Testiranje seropervalence u Sloveniji: Zaraženost je bila 45x veća od dosad potvrđene
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Testiranje seropervalence u Sloveniji: Zaraženost je bila 45x veća od dosad potvrđene
vergiss nicht... die Höllemax123 wrote:schatzi,mnogo dobro izgledas.lepa si ko greh...;)Noor wrote:ja kišem i malo šmrcam, jesu i to simptomi?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Re: Testiranje seropervalence u Sloveniji: Zaraženost je bila 45x veća od dosad potvrđene
Pa naravno, necu ja k njima, samo tebi...krdo, kuzis, i te spike :)mutava baštarda wrote:Noor wrote:Imam nekog posla u Sinju, dođi da ti kihnem na uvce, da razvijamo imunitet krdamutava baštarda wrote:vidi, ti ako ne misliš pustiti starce niz kanalizaciju morala bi odjebat relaksaciju mjera i #ostatidoma do cjepivaNoor wrote:ja kišem i malo šmrcam, jesu i to simptomi?
A karantena? Starci i bitka za ranjenike?
E jebi ga, nije Osjeka nego Slavonskog Broda.max123 wrote:a ko će gospodarstvenicima nedoknadit negenerirane prihode,jer su im diletante od političara zabranili delati.ko breee...mutava baštarda wrote:
Matematika kaže da svake godine Hrvatska izgubi grad veličine Osijeka i zbog toga nikad nije bio osnovan krizni stožer. Osnovan je zbog 50 baba što su umrle u staračkim domovima...
I to je to...
A za lovu nema problema. Ima šema.
Ministar Marić će se jeftino zadužiti, vlada će se hvaliti kako se jeftino zadužila, a kredite će vraćati naši unuci i imigranti pošto ćemo ih morati uvoziti jer nikada nismo sastavili krizni stožer zbog demografskog propadanja. A to je i onako za one koji su utrpali ljude u karantenu sve normalno.
Noor wrote:Pa naravno, necu ja k njima, samo tebi...krdo, kuzis, i te spike :)mutava baštarda wrote:Noor wrote:Imam nekog posla u Sinju, dođi da ti kihnem na uvce, da razvijamo imunitet krdamutava baštarda wrote:vidi, ti ako ne misliš pustiti starce niz kanalizaciju morala bi odjebat relaksaciju mjera i #ostatidoma do cjepivaNoor wrote:ja kišem i malo šmrcam, jesu i to simptomi?
Možda sam zarazan... Nije sigurno... #ostani doma
Niste ih izgubili, ljudi su živi i rade, a i ti uživaš u benefitima njihovih doznaka.mutava baštarda wrote:Eroo wrote:Znao sam.T. wrote:Eto ti grafovi i tabele...Eroo wrote:Da ne bi iz ovoga izvukli pogrešan zaključak.
Po mojoj preliminarnoj analizi dosadašnjih rezultata bi u HR bi sa "seroprevalencijom" ukupnog stanovništva
izgubili samo mađih (od 60 g.) ljudi 2x više nego u prošlom ratu.
To uz predpostavku ako bi imali dovoljno i funkcionalno zdravstvo, u što je teško povjerovati.
Mučiš se 2 miseca ni za šta...
Svi rezultati su ti pogrešni...
Da ste pustili prostu prevalenciju stanovništva izgubili biste mladih i mlađih ljudi 2x više nego u prošlom ratu.
O starijima da i ne pričam. S matematikom na prste se to da dokazati.
Matematika kaže da svake godine Hrvatska izgubi grad veličine Osijeka i zbog toga nikad nije bio osnovan krizni stožer. Osnovan je zbog 50 baba što su umrle u staračkim domovima...
I to je to...
Zato nas ima više iseljenih nego u svojoj zemlji... A od tih iseljenih dica, sve ide u otpis... Postoje izuzetci, možda si i ti medu njima, ali dica koja odrastu vani su većinom izgubljena za hrvatsku.Eroo wrote:Niste ih izgubili, ljudi su živi i rade, a i ti uživaš u benefitima njihovih doznaka.mutava baštarda wrote:Eroo wrote:Znao sam.T. wrote:Eto ti grafovi i tabele...Eroo wrote:Da ne bi iz ovoga izvukli pogrešan zaključak.
Po mojoj preliminarnoj analizi dosadašnjih rezultata bi u HR bi sa "seroprevalencijom" ukupnog stanovništva
izgubili samo mađih (od 60 g.) ljudi 2x više nego u prošlom ratu.
To uz predpostavku ako bi imali dovoljno i funkcionalno zdravstvo, u što je teško povjerovati.
Mučiš se 2 miseca ni za šta...
Svi rezultati su ti pogrešni...
Da ste pustili prostu prevalenciju stanovništva izgubili biste mladih i mlađih ljudi 2x više nego u prošlom ratu.
O starijima da i ne pričam. S matematikom na prste se to da dokazati.
I to je to...
mutava baštarda wrote:Noor wrote:Pa naravno, necu ja k njima, samo tebi...krdo, kuzis, i te spike :)mutava baštarda wrote:Noor wrote:Imam nekog posla u Sinju, dođi da ti kihnem na uvce, da razvijamo imunitet krdamutava baštarda wrote:
vidi, ti ako ne misliš pustiti starce niz kanalizaciju morala bi odjebat relaksaciju mjera i #ostatidoma do cjepiva
hoćeš k starcima malo?
Noor wrote:mutava baštarda wrote:Noor wrote:Pa naravno, necu ja k njima, samo tebi...krdo, kuzis, i te spike :)mutava baštarda wrote:Noor wrote:
Imam nekog posla u Sinju, dođi da ti kihnem na uvce, da razvijamo imunitet krda
hoćeš k starcima malo?
Ne znam kako će to izgledati za mjesec dan. Forumski katastrofičari su tvrdili da ovom nema kraja, a zapravo se radi o virusu poput gripe. Samo što ga ljudi nikad nisu imali pa neki imaju jaču reakciju. Oni koji su prebolili su mirni za iduću sezonu gripe, tj. korone. Možda je dobiju, ali s još blažim reakcijama. Stariji će se morati čuvati. Ne bi me iznenadilo da na jesen, ako se ovo primiri primjenimo još liberalniji model od Švedskog.
3,2% a leti po zraku, spava na cesti, sjedi na kvakama, gelenderima, automobilima, tramvajskim sjedištima, krumpirima, poriluku, obitava na odjeći, kosi, nakitu, šalicama, soljenkama?!
Pa kako nije zaraženo 100% kada je toliko zarazan...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
zarazila se tigrica u NY i koza u Tanzaniji...kaya wrote:3,2% a leti po zraku, spava na cesti, sjedi na kvakama, gelenderima, automobilima, tramvajskim sjedištima, krumpirima, poriluku, obitava na odjeći, kosi, nakitu, šalicama, soljenkama?!
Testovi koje ovi sigurno nisu sami napravili su očito nepouzdani....mutava baštarda wrote:zarazila se tigrica u NY i koza u Tanzaniji...kaya wrote:3,2% a leti po zraku, spava na cesti, sjedi na kvakama, gelenderima, automobilima, tramvajskim sjedištima, krumpirima, poriluku, obitava na odjeći, kosi, nakitu, šalicama, soljenkama?!
Jedino pomoću nalaza krvi ćemo vidjeti koliko su zajebali...
A ha, ok.mutava baštarda wrote:zarazila se tigrica u NY i koza u Tanzaniji...kaya wrote:3,2% a leti po zraku, spava na cesti, sjedi na kvakama, gelenderima, automobilima, tramvajskim sjedištima, krumpirima, poriluku, obitava na odjeći, kosi, nakitu, šalicama, soljenkama?!
2015-08-15
https://direktno.hr/zivot/neobicno-korona-virusom-zarazena-tigrica-u-zooloskom-vrtu-u-new-yorku-189489/
kako god,danas ipak treba pazit da nam se nešto ne strovali na glavu:
Oprez! Moguće je probijanje zvučnog zida između 10 i 12
PILOTI 191. Eskadrile lovačkih aviona 91. krila danas će od 10 do 12 sati na području pet županija provoditi redovite letačke aktivnosti tijekom kojih se može očekivati probijanje zvučnog zida, najavljeno je iz Ministarstva obrane RH.
U okviru planiranih zadaća Hrvatskog ratnog zrakoplovstva letovi će se provoditi na području Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Sisačko-moslavačke, Požeško-slavonske i Zagrebačke županije na visini iznad 10 tisuća metara uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera, dodaje se u priopćenju.
Oprez! Moguće je probijanje zvučnog zida između 10 i 12
PILOTI 191. Eskadrile lovačkih aviona 91. krila danas će od 10 do 12 sati na području pet županija provoditi redovite letačke aktivnosti tijekom kojih se može očekivati probijanje zvučnog zida, najavljeno je iz Ministarstva obrane RH.
U okviru planiranih zadaća Hrvatskog ratnog zrakoplovstva letovi će se provoditi na području Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Sisačko-moslavačke, Požeško-slavonske i Zagrebačke županije na visini iznad 10 tisuća metara uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera, dodaje se u priopćenju.
vili40-
2015-08-02
A ne znam što je tu čudno, ako je netko slinavim rukama s koronom dirao hranu i dao im...mutava baštarda wrote:https://direktno.hr/zivot/neobicno-korona-virusom-zarazena-tigrica-u-zooloskom-vrtu-u-new-yorku-189489/
Pa ja kada sam prehlađena neću dirati ni papagaja da ne dobije nešto
Životinjama preneseš virus kao i ljudima
2015-08-15
ona koza mi je u tanzaniji sumnjivakaya wrote:A ne znam što je tu čudno, ako je netko slinavim rukama s koronom dirao hranu i dao im...mutava baštarda wrote:https://direktno.hr/zivot/neobicno-korona-virusom-zarazena-tigrica-u-zooloskom-vrtu-u-new-yorku-189489/
vili40-
2015-08-02
Korona virus je ljubitelj maca, ali ne i ostalih životinja. Ne bi je trebala dobiti koza ni jarebica. Ovi iz Tanzanije su dobili testove koji su očito neisoravni. Ili je predsjednik to izrekao samo da nitko drugi osim njega ne dira njegovu kozu miljenicukaya wrote:A ne znam što je tu čudno, ako je netko slinavim rukama s koronom dirao hranu i dao im...mutava baštarda wrote:https://direktno.hr/zivot/neobicno-korona-virusom-zarazena-tigrica-u-zooloskom-vrtu-u-new-yorku-189489/
Dali su joj sigurno...voduvili40 wrote:ona koza mi je u tanzaniji sumnjivakaya wrote:A ne znam što je tu čudno, ako je netko slinavim rukama s koronom dirao hranu i dao im...mutava baštarda wrote:https://direktno.hr/zivot/neobicno-korona-virusom-zarazena-tigrica-u-zooloskom-vrtu-u-new-yorku-189489/
2015-08-15
Noor wrote:ja kišem i malo šmrcam, jesu i to simptomi?
Proljetna alergija
Evo imene
COVID sam možda imao u veljači ako je i u ove krajeve došlo prije nove godine...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ja čak iman i "teoriju" da sam možda krajem prvog miseca. znam da smo svi u firmi dobili prehladu i odležali dan-dva doma. ali to je teorija.Hektorović wrote:Noor wrote:ja kišem i malo šmrcam, jesu i to simptomi?
Proljetna alergija
Evo imene
COVID sam možda imao u veljači ako je i u ove krajeve došlo prije nove godine...
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
"Posteriorna distribucija je proporcionalna produktu apriorne distribucije i vjerojatnosti". (Bayesova teorema).AssadNaPodmornici wrote:ja čak iman i "teoriju" da sam možda krajem prvog miseca. znam da smo svi u firmi dobili prehladu i odležali dan-dva doma. ali to je teorija.Hektorović wrote:Noor wrote:ja kišem i malo šmrcam, jesu i to simptomi?
Proljetna alergija
Evo imene
"ABC" metoda ti nije poznata? Ako si ekonomist onda ne bi trebalo biti tako.
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dobre vijesti: 1978 g. kupovna moć je bila veća za 30% nego danas
» Lauc: Zabrana Kolone sjećanja bi bila veća ugroza nego da se 500 ljudi u njoj zarazi
» Dirneš li u bilancu Njemačke dolazi do problema!Evo tri razloga zašto je Njemačka bila sklonija Sloveniji!?
» ''NLO-i su stvarni. Snimke su objavljene i potvrđene. Što sad?''
» Sud u Beogradu: Za Ovčaru potvrđene kazne do 20 godina za osmero optuženika, četvorica oslobođena
» Lauc: Zabrana Kolone sjećanja bi bila veća ugroza nego da se 500 ljudi u njoj zarazi
» Dirneš li u bilancu Njemačke dolazi do problema!Evo tri razloga zašto je Njemačka bila sklonija Sloveniji!?
» ''NLO-i su stvarni. Snimke su objavljene i potvrđene. Što sad?''
» Sud u Beogradu: Za Ovčaru potvrđene kazne do 20 godina za osmero optuženika, četvorica oslobođena
Page 2 of 3