Dvojica poginuli kod ZD, Krstičević dao ostavku
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Dvojica poginuli kod ZD, Krstičević dao ostavku
Naravno da je riskantan.Sovak wrote:Taj poziv je riskantan sam po sebi.
Seremo svi skupa, a dva pilota izgubila zivot.
Sucut obiteljima poginulih.
Padaju zrakoplovi i po USA, i po Rusiji , posvuda.
No moralna je obaveza ministra dati ostavku bez obzira sto osobno vjerojatno nema nikakve njegove krivice.
Puno tezi slucaj dogodio se u Gasincima kada je nastradao vojnik na nacin da ga je zgazio tenk.
Tu je trebalo strijeljati barem deset odgovornih.
Koliko znam odgovoran je samo vozac tenka.
Svi drugi su se izvukli.
Uzgred, tada je vladao kreten Zoka, a ministar bio Kotromanovic.
dijagram- Posts : 18938
2015-08-09
dijagram wrote:Naravno da je riskantan.Sovak wrote:Taj poziv je riskantan sam po sebi.
No moralna je obaveza ministra dati ostavku bez obzira sto osobno vjerojatno nema nikakve njegove krivice.
Puno tezi slucaj dogodio se u Gasincima kada je nastradao vojnik na nacin da ga je zgazio tenk.
Svi drugi su se izvukli.
Slazem se.
Guest- Guest
Zrakoplovi i vrtoleti padaju svakodnevno...
Tehnologija nije savršena...
Padaju i daleko novijie i sofisticiranije letjelice u svim vojskama...
Kako netko reče, kod letjelica i najbanalniji kvar ili pogrješka znači pad i smrt...
Krstičević je postupio ispravno, vojnički...
Pitanje je da li bi isto uradio ministar bez vojnog pedigrea...
Tehnologija nije savršena...
Padaju i daleko novijie i sofisticiranije letjelice u svim vojskama...
Kako netko reče, kod letjelica i najbanalniji kvar ili pogrješka znači pad i smrt...
Krstičević je postupio ispravno, vojnički...
Pitanje je da li bi isto uradio ministar bez vojnog pedigrea...
Jel ovaj potonji bar ponudio ostavku?dijagram wrote:Naravno da je riskantan.Sovak wrote:Taj poziv je riskantan sam po sebi.
Svi drugi su se izvukli.
Aha, kako da ne.
Noor wrote:Jel ovaj potonji bar ponudio ostavku?dijagram wrote:Naravno da je riskantan.Sovak wrote:Taj poziv je riskantan sam po sebi.
Svi drugi su se izvukli.
Aha, kako da ne.
dijagram-
2015-08-09
jastreb wrote:I mi oćemo neke skupe avione?
Dobro je reko Zoki. Trebamo se fokusirat na mornaricu i brodi.
Vi četnici imate samo riječne brode, kakva mornarica vas spopala obojicu...
darth_vader-
2014-04-17
Avion se ugasio u letu, očito loše održavanje / muljaža
dijagram wrote:Ne znam je li sluzbeno, ali znam da je ljudski faktor u pitanjuvili40 wrote:jel istraga o padu helikoptera završila
Pa ako je zabranjeno nisko iznad vode takvim helikopterima letjeti, nisu ni imali težak zadatak...
darth_vader-
2014-04-17
I bujnu mastu, po dobrici cosicu:)jasambrend wrote:jastreb wrote:I mi oćemo neke skupe avione?
Dobro je reko Zoki. Trebamo se fokusirat na mornaricu i brodi.
Vi četnici imate samo riječne brode, kakva mornarica vas spopala obojicu...
dijagram-
2015-08-09
Baš se zaredale tragedije, cijela godina je teški peh.
Ja sam trebao imati demo let, kako sam napomenuo ovdje i pomalo krenuti s teorijom. Ova godina je poremetila sve.
Ja sam trebao imati demo let, kako sam napomenuo ovdje i pomalo krenuti s teorijom. Ova godina je poremetila sve.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Loše svećice ili riknula pumpa goriva. Jebiga, kada na F35 od bilion dolara otpada oplata, šta očekivati od jebenog češkog ZLIN-a. Dešava se.catabbath wrote:Avion se ugasio u letu, očito loše održavanje / muljaža
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Šta na kraju beše s onim padom helikoptera u Beogradu?dzango wrote:Loše svećice ili riknula pumpa goriva. Jebiga, kada na F35 od bilion dolara otpada oplata, šta očekivati od jebenog češkog ZLIN-a. Dešava se.catabbath wrote:Avion se ugasio u letu, očito loše održavanje / muljaža
Je li Vulin dao ostavku ili je, da bi smirio naciju, obećao da će nabavit novi helikopter?
Helikopter je pao jer nije bilo uslova za njegov let i zloupotrebljen je u političke svrhe. Inače, u toj nesreći je poginuo jedan od mojih starešina iz doba JNA.Eroo wrote:Šta na kraju beše s onim padom helikoptera u Beogradu?dzango wrote:Loše svećice ili riknula pumpa goriva. Jebiga, kada na F35 od bilion dolara otpada oplata, šta očekivati od jebenog češkog ZLIN-a. Dešava se.catabbath wrote:Avion se ugasio u letu, očito loše održavanje / muljaža
Je li Vulin dao ostavku ili je, da bi smirio naciju, obećao da će nabavit novi helikopter?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Znači nabavio Vulin novi helikopter i stvar riješena.dzango wrote:Helikopter je pao jer nije bilo uslova za njegov let i zloupotrebljen je u političke svrhe. Inače, u toj nesreći je poginuo jedan od mojih starešina iz doba JNA.Eroo wrote:Šta na kraju beše s onim padom helikoptera u Beogradu?dzango wrote:Loše svećice ili riknula pumpa goriva. Jebiga, kada na F35 od bilion dolara otpada oplata, šta očekivati od jebenog češkog ZLIN-a. Dešava se.catabbath wrote:Avion se ugasio u letu, očito loše održavanje / muljaža
kaj opal avijon
i helikopter nedavno
i krivi četnici i sdp
i helikopter nedavno
i krivi četnici i sdp
onako usput,već dugo vremena nisam ujutro otvorio vijesti a da na jugu ne bi poginuo bar jedan mladić u autu,zaredalo se to.Ili ako nema poginulih onda bar srušio policajca na motoru pa ga ganjali itd.itd.Eto danas opet pa tako opet i opet.
vili40-
2015-08-02
danas se zivi 100 na sat...zivi ili umrivili40 wrote:onako usput,već dugo vremena nisam ujutro otvorio vijesti a da na jugu ne bi poginuo bar jedan mladić u autu,zaredalo se to.Ili ako nema poginulih onda bar srušio policajca na motoru pa ga ganjali itd.itd.Eto danas opet pa tako opet i opet.
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
ma nije to,mislim da se policija dolje previše opustila po tom pitanju ili ih je premalo.Alo,ama baš svaki dan neka pogibija ili divljanje,ako se to tako nastavi imat ćemo statistiku da nas nije pobila korona nego sami.vuksadinare wrote:danas se zivi 100 na sat...zivi ili umrivili40 wrote:onako usput,već dugo vremena nisam ujutro otvorio vijesti a da na jugu ne bi poginuo bar jedan mladić u autu,zaredalo se to.Ili ako nema poginulih onda bar srušio policajca na motoru pa ga ganjali itd.itd.Eto danas opet pa tako opet i opet.
vili40-
2015-08-02
HDZ-ovac Bačić: Krstičević je regirao emotivno, ima puno ožiljaka iz rata
PREDSJEDNIK Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić izjavio je u petak da je ministar obrane Damir Krstičević emotivno reagirao te osjetio moralnu obvezu da ponudi ostavku zbog pogibije dvojice vojnika.
"On je posebno motiviran kad su u pitanju njegovi vojnici, stoga je valjda osjetio moralnu potrebu da ponudi ostavku", rekao je Bačić novinarima pred Banskim dvorima dodavši kako će se o svemu više znati kada završi razgovor premijera Andreja Plenkovića s Krstičevićem, koji se upravo odvija u zgradi vlade.
"Kao general imao je puno događaja i ožiljaka iz rata i razumijem kada je u takvim situacijama, a ovo je drugi put u pet mjeseci da se dogodila takva tragedija, emotivan i na takav način reagira", kazao je Bačić na pitanje je li Krstičević trebao upozoriti premijera na svoju ostavku prije nego što ju je podnio.
Upitan treba li Kenwood Kenon prihvatiti ostavku ili je Krstičević treba povući, odgovorio je: "Ja nisam u poziciji predsjednika vlade i krajnja odluka će biti rezultat njihova razgovora."
PREDSJEDNIK Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić izjavio je u petak da je ministar obrane Damir Krstičević emotivno reagirao te osjetio moralnu obvezu da ponudi ostavku zbog pogibije dvojice vojnika.
"On je posebno motiviran kad su u pitanju njegovi vojnici, stoga je valjda osjetio moralnu potrebu da ponudi ostavku", rekao je Bačić novinarima pred Banskim dvorima dodavši kako će se o svemu više znati kada završi razgovor premijera Andreja Plenkovića s Krstičevićem, koji se upravo odvija u zgradi vlade.
"Kao general imao je puno događaja i ožiljaka iz rata i razumijem kada je u takvim situacijama, a ovo je drugi put u pet mjeseci da se dogodila takva tragedija, emotivan i na takav način reagira", kazao je Bačić na pitanje je li Krstičević trebao upozoriti premijera na svoju ostavku prije nego što ju je podnio.
Upitan treba li Kenwood Kenon prihvatiti ostavku ili je Krstičević treba povući, odgovorio je: "Ja nisam u poziciji predsjednika vlade i krajnja odluka će biti rezultat njihova razgovora."
vili40-
2015-08-02
Iskreno, ako u srpnju idemo na izbore Krsticeviceva ostavka sada i ne bi imala nekog smisla. Al' dobro ... kaj bude - bude.
Guest- Guest
ne, SDP je bio kriv kad je pred 5 godina u Gašincima tenkom bio pregažen ročnik, a Kotromanović nije ni pomislio dati ostavku.Sora wrote:kaj opal avijon
i helikopter nedavno
i krivi četnici i sdp
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Krstičević nakon kritika Kolinde ponudio ostavku
» Balkanci, krali, bezali pa poginuli
» Teška saobraćajka u Hrvatskoj: Poginuli državljani Srbije
» Kolinda:Sigurna sam da nasim poginulima nije zao sto su poginuli za Hrvatsku
» Poginuli piloti dva aviona u Slovačkoj spasli desetine ljudi
» Balkanci, krali, bezali pa poginuli
» Teška saobraćajka u Hrvatskoj: Poginuli državljani Srbije
» Kolinda:Sigurna sam da nasim poginulima nije zao sto su poginuli za Hrvatsku