korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: korona
Postoje zemlje koje, unatoc ocitim prirodnim i drugim ljepotama, cisto iz nacelnih razloga ne bih posjetila.
Zemlje u kojima nisu zajamcena prava zenama, zemlje u kojima se gleda kroz prste djecjoj prostituciji i pedofiliji, etc.
Zemlje u kojima nisu zajamcena prava zenama, zemlje u kojima se gleda kroz prste djecjoj prostituciji i pedofiliji, etc.
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Speak louder!Maggie19 wrote:Postoje zemlje koje, unatoc ocitim prirodnim i drugim ljepotama, cisto iz nacelnih razloga ne bih posjetila.
Moj naklon megi.
Ni ja ne bih...
Guest- Guest
Patrijarhalnog su odgoja, drže jako do obitelji i braka, na prvom mistu cijene svog muškarca i drže ga kao kap vode na dlanu.Atlana wrote:Kako se svi palite na te azijatkinje :D
Cak i ovi koje znam iz privatnog zivota
Vjerne su, uredne, temperamentne, emotivne, druželjubive, lipe.
Biže od sunca jer je kod njih bijela put znak lipote. Posve suprotno od naših cura koja je mažu kremicama da pocrne.
Jako dobre domaćice, posebno pedantne pri kuvanju, samo tu se triba naviknit jer puno namirnica kuvaju u kvasini
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Ne bi oženio azijatkinju da je zadnja na svijetuJack Torrance wrote:Patrijarhalnog su odgoja, drže jako do obitelji i braka, na prvom mistu cijene svog muškarca i drže ga kao kap vode na dlanu.Atlana wrote:Kako se svi palite na te azijatkinje :D
Biže od sunca jer je kod njih bijela put znak lipote. Posve suprotno od naših cura koja je mažu kremicama da pocrne.
Jako dobre domaćice, posebno pedantne pri kuvanju, samo tu se triba naviknit jer puno namirnica kuvaju u kvasini
Let's face it. It could have been wonderful :-))))Maggie19 wrote:Ajme..tu se ne bih mijenjala s vama..fridrih_niche wrote:Dobro, ovome se iz aviona vidi višak testosterona...Maggie19 wrote:A, vidi mu celjusti, brade, ramena..;-D
:D
Al ima onih prikrivenih...
Face lipe ka slika, tijelo, sve...
I onda ne visuljak, nego Gavrilovićeva zimska u gaćama hahahah...
:^O
Mislim da mi ni ne mozemo.zamislit taj sok ;-@
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Trainspotting!Jack Torrance wrote:Let's face it. It could have been wonderful :-))))Maggie19 wrote:Ajme..tu se ne bih mijenjala s vama..fridrih_niche wrote:Dobro, ovome se iz aviona vidi višak testosterona...Maggie19 wrote:A, vidi mu celjusti, brade, ramena..;-D
Al ima onih prikrivenih...
Face lipe ka slika, tijelo, sve...
I onda ne visuljak, nego Gavrilovićeva zimska u gaćama hahahah...
:^O
Mislim da mi ni ne mozemo.zamislit taj sok ;-@
<3
Guest- Guest
Maggie19 wrote:Postoje zemlje koje, unatoc ocitim prirodnim i drugim ljepotama, cisto iz nacelnih razloga ne bih posjetila.
Zato zivis u hrvatskoj haha
Jesi ti ona sufrazetkinja sto se naslikavala sa Veljacom nedavno ?
Guest- Guest
Jack Torrance wrote:Patrijarhalnog su odgoja, drže jako do obitelji i braka, na prvom mistu cijene svog muškarca i drže ga kao kap vode na dlanu.Atlana wrote:Kako se svi palite na te azijatkinje :D
Sve suprotno od ovog naseg emancipiranog ološa
Guest- Guest
Možda je "ona" samo pretjerala sa steroidima?fridrih_niche wrote:Dobro, ovome se iz aviona vidi višak testosterona...Maggie19 wrote:A, vidi mu celjusti, brade, ramena..;-D
Odoh oprati auto ,sad mogu vanka nisam pozitivan na virus :D
Bas lijep dan , steta sto se ne moze negdje na plazu ..jbt ubio bi i za malo girica sa zara :D
Bas lijep dan , steta sto se ne moze negdje na plazu ..jbt ubio bi i za malo girica sa zara :D
Guest- Guest
Roland Deschain wrote:Možda je "ona" samo pretjerala sa steroidima?fridrih_niche wrote:Dobro, ovome se iz aviona vidi višak testosterona...Maggie19 wrote:A, vidi mu celjusti, brade, ramena..;-D
Trebali bi skorpiju pitati,on je expert
Guest- Guest
Vidin da ti je ideja o jednakosti među ljudima jednako blijeda poput boje tvoje kože.scorpion wrote:Ne bi oženio azijatkinju da je zadnja na svijetuJack Torrance wrote:Patrijarhalnog su odgoja, drže jako do obitelji i braka, na prvom mistu cijene svog muškarca i drže ga kao kap vode na dlanu.Atlana wrote:Kako se svi palite na te azijatkinje :D
Pravi sljedbenik austrijskog kaplara i pederčine
2017-04-24
Zapravo za vas tu na forumu i više od expertaDybala wrote:Roland Deschain wrote:Možda je "ona" samo pretjerala sa steroidima?fridrih_niche wrote:Dobro, ovome se iz aviona vidi višak testosterona...Maggie19 wrote:A, vidi mu celjusti, brade, ramena..;-D
Trebali bi skorpiju pitati,on je expert
Jednakost među ljudimaJack Torrance wrote:Vidin da ti je ideja o jednakosti među ljudima jednako blijeda poput boje tvoje kože.scorpion wrote:Ne bi oženio azijatkinju da je zadnja na svijetuJack Torrance wrote:Patrijarhalnog su odgoja, drže jako do obitelji i braka, na prvom mistu cijene svog muškarca i drže ga kao kap vode na dlanu.Atlana wrote:Kako se svi palite na te azijatkinje :D
Eh, da ti je znat..i jedno i drugo ;-))Dybala wrote:Maggie19 wrote:Postoje zemlje koje, unatoc ocitim prirodnim i drugim ljepotama, cisto iz nacelnih razloga ne bih posjetila.
Zato zivis u hrvatskoj haha
Jesi ti ona sufrazetkinja sto se naslikavala sa Veljacom nedavno ?
:-)Atlana wrote:Speak louder!Maggie19 wrote:Postoje zemlje koje, unatoc ocitim prirodnim i drugim ljepotama, cisto iz nacelnih razloga ne bih posjetila.
Moj naklon megi.
Ni ja ne bih...
Treba imati stav.
ne generalizirati...Dybala wrote:Jack Torrance wrote:Patrijarhalnog su odgoja, drže jako do obitelji i braka, na prvom mistu cijene svog muškarca i drže ga kao kap vode na dlanu.Atlana wrote:Kako se svi palite na te azijatkinje :D
Sve suprotno od ovog naseg emancipiranog ološa
ali, ima ih...da
Argentinski fudbaler Paolo Dibala pozitivan je na koronavirus četvrti put u poslednjih šest nedelja.
Španski TV program "El Čiringito" preneo je da je Dibala četvrti put pozitivan na koronavirus.
Dibala je na Instagramu 21. marta potvrdio da su on i njegova devojka Orijana Sabatini na koronavirus.
Ofanzivac Juventusa moraće da dobije intenzivniji tretman, s obzirom da ne može da se otarasi virusa već više od mesec dana.
Dibala nije jedini, s obzirom da je i golman Atalante Marko Sportijelo zaražen već mesec dana.
Argentinac je nedavno otkrio da njegova devojka uopšte nije imala simptome, dok on ima problema sa otežanim disanjem.
Pored Dibale, pozitivni na koronavirus u Juventusu bili su Danijele Rugani i Blez Matuidi, ali oni su se odavno izlečili.
Španski TV program "El Čiringito" preneo je da je Dibala četvrti put pozitivan na koronavirus.
Dibala je na Instagramu 21. marta potvrdio da su on i njegova devojka Orijana Sabatini na koronavirus.
Ofanzivac Juventusa moraće da dobije intenzivniji tretman, s obzirom da ne može da se otarasi virusa već više od mesec dana.
Dibala nije jedini, s obzirom da je i golman Atalante Marko Sportijelo zaražen već mesec dana.
Argentinac je nedavno otkrio da njegova devojka uopšte nije imala simptome, dok on ima problema sa otežanim disanjem.
Pored Dibale, pozitivni na koronavirus u Juventusu bili su Danijele Rugani i Blez Matuidi, ali oni su se odavno izlečili.
Guest- Guest
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50