Horor u Srbiji:Hrvaticu mjesecima zlostavljaju!'Izbušit ćemo je kao švicarski sir i vratit odakle je došla,nazad za Zagreb'
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Horor u Srbiji:Hrvaticu mjesecima zlostavljaju!'Izbušit ćemo je kao švicarski sir i vratit odakle je došla,nazad za Zagreb'
Isto bi se desilo u obratnoj situaciji, jebali bi mater srpsku itd .kurva ciganska, opancarka..marcellus wrote:Iskreno... ko joj jebe mater. Šta je tražila to je dobila. Guzicu je mogla pokazivat i ovdje ili negdje drugdje.
Ne znam koja budala brani 'cistocu nacije' sto se picke tice...to je sve isto
Guest- Guest
Re: Horor u Srbiji:Hrvaticu mjesecima zlostavljaju!'Izbušit ćemo je kao švicarski sir i vratit odakle je došla,nazad za Zagreb'
Ama ne dira nju niko ... njoj je super u zadruzidzmrdz wrote:Isto bi se desilo u obratnoj situaciji, jebali bi mater srpsku itd .kurva ciganska, opancarka..marcellus wrote:Iskreno... ko joj jebe mater. Šta je tražila to je dobila. Guzicu je mogla pokazivat i ovdje ili negdje drugdje.
Jedna je od glavnih favorita, javnost u Srbiji je gotivi, dobija jaaako dobru lovu
Ne znam kome odgovara da od nje pravi nacionalnu zrtvu i heroinu
ah, pa da ... znam kome odgovara
Jebala vas ona ... droljetina
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
kako su je psovali to je bilo strashno,a sto su se ljutili na nju i kako ih je to ona raspizdila? bice su shvatila da je bolja od njih pa ih je to raspizdilo
Slusaj, ja ponekad pogledam TV PINK i naletim na tu Zadrugu ...Unimatrix_Zero wrote:kako su je psovali to je bilo strashno,a sto su se ljutili na nju i kako ih je to ona raspizdila? bice su shvatila da je bolja od njih pa ih je to raspizdilo
To kako oni jedni drugima jebu mater i kako se svadjaju i vrijedjaju ono sa Ivom je bezvezarija
PA se i potuku
Toliko mjeseci zatvoreni u toj kuci ... pa pukao bi na zivcima da su ti od celika
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ma to...jebace se s kim hoce, a da im je bitan neki stav ne bi isle u reality showRingo10 wrote:Ama ne dira nju niko ... njoj je super u zadruzidzmrdz wrote:Isto bi se desilo u obratnoj situaciji, jebali bi mater srpsku itd .kurva ciganska, opancarka..marcellus wrote:Iskreno... ko joj jebe mater. Šta je tražila to je dobila. Guzicu je mogla pokazivat i ovdje ili negdje drugdje.
Jedna je od glavnih favorita, javnost u Srbiji je gotivi, dobija jaaako dobru lovu
Ne znam kome odgovara da od nje pravi nacionalnu zrtvu i heroinu
ah, pa da ... znam kome odgovara
Jebala vas ona ... droljetina
Guest- Guest
Ringo10 wrote:Slusaj, ja ponekad pogledam TV PINK i naletim na tu Zadrugu ...Unimatrix_Zero wrote:kako su je psovali to je bilo strashno,a sto su se ljutili na nju i kako ih je to ona raspizdila? bice su shvatila da je bolja od njih pa ih je to raspizdilo
To kako oni jedni drugima jebu mater i kako se svadjaju i vrijedjaju ono sa Ivom je bezvezarija
PA se i potuku
Toliko mjeseci zatvoreni u toj kuci ... pa pukao bi na zivcima da su ti od celika
gledao sam neku emisiju,neka studija koja kaze da ljudi kad ih se snima sa kamerama drugacije se ponasaju,agresivnije
Unimatrix_Zero wrote:Ringo10 wrote:Slusaj, ja ponekad pogledam TV PINK i naletim na tu Zadrugu ...Unimatrix_Zero wrote:kako su je psovali to je bilo strashno,a sto su se ljutili na nju i kako ih je to ona raspizdila? bice su shvatila da je bolja od njih pa ih je to raspizdilo
PA se i potuku
gledao sam neku emisiju,neka studija koja kaze da ljudi kad ih se snima sa kamerama drugacije se ponasaju,agresivnije
Imaju potrebu da nesto pokazu, agresivnost i prodtakluk su verovatno najdostupniji vecini ljudi. Za nesto vise treba imati necega vise..u glavi
Guest- Guest
Ringo10 wrote:Slusaj, ja ponekad pogledam TV PINK i naletim na tu Zadrugu ...Unimatrix_Zero wrote:kako su je psovali to je bilo strashno,a sto su se ljutili na nju i kako ih je to ona raspizdila? bice su shvatila da je bolja od njih pa ih je to raspizdilo
PA se i potuku
gledao sam krmke u svinjcu kako se ponasaju pa se zgrazavao,poseru se pa neka repa upadne u govno a oni pojedu,ne smeta im,mozda im to dodje ko majoneza,senf ili neki barbique sos ali ovi u zadrugi,jebes krmke,krmak je kralj engleske za njih
Similar topics
» "Vrati se odakle si došla, četnikušo"
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Radnička Fronta - vratit ćemo se u šumu radi Hase
» Živi žid svakom grđaninu: vratit ćemo najmanje 5000 eura
» PROVOKACIJA SRPSKOG TEOLOGA: Na Kninsku tvrđavu umjesto hrvatske vratit ćemo našu srpsku zastavu!
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Radnička Fronta - vratit ćemo se u šumu radi Hase
» Živi žid svakom grđaninu: vratit ćemo najmanje 5000 eura
» PROVOKACIJA SRPSKOG TEOLOGA: Na Kninsku tvrđavu umjesto hrvatske vratit ćemo našu srpsku zastavu!
Page 3 of 3