Odvjetničko društvo Hanžeković & Partneri zatražilo i dobilo pomoć od 416 tisuća kuna!
Page 1 of 1
Odvjetničko društvo Hanžeković & Partneri zatražilo i dobilo pomoć od 416 tisuća kuna!
SRAMOTA: Odvjetničko društvo Hanžeković & Partneri
zatražilo i dobilo pomoć od 416 tisuća kuna!
zatražilo i dobilo pomoć od 416 tisuća kuna
Jasno nam je da nas ama baš ništa ne može iznenaditi u zadnje vrijeme, no ne možemo se ne osvrnuti na sve one koji su, po ne znam kojim kriterijima dobili potporu iz državnog proračuna, dok oni kojima je to bilo prijeko potrebno i jedino primanje, uglavnom iz nekih banalnih razloga nisu. I ovdje vrijedi pravilo ” dajmo onima koji imaju “. A znamo već i zašto je tako.
Među ostalima, javni novac je zatražilo i Odvjetničko društvo Hanžeković i partneri, koje zasigurno znaju svi koji su se ikad susreli s blokadom računa. Oni su svojim ” poslovanjem ” tijekom svih ovih godina zgrnuli goleme količine novca preko naknada za ovrhe, a sada smo im za njihovih 128 zaposlenih pomogli s 416 tisuća kuna. Tu je naravno i
Index.hr, portal koji vodi nemilosrdnu bitku protiv “uhljeba”, proglašavajući sve one koji imaju veze s državom parazitima. Eto, i taj je portal Matije Babića zatrebao pomoć državne kase pa smo mu samo za treći mjesec pomogli sa 133,3 tisuće kuna za 41 zaposlenog.
Tu je i Itas Prvomajska, ona tvrtka koja je prije niz godina krenula putem samoupravljanja da bi se netom prije krize našla u krizi. Odgovor države bio je brutalan i Itas, u vlasništvu radnika, našao se pred stečajem, jer nije država tu da pomaže posrnule tvrtke. Kako vidimo, nije prošlo ni 50 dana, a država je izvukla milijarde kuna i preko noći zaboravila na princip kome zapravo treba pomoći u ovoj krizi.
Ne bi nas iznenadilo niti da novac dobiju i legalni utjerivači dugova, jer eto sada su i oni ugroženi. Možda se već sutra nađu na spisku zbrinutih.
AUTOR: Nedjeljka Lončar
zatražilo i dobilo pomoć od 416 tisuća kuna!
http://portal.slobodnahrvatska.hr/sramota-odvjetnicko-drustvo-hanzekovic-partneri-zatrazilo-i-dobilo-pomoc-od-416-tisuca-kuna/OVRŠNI USTANAK
zatražilo i dobilo pomoć od 416 tisuća kuna
Jasno nam je da nas ama baš ništa ne može iznenaditi u zadnje vrijeme, no ne možemo se ne osvrnuti na sve one koji su, po ne znam kojim kriterijima dobili potporu iz državnog proračuna, dok oni kojima je to bilo prijeko potrebno i jedino primanje, uglavnom iz nekih banalnih razloga nisu. I ovdje vrijedi pravilo ” dajmo onima koji imaju “. A znamo već i zašto je tako.
[size=26]I ovdje vrijedi pravilo ” dajmo onima koji imaju “[/size]
Među ostalima, javni novac je zatražilo i Odvjetničko društvo Hanžeković i partneri, koje zasigurno znaju svi koji su se ikad susreli s blokadom računa. Oni su svojim ” poslovanjem ” tijekom svih ovih godina zgrnuli goleme količine novca preko naknada za ovrhe, a sada smo im za njihovih 128 zaposlenih pomogli s 416 tisuća kuna. Tu je naravno i
Index.hr, portal koji vodi nemilosrdnu bitku protiv “uhljeba”, proglašavajući sve one koji imaju veze s državom parazitima. Eto, i taj je portal Matije Babića zatrebao pomoć državne kase pa smo mu samo za treći mjesec pomogli sa 133,3 tisuće kuna za 41 zaposlenog.
Tu je i Itas Prvomajska, ona tvrtka koja je prije niz godina krenula putem samoupravljanja da bi se netom prije krize našla u krizi. Odgovor države bio je brutalan i Itas, u vlasništvu radnika, našao se pred stečajem, jer nije država tu da pomaže posrnule tvrtke. Kako vidimo, nije prošlo ni 50 dana, a država je izvukla milijarde kuna i preko noći zaboravila na princip kome zapravo treba pomoći u ovoj krizi.
Ne bi nas iznenadilo niti da novac dobiju i legalni utjerivači dugova, jer eto sada su i oni ugroženi. Možda se već sutra nađu na spisku zbrinutih.
AUTOR: Nedjeljka Lončar
immortal-
2014-04-16
Re: Odvjetničko društvo Hanžeković & Partneri zatražilo i dobilo pomoć od 416 tisuća kuna!
Država potpomaže one koji pljačkaju narod
može li gore
može li gore
2014-04-16
Re: Odvjetničko društvo Hanžeković & Partneri zatražilo i dobilo pomoć od 416 tisuća kuna!
cisti i nepatvoreni feudalni sustav ,moja Morty,ne vjerujes?mortal wrote:Država potpomaže one koji pljačkaju narod
može li gore
Guest- Guest
eto morty glavno da opet ti u svemu vidiš srbe i yugoslavene. kada ti ja kažem da su ti najveći neprijatelji
1)hrvatska država
2)hrvati domoljubi i katolici,
nemoj mi ti virovati.
1)hrvatska država
nemoj mi ti virovati.
ovo sada Židovi rade...AssadNaPodmornici wrote:eto morty glavno da opet ti u svemu vidiš srbe i yugoslavene. kada ti ja kažem da su ti najveći neprijatelji
1)hrvatska država
nemoj mi ti virovati.
Guest- Guest
Legendovich wrote:ovo sada Židovi rade...AssadNaPodmornici wrote:eto morty glavno da opet ti u svemu vidiš srbe i yugoslavene. kada ti ja kažem da su ti najveći neprijatelji
1)hrvatska država
nemoj mi ti virovati.
naravno ali se svi izdaju za velike Hrvate pa djeluje kako nam Hrvati katolici štete
velike kamuflaže u ratu kao i poslije rata
immortal-
2014-04-16
Eto vidish..Vama postenje puca u nebesa...mortal wrote:Legendovich wrote:ovo sada Židovi rade...AssadNaPodmornici wrote:eto morty glavno da opet ti u svemu vidiš srbe i yugoslavene. kada ti ja kažem da su ti najveći neprijatelji
1)hrvatska država
nemoj mi ti virovati.
naravno ali se svi izdaju za velike Hrvate pa djeluje kako nam Hrvati katolici štete
velike kamuflaže u ratu kao i poslije rata
Guest- Guest
Asad živi na pogrešnom mjestu
tamo je jako teško biti normalan čovjek Hrvat
2014-04-16
??Pogubila se ti nesh od ovih spomenutih 400tinjak tisca kunica..Morty to je sitnis..jedva 60000 ojrova..mortal wrote:Asad živi na pogrešnom mjestu
Guest- Guest
Similar topics
» Sinčić ima plan: Svako novorođeno dijete dobilo bi 70 tisuća kuna
» Ramo Ramljak doveo odvjetničko društvo u Agrokor
» Dionica Leda pala s 11 tisuća kuna na 269 kuna, Zvijezde s 4400 na 35 kuna
» 400 tisuća kuna plus PDV
» Kvadrat novog stana 11 tisuća kuna
» Ramo Ramljak doveo odvjetničko društvo u Agrokor
» Dionica Leda pala s 11 tisuća kuna na 269 kuna, Zvijezde s 4400 na 35 kuna
» 400 tisuća kuna plus PDV
» Kvadrat novog stana 11 tisuća kuna