korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: korona
karlitovnačin wrote:na brendu sam primjetio odredene simptomefridrih_niche wrote:Ja mislim da je nas pola odi imalo koronu, a da nije ni svjesno da ju je imalo...
;)
kic wrote:karlitovnačin wrote:na brendu sam primjetio odredene simptomefridrih_niche wrote:Ja mislim da je nas pola odi imalo koronu, a da nije ni svjesno da ju je imalo...
;)
Guest- Guest
vjerovatno mu je lose...celav je i srcani bolesnik...smece od covjeka inace i cini se da je glup ...
al molimo za njega da prezivi...
al molimo za njega da prezivi...
EstebanEnrique-
2014-04-16
Dybala wrote:Namaste ?
EstebanEnrique-
2014-04-16
EstebanEnrique wrote:vjerovatno mu je lose...celav je i srcani bolesnik...smece od covjeka inace i cini se da je glup ...
al molimo za njega da krepa...
End- Posts : 21177
2015-08-25
Brat Brale wrote:Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Ja mislim da je nas pola odi imalo koronu, a da nije ni svjesno da ju je imalo...
;)
Ne znam ..danas opet na tesiranje pa iscekivanje
Jel to zato što si med. radnik ili jer su ti se pojavili simptomi?
Imam temperaturu, nesto kasljucam i glava me uzasno boli .
Nadam se da nisam pozitivan jer cu popizditi u izolaciji . S druge strane ako i jesam barem mi je klinicki tijek kao u obicne viroze ,nista strasno .
Guest- Guest
Atlana wrote:Brale kako je
Ok sam, počeo sam da gubim čulo ukusa, ali temperaturu ne mogu nikako da skinem evo već 6-ti dan.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:kic wrote:karlitovnačin wrote:na brendu sam primjetio odredene simptomefridrih_niche wrote:Ja mislim da je nas pola odi imalo koronu, a da nije ni svjesno da ju je imalo...
;)
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:kic wrote:karlitovnačin wrote:na brendu sam primjetio odredene simptomefridrih_niche wrote:Ja mislim da je nas pola odi imalo koronu, a da nije ni svjesno da ju je imalo...
;)
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Atlana wrote:Brale kako je
Ok sam, počeo sam da gubim čulo ukusa, ali temperaturu ne mogu nikako da skinem evo već 6-ti dan.
Sto pijes od lijekova?
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Izgubija si ti odavno čulo ukusa...
:^O
On ga je mozda izgubio,ti ga nikad nisi ni imao stakorski ac gaydugu^^
Guest- Guest
Visoka temperatura?Brat Brale wrote:Atlana wrote:Brale kako je
Guest- Guest
Znači, možemo početi skupljat za vijenac.Brat Brale wrote:Atlana wrote:Brale kako je
fridrih_niche wrote:jasambrend wrote:Btw. pušite kurac tatičari...
Dybala wrote:Brat Brale wrote:Atlana wrote:Brale kako je
Sto pijes od lijekova?
Aspirin protect x2, forteca antibiotik x1, vitamin c 1000mg, vitamin d, cink, alfa lipoinsku kiselinu, orthomol sredstvo za imunitet, paracetamol/tylolhot i hlorokin.
Uz to puno voća i tečnosti....
Guest- Guest
Atlana wrote:Visoka temperatura?Brat Brale wrote:Atlana wrote:Brale kako je
Ne, varira od 37 do najviše 38...
Guest- Guest
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 42 of 50