Užas u Srbiji: Piroćanka brutalno pretučena
Page 1 of 1
Užas u Srbiji: Piroćanka brutalno pretučena
Piroćanku pretukle sugrađanke
Sa teškim povredama glave, ekstremiteta i tela, lekarima se javila 25-godišnja Piroćanka, nakon što ju je, kako tvrdi, pretukla grupa od 5 devojaka u centru Pirota posle kraće rasprave. Slučaj je prijavila policiji, iz koje za sad nema odgovora o pojedinostima slučaja.
Zatrčala se i počela da me udara po licu šamarima i pesnicama, da me čupa za kosu, a zatim me oborila na pod i nastavila da me šutira u stomak, leđa, noge, ruke, lice i glavu. U tom trenutku su dotrčale i ostale 4 i nastavile da me šutiraju, udaraju pesnicama, dok sam ja nepomično ležala sklupčana, boreći se za dah. Od siline udaraca su mi ispala sočiva, nekih trenutaka se uopšte ne sećam. Kada su već videli da je vrag odneo šalu, nekoliko momaka je pritrčalo iz susednog kafića i pomoglo mom dečku da ih sklone od mene, dok su ostali prolaznici nemo posmatrali - priča Piroćanka.
https://www.juznevesti.com/Hronika/Pirocanku-pretukle-sugradjanke-iz-policije-bez-informacija.sr.html
-----------------------------
Kakav joj je to dečko?
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Užas u Srbiji: Piroćanka brutalno pretučena
5 furija..crvenkasti,bjezo bi ti kao da su te tigrice dokacile kandzama..
Guest- Guest
Re: Užas u Srbiji: Piroćanka brutalno pretučena
Nek si ti nokte sačuvala. jebeš sve drugo.crvenkasti wrote:Piroćanku pretukle sugrađanke
Sa teškim povredama glave, ekstremiteta i tela, lekarima se javila 25-godišnja Piroćanka, nakon što ju je, kako tvrdi, pretukla grupa od 5 devojaka u centru Pirota posle kraće rasprave. Slučaj je prijavila policiji, iz koje za sad nema odgovora o pojedinostima slučaja.
Zatrčala se i počela da me udara po licu šamarima i pesnicama, da me čupa za kosu, a zatim me oborila na pod i nastavila da me šutira u stomak, leđa, noge, ruke, lice i glavu. U tom trenutku su dotrčale i ostale 4 i nastavile da me šutiraju, udaraju pesnicama, dok sam ja nepomično ležala sklupčana, boreći se za dah. Od siline udaraca su mi ispala sočiva, nekih trenutaka se uopšte ne sećam. Kada su već videli da je vrag odneo šalu, nekoliko momaka je pritrčalo iz susednog kafića i pomoglo mom dečku da ih sklone od mene, dok su ostali prolaznici nemo posmatrali - priča Piroćanka.
https://www.juznevesti.com/Hronika/Pirocanku-pretukle-sugradjanke-iz-policije-bez-informacija.sr.html
-----------------------------
Kakav joj je to dečko?
Similar topics
» U Vojvodini brutalno pretučena tri mlada Hrvata
» U Zagrebu brutalno pretučena dva romska dječaka
» Atraktivna manekenka iz BiH brutalno PRETUČENA, prećeno joj SMRĆU
» Preminula Ruzica Cavar brutalno pretucena od ljevicarskog fasista
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone
» U Zagrebu brutalno pretučena dva romska dječaka
» Atraktivna manekenka iz BiH brutalno PRETUČENA, prećeno joj SMRĆU
» Preminula Ruzica Cavar brutalno pretucena od ljevicarskog fasista
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone