Zaršava godišnji odmor zvan Korona
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Zaršava godišnji odmor zvan Korona
Ne trebaju nam pripreme, mi smo SPREMNI!mortal wrote:Jeste li već počeli s radom? Pripremate li se ?
T.- Posts : 17599
2014-04-14
T. wrote:Ne trebaju nam pripreme, mi smo SPREMNI!mortal wrote:Jeste li već počeli s radom? Pripremate li se ?
i meni isto ovih dana nekako lijepo
sjednemo popiti kavu van na balkon ili prizemlje, sunčano, ugodna temperatura, bilje oko nas, ptičice cvrkuću i mislim Bože koliko dugo nisam osjećala ovakav ugođaj
immortal-
2014-04-16
Ne valja ti puno mislit...mortal wrote:T. wrote:Ne trebaju nam pripreme, mi smo SPREMNI!mortal wrote:Jeste li već počeli s radom? Pripremate li se ?
i meni isto ovih dana nekako lijepo
sjednemo popiti kavu van na balkon ili prizemlje, sunčano, ugodna temperatura, bilje oko nas, ptičice cvrkuću i mislim Bože koliko dugo nisam osjećala ovakav ugođaj
T.- Posts : 17599
2014-04-14
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» Svakom zaposlenom Hrvatu 10.000 kuna za godišnji odmor
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» Korona?Kakva korona ovo je pravi razlog zasto se zemlje ex yu stavljaju na crvenu listu i izoliraju!Srbija postaje sve veci sigurnosni problem u regiji
» Svakom zaposlenom Hrvatu 10.000 kuna za godišnji odmor
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» Korona?Kakva korona ovo je pravi razlog zasto se zemlje ex yu stavljaju na crvenu listu i izoliraju!Srbija postaje sve veci sigurnosni problem u regiji
Page 2 of 2