Prije 40 godina umro je čovjek o kojem se nisu smjeli pričati vicevi. Zašto vam fali?
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Prije 40 godina umro je čovjek o kojem se nisu smjeli pričati vicevi. Zašto vam fali?
fuk??i "kriteriji"..malo zesci oxi...kaya wrote:Ja mislim da ti i ispunjavaš vukove kriterije . Ja ću se ušlepati na noge...Legendovich wrote:Eto Kaya i ja cemo nositi stafetu...Kaya u plavoj suknjici,bijelim dokoljenkama,i bijeloj kosulji sa crvenom maramom oko vrata i plavom titovkom,meni sve isto osim hozni umjesto suknjice...
dobro,ja te bum cuvao da te Tito ne pošlata,kazu ljudi,zgodna si cura..
Guest- Guest
Re: Prije 40 godina umro je čovjek o kojem se nisu smjeli pričati vicevi. Zašto vam fali?
...ima jos jedan kriterij...ak ne ispunjavas neki od ovih kriterija...naime moze se u 4 oka dogovoriti da se bas ne treba drzat kriterija kao pijan plota...ak imas plavu kuvertukaya wrote:Ja mislim da ti i ispunjavaš vukove kriterije . Ja ću se ušlepati na noge...Legendovich wrote:Eto Kaya i ja cemo nositi stafetu...Kaya u plavoj suknjici,bijelim dokoljenkama,i bijeloj kosulji sa crvenom maramom oko vrata i plavom titovkom,meni sve isto osim hozni umjesto suknjice...
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
Ne fali.
Bil hohstapler.
I krepal.
Kaj sad?
Bil hohstapler.
I krepal.
Kaj sad?
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» Hasanbegovićev čovjek kojem nitko nije došao
» PREDSJEDNICA Desetljećima Hrvati nisu smjeli imenovati svoje porijeklo. Umjesto da kažemo: 'Ja sam Hrvat', morali smo reći: 'Ja sam iz Hrvatske'
» Beograd je bombardovan prije 75 godina
» Pretvorili smo se u društvo u kojem čovjek tamnije boje kože ne može hodati ulicom, a da budni građanin ne zove policiju
» Hasanbegovićev čovjek kojem nitko nije došao
» PREDSJEDNICA Desetljećima Hrvati nisu smjeli imenovati svoje porijeklo. Umjesto da kažemo: 'Ja sam Hrvat', morali smo reći: 'Ja sam iz Hrvatske'
» Beograd je bombardovan prije 75 godina
» Pretvorili smo se u društvo u kojem čovjek tamnije boje kože ne može hodati ulicom, a da budni građanin ne zove policiju
Page 3 of 3