korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: korona
EstebanEnrique-
2014-04-16
EstebanEnrique wrote:Atlana wrote:Hahahahahahah xDfridrih_niche wrote:Partizan i Zvezda dva su kluba bratska!
:^O
Guest- Guest
Kako to točno ide? U grupi koju ima moja ekipa na WA trojica suigrača su javila da imaju koronu. A zadnju utakmicu smo imali 12.10., znači prije 12 dana. Simptome su dobili početkom tjedna. Sumnjam da ima veze s našom ekipom, bilo nas je više od 20, a samo njih 3 imaju simptome. Dybala, ti si najkompetentniji?
Roland Deschain wrote:Kako to točno ide? U grupi koju ima moja ekipa na WA trojica suigrača su javila da imaju koronu. A zadnju utakmicu smo imali 12.10., znači prije 12 dana. Simptome su dobili početkom tjedna. Sumnjam da ima veze s našom ekipom, bilo nas je više od 20, a samo njih 3 imaju simptome. Dybala, ti si najkompetentniji?
Zavisi od vaših protokola. Kod nas kontakti imaju samo preporuku za karantin od nedelju dana...
Guest- Guest
bracko, želim ti brz oporavak :)Brat Brale wrote:Roland Deschain wrote:Kako to točno ide? U grupi koju ima moja ekipa na WA trojica suigrača su javila da imaju koronu. A zadnju utakmicu smo imali 12.10., znači prije 12 dana. Simptome su dobili početkom tjedna. Sumnjam da ima veze s našom ekipom, bilo nas je više od 20, a samo njih 3 imaju simptome. Dybala, ti si najkompetentniji?
Zavisi od vaših protokola. Kod nas kontakti imaju samo preporuku za karantin od nedelju dana...
Roland Deschain wrote:Kako to točno ide? U grupi koju ima moja ekipa na WA trojica suigrača su javila da imaju koronu. A zadnju utakmicu smo imali 12.10., znači prije 12 dana. Simptome su dobili početkom tjedna. Sumnjam da ima veze s našom ekipom, bilo nas je više od 20, a samo njih 3 imaju simptome. Dybala, ti si najkompetentniji?
Prema zdravom razumu ti ne bi trebao u izolaciju . Tvoj kontakt je bio tjedan i koji dan prije pojave njihovih simptoma(kad su najzarazniji) ,izvan rizika si cak i na to da uzmes jos 3 dana prije da su tihi,asimptomatski prijenosnici zaraze.
Nazalost na svojoj kozi sam iskusio da je ta epidemioloska prica dosta subjektivna i da razlicito tumace "kontakte".
Prema meni ne bi trebao u SI, sto ne znaci da kasnije negdje nisi usput pokupio virus .
Last edited by Dybala on 24/10/2020, 17:36; edited 1 time in total
Guest- Guest
Noor wrote:bracko, želim ti brz oporavak :)Brat Brale wrote:Roland Deschain wrote:Kako to točno ide? U grupi koju ima moja ekipa na WA trojica suigrača su javila da imaju koronu. A zadnju utakmicu smo imali 12.10., znači prije 12 dana. Simptome su dobili početkom tjedna. Sumnjam da ima veze s našom ekipom, bilo nas je više od 20, a samo njih 3 imaju simptome. Dybala, ti si najkompetentniji?
Hvala srećo, ide polako. Izgubio već čulo mirisa, temperatura se vratila-ali su pluća super, što je dobro. Nema upale, nema ničega...
Guest- Guest
ajde, drago mi je da si ipak bar toliko dobro i da ćeš brzo ozdraviti :)Brat Brale wrote:Noor wrote:bracko, želim ti brz oporavak :)Brat Brale wrote:Roland Deschain wrote:Kako to točno ide? U grupi koju ima moja ekipa na WA trojica suigrača su javila da imaju koronu. A zadnju utakmicu smo imali 12.10., znači prije 12 dana. Simptome su dobili početkom tjedna. Sumnjam da ima veze s našom ekipom, bilo nas je više od 20, a samo njih 3 imaju simptome. Dybala, ti si najkompetentniji?
Hvala srećo, ide polako. Izgubio već čulo mirisa, temperatura se vratila-ali su pluća super, što je dobro. Nema upale, nema ničega...
kako je krenulo, nikoga neće zaobići
Noor wrote:ajde, drago mi je da si ipak bar toliko dobro i da ćeš brzo ozdraviti :)Brat Brale wrote:Noor wrote:bracko, želim ti brz oporavak :)Brat Brale wrote:Roland Deschain wrote:Kako to točno ide? U grupi koju ima moja ekipa na WA trojica suigrača su javila da imaju koronu. A zadnju utakmicu smo imali 12.10., znači prije 12 dana. Simptome su dobili početkom tjedna. Sumnjam da ima veze s našom ekipom, bilo nas je više od 20, a samo njih 3 imaju simptome. Dybala, ti si najkompetentniji?
kako je krenulo, nikoga neće zaobići
pa da, ja sam se još letos pomirio da ću je dobiti kad tad... ;)
Guest- Guest
logično :/Brat Brale wrote:verenica isto pozitivna...
Ja mislim da je nas pola odi imalo koronu, a da nije ni svjesno da ju je imalo...
;)
;)
Guest- Guest
na brendu sam primjetio odredene simptomefridrih_niche wrote:Ja mislim da je nas pola odi imalo koronu, a da nije ni svjesno da ju je imalo...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ja mislim da je nas pola odi imalo koronu, a da nije ni svjesno da ju je imalo...
;)
Ne znam ..danas opet na tesiranje pa iscekivanje
Guest- Guest
Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Ja mislim da je nas pola odi imalo koronu, a da nije ni svjesno da ju je imalo...
;)
Ne znam ..danas opet na tesiranje pa iscekivanje
Jel to zato što si med. radnik ili jer su ti se pojavili simptomi?
Guest- Guest
karlitovnačin wrote:na brendu sam primjetio odredene simptomefridrih_niche wrote:Ja mislim da je nas pola odi imalo koronu, a da nije ni svjesno da ju je imalo...
;)
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50