Testiranje seropervalence u Sloveniji: Zaraženost je bila 45x veća od dosad potvrđene
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Testiranje seropervalence u Sloveniji: Zaraženost je bila 45x veća od dosad potvrđene
"Posteriorna distribucija je proporcionalna produktu apriorne distribucije i vjerojatnosti". (Bayesova teorema).AssadNaPodmornici wrote:ja čak iman i "teoriju" da sam možda krajem prvog miseca. znam da smo svi u firmi dobili prehladu i odležali dan-dva doma. ali to je teorija.Hektorović wrote:Noor wrote:ja kišem i malo šmrcam, jesu i to simptomi?
Proljetna alergija
Evo imene
COVID sam možda imao u veljači ako je i u ove krajeve došlo prije nove godine...
"ABC" metoda ti nije poznata? Ako si ekonomist onda ne bi trebalo biti tako.
Eroo- Posts : 79090
2016-07-22
Re: Testiranje seropervalence u Sloveniji: Zaraženost je bila 45x veća od dosad potvrđene
to se odmah na pocetku vidjeloAssadNaPodmornici wrote:Eroo wrote:Prekuženost* s koronavirusom v Sloveniji precej nizka.
V ponedeljek šest novih okužb
Ljubljana, 05.05.2020, 9:49 | Posodobljeno pred 8 minutami
Raziskava o razširjenosti koronavirusa v Sloveniji naj bi pokazala precej nizko prekuženost* prebivalstva. S koronavirusom naj bi se okužil vsak 30. prebivalec oziroma 66.000 ljudi, kar predstavlja 45-krat višjo številko od doslej potrjenih okužb. Rezultate raziskave bodo predstavili jutri.
https://m.24ur.com/novice/korona/raziskava.html
Dakle, istraživanja su pokazala da je u Sloveniji stvarna inficiranoist bila 45x veća od dosad potvrđene.
Preliminarni rezultati pokazuju seroprevalencu na korona virus kod cca 3,2% stanovništva, odnosno 66,000 stanovnika,
od ukupnih nešto više od 2,000,000.
Prekuženost* = seroprevalenca (utvrđena antitjela na virus)
eto o čemu ja pišem non stop
i koliko je umrlo stanovnika u sloveniji.. čekaj da googlam
100ljudi
od 66 000
dakle 0.16%
taman malo jača gripa. taman.
kada bi još dodao da 1/3 ljudi uopće nemože biti zaražena, onda već dolazimo do 100 000 ljudi koji su bili u kontaktu sa virusom, a umrlo 100 ljudi..
dolazimo do točno 0.1% taman koliko je onaj švedski znanstvenik rekao.
al mos ga jebat
vakseri rulaju i novinari, sto gromoglasniji naslov, to bolje
jbte, sad u italiji polako izlazi razlog velike smrtnosti al to ce vjerojatno probat prikriti kao i u spanjolskoj
po starackim domovima su ostavljali starcad da pocrka od gladi i zedji, personal pobjegao zbog panike
plus svakog umrlog su ukljucili u statistiku korone
ako pogledas, prakticki nema smrti od drugijeh bolesti
sad su mi sinusi opet aktivni al nema problema s disanjem
provjeri da ne reagiras na proljetni polen i to
oj vaksericaNoor wrote:Pa naravno, necu ja k njima, samo tebi...krdo, kuzis, i te spike :)mutava baštarda wrote:Noor wrote:Imam nekog posla u Sinju, dođi da ti kihnem na uvce, da razvijamo imunitet krdamutava baštarda wrote:vidi, ti ako ne misliš pustiti starce niz kanalizaciju morala bi odjebat relaksaciju mjera i #ostatidoma do cjepivaNoor wrote:ja kišem i malo šmrcam, jesu i to simptomi?
A karantena? Starci i bitka za ranjenike?
a nes cekat vakcinu
e sad si me razocarala
ovaj forum lose djeluje na tebe, mozda se jos upises u pleme pa budes koristila trave za lijecenje
ma koza dobila aids a svrstali pod koronu :Dvili40 wrote:ona koza mi je u tanzaniji sumnjivakaya wrote:A ne znam što je tu čudno, ako je netko slinavim rukama s koronom dirao hranu i dao im...mutava baštarda wrote:https://direktno.hr/zivot/neobicno-korona-virusom-zarazena-tigrica-u-zooloskom-vrtu-u-new-yorku-189489/
Pa ja kada sam prehlađena neću dirati ni papagaja da ne dobije nešto
Životinjama preneseš virus kao i ljudima
i li siguran da nije sifilis?Leviathan2 wrote:ma koza dobila aids a svrstali pod koronu :Dvili40 wrote:ona koza mi je u tanzaniji sumnjivakaya wrote:A ne znam što je tu čudno, ako je netko slinavim rukama s koronom dirao hranu i dao im...mutava baštarda wrote:https://direktno.hr/zivot/neobicno-korona-virusom-zarazena-tigrica-u-zooloskom-vrtu-u-new-yorku-189489/
Pa ja kada sam prehlađena neću dirati ni papagaja da ne dobije nešto
Životinjama preneseš virus kao i ljudima
ne pratim u zadnje vrijeme ništa više oko korone...pa jel netko zna kad će kod nas testovi na antitijela?
kad platis 200 ojrova..
Guest- Guest
malo morgenLegendovich wrote:kad platis 200 ojrova..
levi moj, ak će vakcina bit od deBilla Gatesa, razmislit ćuLeviathan2 wrote:oj vaksericaNoor wrote:Pa naravno, necu ja k njima, samo tebi...krdo, kuzis, i te spike :)mutava baštarda wrote:Noor wrote:Imam nekog posla u Sinju, dođi da ti kihnem na uvce, da razvijamo imunitet krdamutava baštarda wrote:
vidi, ti ako ne misliš pustiti starce niz kanalizaciju morala bi odjebat relaksaciju mjera i #ostatidoma do cjepiva
a nes cekat vakcinu
e sad si me razocarala
ovaj forum lose djeluje na tebe, mozda se jos upises u pleme pa budes koristila trave za lijecenje
sve farmaceutske tvrtke u usa su pod kapom bila gejtsaNoor wrote:levi moj, ak će vakcina bit od deBilla Gatesa, razmislit ćuLeviathan2 wrote:oj vaksericaNoor wrote:Pa naravno, necu ja k njima, samo tebi...krdo, kuzis, i te spike :)mutava baštarda wrote:Noor wrote:
Imam nekog posla u Sinju, dođi da ti kihnem na uvce, da razvijamo imunitet krda
a nes cekat vakcinu
e sad si me razocarala
onda ću čekati dok ožive naš imunološki zavodLeviathan2 wrote:sve farmaceutske tvrtke u usa su pod kapom bila gejtsaNoor wrote:levi moj, ak će vakcina bit od deBilla Gatesa, razmislit ćuLeviathan2 wrote:oj vaksericaNoor wrote:Pa naravno, necu ja k njima, samo tebi...krdo, kuzis, i te spike :)mutava baštarda wrote:
a nes cekat vakcinu
e sad si me razocarala
amerikanci po starom,kako zapuše vjetar...
Američki državni tajnik: Nismo baš sigurni je li virus nastao u laboratoriju
AMERIČKI državni tajnik Mike Pompeo kaže da Sjedinjene Američke Države ne znaju sa sigurnošću gdje je i kako nastao koronavirus koji je uzrokovao globalnu pandemiju.
Pompeo je prije nekoliko dana inzistirao na tome da je koronavirus nastao u kineskom laboratoriju u Wuhanu, ali ostali visoki američki dužnosnici, kao i izvješća obavještajnih službi SAD-a tvrde da to nije baš izgledno.
"Nemamo visok stupanj sigurnosti kada je to u pitanju, ali postoje značajni dokazi da je virus došao iz laboratorija. I jedno i drugo može biti točno. Ja sam izjavio i jedno i drugo. Članovi administracije su isto kazali. Sve su te izjave točne", rekao je Pompeo u pomalo bizarnom i nelogičnom govoru u srijedu.
Međutim, Pompeo tvrdi da nedostatak sigurnosti nema veze s proturječnosti u njegovim prošlim izjavama o tome da postoje značajni dokazi da virus dolazi iz laboratorija. On tvrdi da je sve moguće.
"Svi pokušavamo dokučiti pravi odgovor. Svi pokušavamo unijeti čistiju sliku. Postoje različite razine sigurnosti na različitim mjestima. To je vrlo prikladno. Ljudi gledaju u velike setove podataka i dolaze do različitih razina samopouzdanja. Svatko od nas gleda u to i zna realnost. Realnost je da je virus došao iz Wuhana", dodao je Pompeo.
Američki državni tajnik: Nismo baš sigurni je li virus nastao u laboratoriju
AMERIČKI državni tajnik Mike Pompeo kaže da Sjedinjene Američke Države ne znaju sa sigurnošću gdje je i kako nastao koronavirus koji je uzrokovao globalnu pandemiju.
Pompeo je prije nekoliko dana inzistirao na tome da je koronavirus nastao u kineskom laboratoriju u Wuhanu, ali ostali visoki američki dužnosnici, kao i izvješća obavještajnih službi SAD-a tvrde da to nije baš izgledno.
"Nemamo visok stupanj sigurnosti kada je to u pitanju, ali postoje značajni dokazi da je virus došao iz laboratorija. I jedno i drugo može biti točno. Ja sam izjavio i jedno i drugo. Članovi administracije su isto kazali. Sve su te izjave točne", rekao je Pompeo u pomalo bizarnom i nelogičnom govoru u srijedu.
Međutim, Pompeo tvrdi da nedostatak sigurnosti nema veze s proturječnosti u njegovim prošlim izjavama o tome da postoje značajni dokazi da virus dolazi iz laboratorija. On tvrdi da je sve moguće.
"Svi pokušavamo dokučiti pravi odgovor. Svi pokušavamo unijeti čistiju sliku. Postoje različite razine sigurnosti na različitim mjestima. To je vrlo prikladno. Ljudi gledaju u velike setove podataka i dolaze do različitih razina samopouzdanja. Svatko od nas gleda u to i zna realnost. Realnost je da je virus došao iz Wuhana", dodao je Pompeo.
vili40-
2015-08-02
onda ces se nacekat i postat antivaksericaNoor wrote:onda ću čekati dok ožive naš imunološki zavodLeviathan2 wrote:sve farmaceutske tvrtke u usa su pod kapom bila gejtsaNoor wrote:levi moj, ak će vakcina bit od deBilla Gatesa, razmislit ćuLeviathan2 wrote:oj vaksericaNoor wrote:
Pa naravno, necu ja k njima, samo tebi...krdo, kuzis, i te spike :)
a nes cekat vakcinu
e sad si me razocarala
» Lauc: Zabrana Kolone sjećanja bi bila veća ugroza nego da se 500 ljudi u njoj zarazi
» Dirneš li u bilancu Njemačke dolazi do problema!Evo tri razloga zašto je Njemačka bila sklonija Sloveniji!?
» ''NLO-i su stvarni. Snimke su objavljene i potvrđene. Što sad?''
» Sud u Beogradu: Za Ovčaru potvrđene kazne do 20 godina za osmero optuženika, četvorica oslobođena
» Lauc: Zabrana Kolone sjećanja bi bila veća ugroza nego da se 500 ljudi u njoj zarazi
» Dirneš li u bilancu Njemačke dolazi do problema!Evo tri razloga zašto je Njemačka bila sklonija Sloveniji!?
» ''NLO-i su stvarni. Snimke su objavljene i potvrđene. Što sad?''
» Sud u Beogradu: Za Ovčaru potvrđene kazne do 20 godina za osmero optuženika, četvorica oslobođena
Page 3 of 3