korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: korona
Andreas Goldberger wrote:A moga sam, samo nije bila namjera nula, ali nije bilo mista povratku...kic wrote:Andreas Goldberger wrote:Mene je žena prije 2 tjedna išla ošišati i kao napravit će mi neku frizuru. Na kraju sam završio na nuli...EstebanEnrique wrote:otvaraju polako frizerske salone smije se uci samo sa maskom i ispred ceka jos dvadeset ljudi na razmaku dva metra...potrosio 5 minuta vremena da obidjem gomilu pokucam na staklo da organizujem termin za 4 dana...osjecam se i dalje kao robinzon kruso...
mog'o si i sam
Iako imam par bradavica na glavi, tako da triba paziti...
sad samo vježbajte, svaki put može bit samo sve bolja frizerka..
može se tu dosta uštedit
Nema više vježbanja, nije to za nju...kic wrote:Andreas Goldberger wrote:A moga sam, samo nije bila namjera nula, ali nije bilo mista povratku...kic wrote:Andreas Goldberger wrote:Mene je žena prije 2 tjedna išla ošišati i kao napravit će mi neku frizuru. Na kraju sam završio na nuli...EstebanEnrique wrote:otvaraju polako frizerske salone smije se uci samo sa maskom i ispred ceka jos dvadeset ljudi na razmaku dva metra...potrosio 5 minuta vremena da obidjem gomilu pokucam na staklo da organizujem termin za 4 dana...osjecam se i dalje kao robinzon kruso...
mog'o si i sam
može se tu dosta uštedit
Nek se drži one druge stvari...
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Nema više vježbanja, nije to za nju...kic wrote:Andreas Goldberger wrote:A moga sam, samo nije bila namjera nula, ali nije bilo mista povratku...kic wrote:Andreas Goldberger wrote:Mene je žena prije 2 tjedna išla ošišati i kao napravit će mi neku frizuru. Na kraju sam završio na nuli...EstebanEnrique wrote:otvaraju polako frizerske salone smije se uci samo sa maskom i ispred ceka jos dvadeset ljudi na razmaku dva metra...potrosio 5 minuta vremena da obidjem gomilu pokucam na staklo da organizujem termin za 4 dana...osjecam se i dalje kao robinzon kruso...
mog'o si i sam
može se tu dosta uštedit
Nek se drži one druge stvari...
ne odustaj lako e
Naravno...Andreas Goldberger wrote:Kako, na mašinu?fridrih_niche wrote:Sisam se sam od 99.-e...
Frizeri su za curice...
:D
;)
Guest- Guest
99.-e san ima vise kose nego ti danas masturbacija na Lanu Prevaru...bafalo wrote:lako na nulu kad si ćelonja ima i onih što imaju kose
<3
Guest- Guest
nisam te spominjao ali si se osjetio prozvan. zanimljivo..
kosu imam bez greške a sudeći po starom i umrijet ću sa njom pa me nikakve moše ne diraju
kosu imam bez greške a sudeći po starom i umrijet ću sa njom pa me nikakve moše ne diraju
Lana voli čelave...bafalo wrote:nisam te spominjao ali si se osjetio prozvan. zanimljivo..
Guest- Guest
lana je ok...al maya je bolja...
EstebanEnrique-
2014-04-16
scorpion-
2014-04-18
EstebanEnrique-
2014-04-16
https://au.sports.yahoo.com/tennis-news-novak-djokovic-slammed-dangerous-food-claims-033008739.html
Sto je Nole opet kod Pepea isao na instrukcije u spanjolskoj
Sto je Nole opet kod Pepea isao na instrukcije u spanjolskoj
Guest- Guest
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
aj, jos malo onda :)fridrih_niche wrote:Tek se stanje normalizira...
01.06. bi tribali pocet...
<3
Jos malo i kupanac..jedva cekam ;)fridrih_niche wrote:Ma s malom sam, briga me...
Sad smo upali u lipi ritam i guštamo...
Ajmo metlu u ruke i razguli.Noor wrote:Jos malo i kupanac..jedva cekam ;)fridrih_niche wrote:Ma s malom sam, briga me...
Sad smo upali u lipi ritam i guštamo...
Vratio se gazda kuci
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50