korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: korona
Znaš li ti da su Singapuru zabranjene žvake?Atlana wrote:Ako ti zena ima 40 i onako dobro izgleda... Wow!!!! Svaka cast.Jack Torrance wrote:Pogodila :)
Ja bija uvjeren ženska intuicija
Ja imam manje i izgledam kao zvakaca :D
Ono, nesmiš ih imat ni prodavat, osim nikotinskih i u takve medicinske svrhe, inače je kazna 100 iljada dolara ili dvi godine zatvora.
Za nas strance su učinili iznimku, smimo unit max 2 paketića, sve priko smatraju krijumčarenjem šta opet povlači za sobom višegodišnju kaznu zatvora.
E sad kad ideš put Singapura eastbound, tj. iz Indijskog oceana, tribaš proć kroz Malacca Strait di san ja lani uslika najlipši sunset u 30 i kusur godina koliko san na moru.
Vidiš, ja bi da ruku u vatru da ti prije izgledaš ka taj sunset nego ka žvakaća
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Može, to bude terapija, odnosno bolje reć rehabilitacija nakon još jedne razočaravajuće sezone i priprema za još jednu istu takvuAtlana wrote:Ne moze to samo tako bez hajduka :D
Samo slika, neću reć di je ta oaza, da napaćeni hajdučki puk ne navali. Ova grupa za samopomoć je već odavno popunjena
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Jack Torrance wrote:Znaš li ti da su Singapuru zabranjene žvake?Atlana wrote:Ako ti zena ima 40 i onako dobro izgleda... Wow!!!! Svaka cast.Jack Torrance wrote:Pogodila :)
Ono, nesmiš ih imat ni prodavat, osim nikotinskih i u takve medicinske svrhe, inače je kazna 100 iljada dolara ili dvi godine zatvora.
Za nas strance su učinili iznimku, smimo unit max 2 paketića, sve priko smatraju krijumčarenjem šta opet povlači za sobom višegodišnju kaznu zatvora.
E sad kad ideš put Singapura eastbound, tj. iz Indijskog oceana, tribaš proć kroz Malacca Strait di san ja lani uslika najlipši sunset u 30 i kusur godina koliko san na moru.
A vidi ovog Casanove, pa koja ne bi pala na ovo?
Guest- Guest
Ok, I'll play along :)fridrih_niche wrote:Dalmatia as it once was...Jack Torrance wrote:Da, tako je nekada bilo.fridrih_niche wrote:Meni je Mala Luka u srcu...Jack Torrance wrote:Mala Luka je čudo!fridrih_niche wrote:
A nec!
Koliko smo odi jointa zapalili hahaha...
Ajme...
Lipo se prisjetit lipih dana...
<3
Ali ipak samo Pisak <3
:D
Znaci, otkad smo počeli vozit auta prestali smo se kupat u Splitu...
Mala Luka, Ruskamen, Vrica zala, pa i nesritne Duće...
Svuda nas je bilo...
Al meni je Mala Luka sve, posebno pozicija koju sam slika...
Dvi stine oko nas, max 5-6 ljudi, cure donose spizu, mi rolamo, zajebancija cili dan...
Milina jedna...
<3
Nažalost sve te plaže su danas iskomercijalizirane i više nigdi tamo nemoš nać svoj mir...
Samo južna strane Šolte i Brača, netaknute uvale, tirkizno more, moš doć jedino brodom ili helikopterom.
I ka pravi mužjak jedeš samo ono šta sam uvatiš :)
Naravno ko voli taj đir.
Prika ima takvu jednu kamenu kućicu, svako lito smo tamo - bez Hajduka, mobitela, žena i dice
<3
Nema vise toga, jebat ga...
Danas se kupan samo na Lokrumu...
Nadjen neku mirnu uvalicu i cili dan zajebancija...
;)
Prošlo lito je to npr. izgledalo ovako.
Maska, peraje i jedno po ure posla za nekih 5 kila kamenica, pizdica, mušula i nešto volaka za salatu
A onda su krenile orgije sa školjkama
2017-04-24
Andreas Goldberger wrote:Jack Torrance wrote:Znaš li ti da su Singapuru zabranjene žvake?Atlana wrote:Ako ti zena ima 40 i onako dobro izgleda... Wow!!!! Svaka cast.Jack Torrance wrote:Pogodila :)
A vidi ovog Casanove, pa koja ne bi pala na ovo?
Guest- Guest
Noor wrote:Volis?Brat Brale wrote:kamenjar. puska...
Nedaj bože, ja sam odraso na Velikoj Plaži...
Guest- Guest
stijene su zakonBrat Brale wrote:Noor wrote:Volis?Brat Brale wrote:kamenjar. puska...
Nedaj bože, ja sam odraso na Velikoj Plaži...
Ima tu i pijeska ali takve plaze su prepune ljudi i na koncu pisake i smeca...
Rade odem na kamenjaru, otvorenu plazu pa se suncam gola i sama...
I nista ti u ni jednu rupicu ne ude.
Ni u auto...
Ni u auto...
Guest- Guest
tako i ja :)Atlana wrote:Ima tu i pijeska ali takve plaze su prepune ljudi i na koncu pisake i smeca...
Ni u auto...
slike su Prematura? Debeljak?
Šišan ;)Noor wrote:tako i ja :)Atlana wrote:Ima tu i pijeska ali takve plaze su prepune ljudi i na koncu pisake i smeca...
Ni u auto...
slike su Prematura? Debeljak?
Guest- Guest
Aaa, u Šišanu sam bila kod Trapana...koje perverzne delicije :)
Ka ste se već nasr... ovaj nasadili s slikama , evo malo mog arhipelaga:
Kornati
Jedno lito prije više od 10 godina sam ima najbolji posal na svitu. Skipper-ava goste u gliseru po ovom raju. Voziš lagano, kupaš se, plate ti ručak u jednom od konoba (skoro svaka vala ima konobu) i još staviš u džep 100-150 eura (nismo vozili stalno, bija je sporedan posal ali najbolji na svitu).
Prije nego sam otiša vanka bi poslin svakog lita nas par prijatelja tamo u 10-om misecu otišli na 2-3 dana, koja su to razvaljivanja bila.
Kornati
Jedno lito prije više od 10 godina sam ima najbolji posal na svitu. Skipper-ava goste u gliseru po ovom raju. Voziš lagano, kupaš se, plate ti ručak u jednom od konoba (skoro svaka vala ima konobu) i još staviš u džep 100-150 eura (nismo vozili stalno, bija je sporedan posal ali najbolji na svitu).
Prije nego sam otiša vanka bi poslin svakog lita nas par prijatelja tamo u 10-om misecu otišli na 2-3 dana, koja su to razvaljivanja bila.
Guest- Guest
Znaš li ti da san ja začet na Kornatima u vrilo lito 80.-e?
I često san ljetova na Kornatima...
Ne da mi se sad stavljat slike iz djetinjstva, oprat će me emocije...
<3
<3
Guest- Guest
Jebote, ja neman ništa slika, ali imaju prijatelji. Pametan mobitel sam kupija tek kad sam iša vanka, prije 4 godine jer mi je debilno kad si vanka negdi visiti na mob. A vridi sam zbog te kamere...fridrih_niche wrote:Znaš li ti da san ja začet na Kornatima u vrilo lito 80.-e?
<3
Kornati su nešto posebno... Nisam sad bija već par godina,morat ću prvom prilikom. I ne samo Kornate.
Dobro kažeš niche, vataju emocije:
Ovo sam sadašnjoj ženi posla prije nego sam je odveja u jednu valu na jedan otok u noćni provod. Pala je ka trula kruška...
Guest- Guest
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 50