Razgovor s...
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 12 of 15
Page 12 of 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Re: Razgovor s...
Slušaj ti Red, bez okolišanja!
Hoće li izvanzemaljac doći po mene?
Hoće li izvanzemaljac doći po mene?
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
@Mativka, nalazimo se u zanimljivom "periodu" energije koji će trajati još par dana. Većinom se sve događalo lokalno, ali uvijek postoji i ta mogućnost "događaja" koji će biti globalnog kakarktera i utjecati će na ljudsku svijest. Recimo, da sadašnji predsjednik Trump prizna poraz i čestita Bidenu. To bi bio događaj od globalnog utjecaja. To bi se moglo dogoditi sljedećih dana. Događaj globalnog utjecaja.
red wolf-
2016-02-10
Da bi ste spoznali sebe, morat ćete odbaciti sve. Morat ćete ponovno postati "goli".
red wolf-
2016-02-10
Kad će prestati ubijanja među ljudima?...Kad shvatite da ubijate same sebe. Ljudi su množina u ovom materijalnom svijetu, ali vi ste Jedno.
red wolf-
2016-02-10
Ono što nikad ne možete poništiti u ovom bijednom materijalnom svijetu, da smo svi Jedno...
red wolf-
2016-02-10
Što je "raj", a što "pakao"?...Stanje vašeg duha. I jedno i drugo je u vama. I da, naposljetku, i izvan vas je. Vi niste svjesni ovog "unutarnjeg", pa vam ostaje ovo "vanjsko" stanje. Dakle, vi samo vidite jednu stranu novčića, ali ne i drugu.
red wolf-
2016-02-10
Kad je Jakov Pravednik pao pod salvom kamenja, on je upregnuo svoj pogled i molitvu Ocu koji je iznad svega ovog materijalnog, niskog...Onome koji ne sudi...
red wolf-
2016-02-10
Još čekamo..red wolf wrote:@Mativka, nalazimo se u zanimljivom "periodu" energije koji će trajati još par dana. Većinom se sve događalo lokalno, ali uvijek postoji i ta mogućnost "događaja" koji će biti globalnog kakarktera i utjecati će na ljudsku svijest. Recimo, da sadašnji predsjednik Trump prizna poraz i čestita Bidenu. To bi bio događaj od globalnog utjecaja. To bi se moglo dogoditi sljedećih dana. Događaj globalnog utjecaja.
Ali da, što se tiče globalnog utjecaja ipak je Amerika u pitanju.
Pa da,red wolf wrote:Ono što nikad ne možete poništiti u ovom bijednom materijalnom svijetu, da smo svi Jedno...
postali smo od Jednog.
Kako ne?!red wolf wrote:Što je "raj", a što "pakao"?...Stanje vašeg duha. I jedno i drugo je u vama. I da, naposljetku, i izvan vas je. Vi niste svjesni ovog "unutarnjeg", pa vam ostaje ovo "vanjsko" stanje. Dakle, vi samo vidite jednu stranu novčića, ali ne i drugu.
Meni kad ostane posljednji novčić, al' ga ja vrtim :)
Pa mislim da sudi.red wolf wrote:Kad je Jakov Pravednik pao pod salvom kamenja, on je upregnuo svoj pogled i molitvu Ocu koji je iznad svega ovog materijalnog, niskog...Onome koji ne sudi...
Kada smo zločesti (ljudski rod), On pošalje neku kataklizmu i izbriše nas sa zemlje, a onda opet nanovo.
red wolf wrote:Što je "raj", a što "pakao"?...Stanje vašeg duha. I jedno i drugo je u vama. I da, naposljetku, i izvan vas je. Vi niste svjesni ovog "unutarnjeg", pa vam ostaje ovo "vanjsko" stanje. Dakle, vi samo vidite jednu stranu novčića, ali ne i drugu.
Prvo pišeš svi smo jedno, a onda se obraćaš drugima izuzimajući sebe jer ti si shvatio, a drugi nisu.
Kad bi ti shvatio da si zadužen i odgovoran samo za sebe bio bi izgubljen jer bi ti propala samonametnuta uloga propovjednika.
Drugi se ne daju silom krstit, niti ih se može potaknut na razmišljanje takvim pitanjima i odgovorima. Čovjek sam dođe po savjet ako iznutra osjeti da ga druga osoba može potaknuti da upali svoju vlastitu unutarnju svjetiljku.
Guest- Guest
Nemoj biti tako stroga, formalna, realna!venus wrote:red wolf wrote:Što je "raj", a što "pakao"?...Stanje vašeg duha. I jedno i drugo je u vama. I da, naposljetku, i izvan vas je. Vi niste svjesni ovog "unutarnjeg", pa vam ostaje ovo "vanjsko" stanje. Dakle, vi samo vidite jednu stranu novčića, ali ne i drugu.
Prvo pišeš svi smo jedno, a onda se obraćaš drugima izuzimajući sebe jer ti si shvatio, a drugi nisu.
Kad bi ti shvatio da si zadužen i odgovoran samo za sebe bio bi izgubljen jer bi ti propala samonametnuta uloga propovjednika.
Drugi se ne daju silom krstit, niti ih se može potaknut na razmišljanje takvim pitanjima i odgovorima. Čovjek sam dođe po savjet ako iznutra osjeti da ga druga osoba može potaknuti da upali svoju vlastitu unutarnju svjetiljku.
Volim ljepotu i slobodu duha.
Volim neuniformiranost, volim vidjeti pojedinca u matrici,
volim dozvoliti izražaj, mišljenje,
uživati u nesputanosti.
Ma koliko si ti - ti,
ja - ja,
treba dozvoliti i drugima
da budu - oni.
To je Otac laži...mativka wrote:Pa mislim da sudi.red wolf wrote:Kad je Jakov Pravednik pao pod salvom kamenja, on je upregnuo svoj pogled i molitvu Ocu koji je iznad svega ovog materijalnog, niskog...Onome koji ne sudi...
Kada smo zločesti (ljudski rod), On pošalje neku kataklizmu i izbriše nas sa zemlje, a onda opet nanovo.
red wolf-
2016-02-10
To ti je zato jer ja ne pripadam tvojoj vrsti...venus wrote:red wolf wrote:Što je "raj", a što "pakao"?...Stanje vašeg duha. I jedno i drugo je u vama. I da, naposljetku, i izvan vas je. Vi niste svjesni ovog "unutarnjeg", pa vam ostaje ovo "vanjsko" stanje. Dakle, vi samo vidite jednu stranu novčića, ali ne i drugu.
red wolf-
2016-02-10
To su činjenice!red wolf wrote:To je Otac laži...mativka wrote:Pa mislim da sudi.red wolf wrote:Kad je Jakov Pravednik pao pod salvom kamenja, on je upregnuo svoj pogled i molitvu Ocu koji je iznad svega ovog materijalnog, niskog...Onome koji ne sudi...
Koje činjenice?mativka wrote:To su činjenice!red wolf wrote:To je Otac laži...mativka wrote:Pa mislim da sudi.red wolf wrote:Kad je Jakov Pravednik pao pod salvom kamenja, on je upregnuo svoj pogled i molitvu Ocu koji je iznad svega ovog materijalnog, niskog...Onome koji ne sudi...
red wolf-
2016-02-10
Kataklizme!red wolf wrote:Koje činjenice?mativka wrote:To su činjenice!red wolf wrote:To je Otac laži...mativka wrote:Pa mislim da sudi.red wolf wrote:Kad je Jakov Pravednik pao pod salvom kamenja, on je upregnuo svoj pogled i molitvu Ocu koji je iznad svega ovog materijalnog, niskog...Onome koji ne sudi...
mativka wrote:Nemoj biti tako stroga, formalna, realna!venus wrote:red wolf wrote:Što je "raj", a što "pakao"?...Stanje vašeg duha. I jedno i drugo je u vama. I da, naposljetku, i izvan vas je. Vi niste svjesni ovog "unutarnjeg", pa vam ostaje ovo "vanjsko" stanje. Dakle, vi samo vidite jednu stranu novčića, ali ne i drugu.
Volim ljepotu i slobodu duha.
Volim neuniformiranost, volim vidjeti pojedinca u matrici,
volim dozvoliti izražaj, mišljenje,
uživati u nesputanosti.
Ma koliko si ti - ti,
ja - ja,
treba dozvoliti i drugima
da budu - oni.
Pa kad voliš izražaj, mišljenje, itd..što meni ne bi dozvolila da ja budem ja, nego meni počinješ rečenicu sa nemoj.
Sebi i drugima bi eto dozvolila slobodu, a mene bi ograničila da pišem što se tebi sviđa. Selektivna ta tvoja sloboda.
Guest- Guest
Pa to nema veze s Ocem...mativka wrote:Kataklizme!red wolf wrote:Koje činjenice?mativka wrote:To su činjenice!red wolf wrote:To je Otac laži...mativka wrote:Pa mislim da sudi.red wolf wrote:Kad je Jakov Pravednik pao pod salvom kamenja, on je upregnuo svoj pogled i molitvu Ocu koji je iznad svega ovog materijalnog, niskog...Onome koji ne sudi...
red wolf-
2016-02-10
Page 12 of 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Similar topics
» Razgovor s Kolindom Grabar Kitarović
» Indija pozvala Komšića na informativni razgovor
» Nikad objavljen razgovor sa Višnjom Pavelić
» Skoro sasvim običan razgovor Tacija i Cekua
» Hrvati prihvatili poziv Srpske za razgovor o budućnosti BiH
» Indija pozvala Komšića na informativni razgovor
» Nikad objavljen razgovor sa Višnjom Pavelić
» Skoro sasvim običan razgovor Tacija i Cekua