Prije 40 godina umro je čovjek o kojem se nisu smjeli pričati vicevi. Zašto vam fali?
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Prije 40 godina umro je čovjek o kojem se nisu smjeli pričati vicevi. Zašto vam fali?
pobili se oko njegova nasljedstva
poznata priča
skoro svaka obitelj to ima, odapne deda i ili baba
i eto tarapane
a nekako mi jasni i zašto. puno je nekretnina i u privatnom vlasništvu
kao i državnom
tak da na jugu ništa nova
poznata priča
skoro svaka obitelj to ima, odapne deda i ili baba
i eto tarapane
a nekako mi jasni i zašto. puno je nekretnina i u privatnom vlasništvu
kao i državnom
tak da na jugu ništa nova
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
Re: Prije 40 godina umro je čovjek o kojem se nisu smjeli pričati vicevi. Zašto vam fali?
vodoriga wrote:Da je tada postojao neki Facebook i da ste nešto napisali protiv Tita ili države, ostali biste bez slobode i bez posla.
Osvrt na ovo sa internetom/facebokom. Kao da ga je tada bilo ljude bi se zatvaralo, a danas ne?
A sta se zadnjih 5 godina u hrvatskoj dogada? Uopce nema slobode. Svako malo ljudima koji izraze svoje misljenje na drustvenim mrezama policija dolazi pred vrata. I sada je kao drugacije nego prije 40-50 godina?
naravno
fb blokira ili briše sve nepoćudne sadržaje i fotke
a bez posla su tak i tak
Šta radi oporba u'vo nemirno vrime? Muti jaja?
men' fali ko rupa u čelu
Crk'o maršal, a najeb'o Nele...
darth_vader-
2014-04-17
sad mu je jo malo i rođendan...evo sleta u kumrovcu gerijatrije
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
tko nosi ove godine stafetu?....
2015-09-08
Ove godine nakon Kumrovca ravno na korona party kod Alenke...
darth_vader-
2014-04-17
ofanziva pocinje drugovi...ofanziva...drugarice alemka naredite da me odvezu...ofanziva pocinjejasambrend wrote:Ove godine nakon Kumrovca ravno na korona party kod Alenke...
2015-09-08
sezona kiselih krastavaca počinje
ajd, idemo u normalu
konačno
plus predizborni cirkus a ni to nije ništa nova
ajd, idemo u normalu
konačno
plus predizborni cirkus a ni to nije ništa nova
Ako analiziramo neke konkretne podatke, mozemo doci i do
zanimljivih informacija.
Prostudirao sam izvestaj Senata Italije o Romima.
Vidim da znaju mnogo vise o istim, do mi sami, takodje i o nasim
Romima, koji cirkulisu po bivsoj Jugi.
Ima tu raznih grupacija i medju njima, nisu svi isti, koliko se misli.
Koliko sam na brzaka bacio pogled, Romima nisu dati dokumenti,
to je nesto tipa i dalje pod predmetom rasprave unutar EU, ili
nebitno.
Vidim da spominju SFRJ, koja je izdala dokumenta Romina, crveni
za punoletne i beli za maloletne.
Izgleda da je jedina SFRJ postovala prava svih po Povelji UN.
Druga stvar, isti Romi su u Jugi imali pravo na besplatno zdravstvo
i vakcinaciju, sto nema jedan Amer u USA.
zanimljivih informacija.
Prostudirao sam izvestaj Senata Italije o Romima.
Vidim da znaju mnogo vise o istim, do mi sami, takodje i o nasim
Romima, koji cirkulisu po bivsoj Jugi.
Ima tu raznih grupacija i medju njima, nisu svi isti, koliko se misli.
Koliko sam na brzaka bacio pogled, Romima nisu dati dokumenti,
to je nesto tipa i dalje pod predmetom rasprave unutar EU, ili
nebitno.
Vidim da spominju SFRJ, koja je izdala dokumenta Romina, crveni
za punoletne i beli za maloletne.
Izgleda da je jedina SFRJ postovala prava svih po Povelji UN.
Druga stvar, isti Romi su u Jugi imali pravo na besplatno zdravstvo
i vakcinaciju, sto nema jedan Amer u USA.
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
Ja.vuksadinare wrote:tko nosi ove godine stafetu?....
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ti ne ispunjavas kriterije..nositelji moraju imati minimum 60 godina...moraju pokazati diplomu da su polozili pionirsku zakletvu ili partijsku,skojevsku iskaznicu ili odtezak da primas partizansku miruvinu...zatim da ti 91 nitko nije bio clan hdz-a ili neke druge stranke sa slovom h u imenu stranke odnosno da ti nijedan clan blize obitelji nije bio u hrvatskim paravojnim snagama '91 (hos,zng ili mupovci iz rakitja)...pozeljno je da imas bar jednog nehrvata u obitelji cisto onako zbog tekovina bratstva i jedinstvakaya wrote:Ja.vuksadinare wrote:tko nosi ove godine stafetu?....
2015-09-08
....naravno pozeljno je da imas bar jednu titovu monografiju u regalu na vidljivom mjestu...
2015-09-08
A jesi kompliciran. A imam pionirsku kapu i bijele štrample!vuksadinare wrote:Ti ne ispunjavas kriterije..nositelji moraju imati minimum 60 godina...moraju pokazati diplomu da su polozili pionirsku zakletvu ili partijsku,skojevsku iskaznicu ili odtezak da primas partizansku miruvinu...zatim da ti 91 nitko nije bio clan hdz-a ili neke druge stranke sa slovom h u imenu stranke odnosno da ti nijedan clan blize obitelji nije bio u hrvatskim paravojnim snagama '91 (hos,zng ili mupovci iz rakitja)...pozeljno je da imas bar jednog nehrvata u obitelji cisto onako zbog tekovina bratstva i jedinstvakaya wrote:Ja.vuksadinare wrote:tko nosi ove godine stafetu?....
2015-08-15
amaterka,,.ja imam komplet tom knjiga titovih..to je vec povijesna vrijednost,prvo izdanje..kaya wrote:A jesi kompliciran. A imam pionirsku kapu i bijele štrample!vuksadinare wrote:Ti ne ispunjavas kriterije..nositelji moraju imati minimum 60 godina...moraju pokazati diplomu da su polozili pionirsku zakletvu ili partijsku,skojevsku iskaznicu ili odtezak da primas partizansku miruvinu...zatim da ti 91 nitko nije bio clan hdz-a ili neke druge stranke sa slovom h u imenu stranke odnosno da ti nijedan clan blize obitelji nije bio u hrvatskim paravojnim snagama '91 (hos,zng ili mupovci iz rakitja)...pozeljno je da imas bar jednog nehrvata u obitelji cisto onako zbog tekovina bratstva i jedinstvakaya wrote:Ja.vuksadinare wrote:tko nosi ove godine stafetu?....
Guest- Guest
autobiografija
Guest- Guest
Eto Kaya i ja cemo nositi stafetu...Kaya u plavoj suknjici,bijelim dokoljenkama,i bijeloj kosulji sa crvenom maramom oko vrata i plavom titovkom,meni sve isto osim hozni umjesto suknjice...
Guest- Guest
Ja mislim da ti i ispunjavaš vukove kriterije . Ja ću se ušlepati na noge...Legendovich wrote:Eto Kaya i ja cemo nositi stafetu...Kaya u plavoj suknjici,bijelim dokoljenkama,i bijeloj kosulji sa crvenom maramom oko vrata i plavom titovkom,meni sve isto osim hozni umjesto suknjice...
2015-08-15
fuk??i "kriteriji"..malo zesci oxi...kaya wrote:Ja mislim da ti i ispunjavaš vukove kriterije . Ja ću se ušlepati na noge...Legendovich wrote:Eto Kaya i ja cemo nositi stafetu...Kaya u plavoj suknjici,bijelim dokoljenkama,i bijeloj kosulji sa crvenom maramom oko vrata i plavom titovkom,meni sve isto osim hozni umjesto suknjice...
dobro,ja te bum cuvao da te Tito ne pošlata,kazu ljudi,zgodna si cura..
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» Hasanbegovićev čovjek kojem nitko nije došao
» PREDSJEDNICA Desetljećima Hrvati nisu smjeli imenovati svoje porijeklo. Umjesto da kažemo: 'Ja sam Hrvat', morali smo reći: 'Ja sam iz Hrvatske'
» Beograd je bombardovan prije 75 godina
» Pretvorili smo se u društvo u kojem čovjek tamnije boje kože ne može hodati ulicom, a da budni građanin ne zove policiju
» Hasanbegovićev čovjek kojem nitko nije došao
» PREDSJEDNICA Desetljećima Hrvati nisu smjeli imenovati svoje porijeklo. Umjesto da kažemo: 'Ja sam Hrvat', morali smo reći: 'Ja sam iz Hrvatske'
» Beograd je bombardovan prije 75 godina
» Pretvorili smo se u društvo u kojem čovjek tamnije boje kože ne može hodati ulicom, a da budni građanin ne zove policiju
Page 2 of 3