenutno nema ratova najbolje da osnuje firmu i proda drzavi 100 000 kompova s besplatnim XP instaliranim
Zemunik treba prodrmati, da!vuksadinare wrote:..o tome i govorim...zabrinjavajuce je sto se to desava u najelitnijem rodu vojsku...piloti su ti nekad kao i doktori...malo ih pere zesci snobizam jer se smatraju elitom...nekad u jna...pricao mi rođak koji je sluzio na aerodromu u bihacu pilotima je bilo dozvoljeno ono sto drugima nije...veli da su njihove terevenke bile nenadmasne..vili40 wrote:a to što švercaju oružjem i helikopterom naganjaju veprove,pa pijanstva i droge?I sve sakrivaju dok nešto ne izađe van.vuksadinare wrote:...realno...mislim da nije sve stvar u tehnici...jer ne moze sve ni tehnika biti kriva...vise je do ljudskog potencijala...realno trebala bi biti malo zesca disciplina...ne mogu s epiloti igrati top guna...jer precjene kapacitete...sudar dva miga je bila cista ljudska greska...cak mislim i ono sa kiowom...jedino mozda bi se na ovo slucju moglo govoriti o tehnickoj greski...
Noor wrote:Krste, kako god ponekad bio smiješan, je radio baš ono što zna. Pitaj vojsku, dočasnike i časnike...ako meni ne vjeruješ.debotoijusto wrote:krste se treba vratit onome sto zna kako trenutno nema ratova najbolje da osnuje firmu i proda drzavi 100 000 kompova s besplatnim XP instaliranim
moguce no avione nije znao nabavit
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
muči, nesrićodebotoijusto wrote:Noor wrote:Krste, kako god ponekad bio smiješan, je radio baš ono što zna. Pitaj vojsku, dočasnike i časnike...ako meni ne vjeruješ.debotoijusto wrote:krste se treba vratit onome sto zna kako trenutno nema ratova najbolje da osnuje firmu i proda drzavi 100 000 kompova s besplatnim XP instaliranim
moguce no avione nije znao nabavit
ima vas kojima nikako ne paše, ni kad nabavlja novo, ni kad ne nabavlja ništa
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Krstičević nakon kritika Kolinde ponudio ostavku
» Balkanci, krali, bezali pa poginuli
» Teška saobraćajka u Hrvatskoj: Poginuli državljani Srbije
» Kolinda:Sigurna sam da nasim poginulima nije zao sto su poginuli za Hrvatsku
» Poginuli piloti dva aviona u Slovačkoj spasli desetine ljudi
» Balkanci, krali, bezali pa poginuli
» Teška saobraćajka u Hrvatskoj: Poginuli državljani Srbije
» Kolinda:Sigurna sam da nasim poginulima nije zao sto su poginuli za Hrvatsku