"Jugoslaviju je stvorio kralj Aleksandar, a ne Tito"
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: "Jugoslaviju je stvorio kralj Aleksandar, a ne Tito"
Gnječ wrote:vuksadinare wrote:Ne kuzim tileta,sto mu je to trebalo da jugom vise je lik bio za holivudskog glumca pa bolje da je otisao u holivud,ovak jeostavio iza sebe krv i kaos
pa nije čovjek kriv što ste vi južni slaveni balkanci hrpa degenerika, lupeža, međusobno povezani krvnim osvetama od stoljeća sedmog.
Ma nema veze ... nek' je i vama ''civiliziranima'' mjeru u fojbama uzeo.
Guest- Guest
domaćeg voća i povrća proizvodimo ispod polovice naših potrebamarcellus wrote:Sora wrote:
uvozimo smeće
hoću svoju hranu
hoću državu koja je samodostatna bar u tom
hoću začepiti usta izdajnicima s tim uvoznim krastavcima i nabiti im paradajz na njusku izdajničku
kop ti brani kupovat domaću hranu
slučajno znam koliko je tlo u hr zagađeno još od soc. teške industrije, a i iz drugih razloga, a i znam koliko hrvati varaju na svemu pa radije kupim irsku govedinu, švapske svinjarije i nizozemske paprike.
em jeftinije em puno kvalitetnije.
ja mogu kupiti i domaće ako baš hoću, ali mnogi ne mogu
prije svega jer se u velikim dućanima peglaju kartice
o zagađenosti tla.. ha ha
kriva industrija jel
ma nemoj bogati, pa malo prije ste tvrdili da u jugi nije bilo nikakve industrije
sad znači bilo je ..
a irska govedina ..da . mljac
jedem kod sina to i velika je razlika
njihova goveda pasu slobodno vani
ebenica wrote:poklao je kuratz, svjedočanstava koliko hoćeš, svi koji su to preživjeli nastavili život u jugi.Oh_Femder wrote:Pa čitaj što piše: klao je onoliko koliko je bilo neophodno, plus margina pogeške 10%. Kad više nije bilo potrebno, nije više klao.
Istina!
Moj vujca je prezivil, bil je domobran. Zvukel ga iz partizanskog logora ustasa-partizan. Zapraf partizan koji je ''glumil'' ustasu podstanara kod mojeg dede i bake 1941-44. Tak' se to povedalo za one kaj su na vreme prebegli.
Vujcina satnija kaj je bila zarobljena je nestala. Veliju negde na Podsljemenu.
Guest- Guest
oh FEMDEROh_Femder wrote:Njegov uspjeh je posljedica njegovog psihičkog poremećaja Patio je naime od kroničnog nedostatka iluzijaLegendovich wrote:Oh_Femder wrote:Svjetska njuška! A da je bio baš neka cvećka, to sigurno ne. Ako si mu radio o glavi, ili je on mislio da si mu radio o glavi, progutala te tama. Kako ćeš inače opstati među balkanskim vukodlacima? Da nisu ameri intervenirali u zadnjem ratu (u svom interesu, naravno), još bismo se uvijek klali. On je pak vampirima malo dao da piju krv, ali ih je sve držao na lancu. Kakve je narode imao, još je puno i napravio.Legendovich wrote:svjecki kalibar..kome krivo kome pravo,meni svejedno..ali sto jest jest..kaya wrote:Tito je veća njuška bio ipak
OH
ako si gitara sve su ti žice na broju
i imaju dobru vibru
stvarno je gušt slušati te
Sora wrote:domaćeg voća i povrća proizvodimo ispod polovice naših potrebamarcellus wrote:Sora wrote:
uvozimo smeće
hoću svoju hranu
hoću začepiti usta izdajnicima s tim uvoznim krastavcima i nabiti im paradajz na njusku izdajničku
slučajno znam koliko je tlo u hr zagađeno još od soc. teške industrije, a i iz drugih razloga, a i znam koliko hrvati varaju na svemu pa radije kupim irsku govedinu, švapske svinjarije i nizozemske paprike.
ja mogu kupiti i domaće ako baš hoću, ali mnogi ne mogu
prije svega jer se u velikim dućanima peglaju kartice
o zagađenosti tla.. ha ha
kriva industrija jel
ma nemoj bogati, pa malo prije ste tvrdili da u jugi nije bilo nikakve industrije
sad znači bilo je ..
a irska govedina ..da . mljac
jedem kod sina to i velika je razlika
njihova goveda pasu slobodno vani
Gle baba ... al' ovo fakat ni tema o domacoj ili uvoznoj govedini i matovilcu!
Guest- Guest
uglupo uludo ublehnuto
čitati ove šta pljuju po titu
ustvari..prljate hrvate i hrvatsku i niš drugo
a što je više kleveta i laži, bit će narodu tito draži
a ova ekipa s nekim žapcima koji kad se napuhnu misle da su krokodili...
ne znam jeste smešniji ili tužniji
Sora wrote:uglupo uludo ublehnuto
E ... kak' sam bravaru stisnul cizmak kroz facu ... ostali su se smrzli kak' da je minus cvancik.
I onda su svi mislili da bum sliku Ante Prezimemuznate metnul na zid.
A ja stavil Andriju Hebranga starijeg.
Francek je skakal kak' malo dete od srece.
Baba ... ZIVIO ZAVNOH.
Guest- Guest
Sora wrote:oh FEMDEROh_Femder wrote:Njegov uspjeh je posljedica njegovog psihičkog poremećaja Patio je naime od kroničnog nedostatka iluzijaLegendovich wrote:Oh_Femder wrote:Svjetska njuška! A da je bio baš neka cvećka, to sigurno ne. Ako si mu radio o glavi, ili je on mislio da si mu radio o glavi, progutala te tama. Kako ćeš inače opstati među balkanskim vukodlacima? Da nisu ameri intervenirali u zadnjem ratu (u svom interesu, naravno), još bismo se uvijek klali. On je pak vampirima malo dao da piju krv, ali ih je sve držao na lancu. Kakve je narode imao, još je puno i napravio.Legendovich wrote:
svjecki kalibar..kome krivo kome pravo,meni svejedno..ali sto jest jest..
OH
ako si gitara sve su ti žice na broju
i imaju dobru vibru
stvarno je gušt slušati te
Ha, ha, ha ... baba sluh ti je lagano u kurcu ... bome i njemu stimer za djitru.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:to kad ja nekim pojedinim pojasnim oni bleje ko telad... pa maltene u dolinama i u naseljenim krajevima nemaš pedlja nezagađene zemlje i to fajn zagađene...jedino mali ispravak uglavnom kupiš belgijske svinjarije, papriku uglavnom uvozimo iz srbije jer njih možemo natjerati da full spuste cijenu... uvozimo i iz makedonije ali njih ne peglamo ko srbiju... rajčicu uvozimo iz nizozemske, mrkvu, celer peršin i još neke đinđe sa cipra, a krumpir uglavnom iz španjolske... kupus, malo bolje sorte salate (rukola, matovilac radić) iz italije... i tako...marcellus wrote:Sora wrote:
uvozimo smeće
hoću svoju hranu
drago mi je da im ti kao osoba od struke to kažeš... inače dekan faksa koji se time bavi a koji je ovdje pisao mi je objasnio neke stvari oko zagađenja u hrvatskoj, tla naročito, to je nama naš socijalizam dao da ćemo imat teške metale u povrću još koje stoljeće
hvala, ne hvala. Daj mi uvozno i ne zajebavaj me. Ribu samo od ribara, izravno. I to je otprilike ono što kupim domaće. Ima još par stvari, imam kvartovsku mesaricu koja ima odlično meso ali vara na vagi i tak... hrvatska posla
Similar topics
» Postojala su dva Ante Pavelića: Jedan je stvorio, a drugi razorio Jugoslaviju
» ČOVEK KOJI JE STVORIO ARKANA: Bio je siva eminencija SFRJ, plašio ga se čak i Tito, a Jovanka ga je MRZELA IZ DNA DUŠE
» Jandrokovic svizac objavio:'Kralj je mrtav zivio novi kralj!'.AP je Andrej Plenkovic
» Tko će navesti da je doktorirao na Tito i ribari, Tito i njegov pas i slične budalaštine...
» Čovjek je stvorio Boga, a ne obrnuto
» ČOVEK KOJI JE STVORIO ARKANA: Bio je siva eminencija SFRJ, plašio ga se čak i Tito, a Jovanka ga je MRZELA IZ DNA DUŠE
» Jandrokovic svizac objavio:'Kralj je mrtav zivio novi kralj!'.AP je Andrej Plenkovic
» Tko će navesti da je doktorirao na Tito i ribari, Tito i njegov pas i slične budalaštine...
» Čovjek je stvorio Boga, a ne obrnuto
Page 8 of 8