Fox News: Visoka vjerojatnost da je virus greškom pobjegao iz Wuhanskog laba
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Fox News: Visoka vjerojatnost da je virus greškom pobjegao iz Wuhanskog laba
a Mozda je prodan Wuhanskom labu?..Zasto je Efbiaj uapsio jemerickog znanstvenika koji je optuzen za prodaju viruza Kinezićima..to josh u januaru..
Guest- Guest
Re: Fox News: Visoka vjerojatnost da je virus greškom pobjegao iz Wuhanskog laba
Svaki dan par strucnjaka da je iz laba, a par da je prirodan.
Najmanje je onih koji jednostavno kazu, ne znamo, nemamo pojma.
Najmanje je onih koji jednostavno kazu, ne znamo, nemamo pojma.
dijagram-
2015-08-09
Senior Intelligence Source
17 Intelligence agencies
Očito se sprema mobilizacija zapada protiv Kine. Novi hladni rat ili nešto gore. Kina ako prizna - kriva, ako ne prizna - laže. U svakom slučaju, globalne dionice povjerenja su joj opasno poljuljane, što će imati svoje reperkusije na ekonomiju i šire geopolitičke odnose.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Kako prigodno..taman kad je Kina pocela zaokruzivati gospodarski plan sirenja svoje autoindustrije,na Europu i Rusiju(Rusija nije to stopirala,dapace..) i kad je 5G fifi standard zaokruzen kompletnom hardwersko-softverskom platformom(samo Kinezi uspjeli do sada)..
Nisu mi Kinezi mili,vidjeo sam h na djelu u industriji,toga u EU,ne treba niti podrzavam,ali skoro upola jeftiniji auti,svih profila i vrsta,jako bi dobro dosli europskom trzistu...
Nisu mi Kinezi mili,vidjeo sam h na djelu u industriji,toga u EU,ne treba niti podrzavam,ali skoro upola jeftiniji auti,svih profila i vrsta,jako bi dobro dosli europskom trzistu...
Guest- Guest
Znaci pocela je artiljerijska priprema' za sveopsti napad na Kinu...
Guest- Guest
uglavnom prdeci,pljuckanja,diskreditiranje i slicno..nabacivanje kakicom i vristanje st oglasnije..
Guest- Guest
rusi se zale, boje se da ce im kina preoteti titulu mordora
do sad su rusi bili zli mordor
i upickumaterinu, kinezi se porinuli
Guest- Guest
necedzmrdz wrote:Jednog dana cce Kitajci nahrupiti preko sibira onako en mase ...i to sam ubedjenLeviathan2 wrote:rusi se zale, boje se da ce im kina preoteti titulu mordora
kinezi se boje rusa vise neg ikoga
Nece sada, ali pasja je to rasrasa. Ima ih 10x vise id Rusa, a zive na 3xmanje prostora. Ja sam odavno cuo da polako tiskaju preko granice, cak i prave naselja nekaLeviathan2 wrote:necedzmrdz wrote:Jednog dana cce Kitajci nahrupiti preko sibira onako en mase ...i to sam ubedjenLeviathan2 wrote:rusi se zale, boje se da ce im kina preoteti titulu mordora
Guest- Guest
https://www.scmp.com/week-asia/geopolitics/article/2100228/chinese-russian-far-east-geopolitical-time-bombLeviathan2 wrote:necedzmrdz wrote:Jednog dana cce Kitajci nahrupiti preko sibira onako en mase ...i to sam ubedjenLeviathan2 wrote:rusi se zale, boje se da ce im kina preoteti titulu mordora
Guest- Guest
krivo si cuodzmrdz wrote:Nece sada, ali pasja je to rasrasa. Ima ih 10x vise id Rusa, a zive na 3xmanje prostora. Ja sam odavno cuo da polako tiskaju preko granice, cak i prave naselja nekaLeviathan2 wrote:necedzmrdz wrote:Jednog dana cce Kitajci nahrupiti preko sibira onako en mase ...i to sam ubedjenLeviathan2 wrote:rusi se zale, boje se da ce im kina preoteti titulu mordora
za tu pricu i ja znam jako dugo , medjutim to je razvezano sa NGO organizacijama i nema veze sa stvarnoscu
rusi jednostavno ne doozvoljavaju kinezima naseljavanje tamo, vise kineza ima u moskvi negu u cijelom sibiru
imaju kinezi par firmica u rusiji al doslovno sitnis, inace ulazu dosta u rusiji al u kooperaciji s rusima i gdje ih rusi pustem no to su uglavnom financijska ulaganja i eventualno koji predstavnik od kineskog ulagaca
inace bi kinezi radu usli u primorski kraj radi poljoprivrede al rusi otvoreno kazu da nedaju da im sjebu okolis i kinezi se cak i ne ljute, a ono sto trebaju dobivaju od rusa po povoljnim cjenama
inace zaziru od rusa ko od kuge jer su im rusi lupili par zausnjaka, a da im se umili putin im je prepisao jedan rjecni otok koji je rusima ionako bio beskoristan a njima se lijepo vidi
jedino japanci pretenduju na par otoka al to ce dobiti jedino ako dojde drugi jeljcin, dok god bude iole neovisni politicar na mjestu predsjednika rusije, nema sanse,
a i sad ce to utvrdit u konstituciji
tak, ne vjeruj puno sto pisu strucnjaci sa zapada o rusiji i stanju tamo
vecina toga je narisano u neprestanom informacionom ratu protiv zlog ruskog mordora
NED sponzor
jbte jes naso izvor
NED sponzor
nije pao s neba
njihov je
nije pao s neba
2020-04-21
Znam ali gledao sam to i na tv.Leviathan2 wrote:ah, south mornin china post
jbte jes naso izvor
NED sponzor
Ja verujem da cceboni Pokusati prodreti na sibir.
Citao sam i komentare ispod teksta
Jbg rusi sigurno nece se hvaliti eventualnim gubitkom kontrolom
https://www.bbc.com/news/world-europe-50185006
Guest- Guest
bilo jest pokusaja,ali je to potajno pometeno natrag..ne bih bio sklon vjerovati Britima..to su djubrad koja opstaje na pravilu Zavadi pa Vladaj..dzmrdz wrote:Znam ali gledao sam to i na tv.Leviathan2 wrote:ah, south mornin china post
jbte jes naso izvor
NED sponzor
Guest- Guest
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
A ..moramo im vjerovati...njukovi u Iraku,Gadaffi svjecki neprijatelj,Rusi krecu u Ukrajinu da je osvoje..ima toga..
Guest- Guest
prijatelju, ako hoces koliko toliko realnu informaiju o bilo cemu ne citaj i ne slusaj bbcnema veceg fejka na svijetu, cak je i cnn za njih istinito novinarstvodzmrdz wrote:Znam ali gledao sam to i na tv.Leviathan2 wrote:ah, south mornin china post
jbte jes naso izvor
NED sponzor
» Nikica Gabric:'Ovaj virus je pobjegao iz laboratorija,nacije ce u buducnosti vodit bioloske ratove'
» Korona Virus u Izraelu -policijski sat plus većina populacije već cijepljenja vs Hercegovina - virus ne postoji
» VISOKA NAPETOST
» Mislio sam da je bar Riva, kad ono Visoka
» Nikica Gabric:'Ovaj virus je pobjegao iz laboratorija,nacije ce u buducnosti vodit bioloske ratove'
» Korona Virus u Izraelu -policijski sat plus većina populacije već cijepljenja vs Hercegovina - virus ne postoji
» VISOKA NAPETOST
» Mislio sam da je bar Riva, kad ono Visoka
Page 1 of 2