korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: korona
Pogodila :)
Ja bija uvjeren ženska intuicija
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Meni je Mala Luka u srcu...Jack Torrance wrote:Mala Luka je čudo!fridrih_niche wrote:A nec!Jack Torrance wrote:Mala Luka?
Koliko smo odi jointa zapalili hahaha...
Ajme...
Lipo se prisjetit lipih dana...
<3
Ali ipak samo Pisak <3
:D
Znaci, otkad smo počeli vozit auta prestali smo se kupat u Splitu...
Mala Luka, Ruskamen, Vrica zala, pa i nesritne Duće...
Svuda nas je bilo...
Al meni je Mala Luka sve, posebno pozicija koju sam slika...
Dvi stine oko nas, max 5-6 ljudi, cure donose spizu, mi rolamo, zajebancija cili dan...
Milina jedna...
<3
Guest- Guest
Sam si se oda...Jack Torrance wrote:Neman riči, svaka čast :)Atlana wrote:Bila sam uvjerena oko 47-50Jack Torrance wrote:Ma čekaj, a ja san koliko to točno star kad ti se čini da je premlada za meneAtlana wrote:Cini mi se premlada za tebe, al aj :DJack Torrance wrote:
Ka loše joj je, nije znala za koga će se udat
Lijepa jako!
(FWIW, 9 godina je razlike)
Ne znan samo šta me odalo kad si tako pogodila
Pocea plovit 88.-e, nakon završene srednje...
Ergo, 70. si godište - 50 godina...
:p
Guest- Guest
Ako ti zena ima 40 i onako dobro izgleda... Wow!!!! Svaka cast.Jack Torrance wrote:Pogodila :)
Ja imam manje i izgledam kao zvakaca :D
Guest- Guest
Da, tako je nekada bilo.fridrih_niche wrote:Meni je Mala Luka u srcu...Jack Torrance wrote:Mala Luka je čudo!fridrih_niche wrote:A nec!Jack Torrance wrote:Mala Luka?
Ajme...
<3
Ali ipak samo Pisak <3
Svuda nas je bilo...
Dvi stine oko nas, max 5-6 ljudi, cure donose spizu, mi rolamo, zajebancija cili dan...
Milina jedna...
<3
Nažalost sve te plaže su danas iskomercijalizirane i više nigdi tamo nemoš nać svoj mir...
Samo južna strane Šolte i Brača, netaknute uvale, tirkizno more, moš doć jedino brodom ili helikopterom.
I ka pravi mužjak jedeš samo ono šta sam uvatiš :)
Naravno ko voli taj đir.
Prika ima takvu jednu kamenu kućicu, svako lito smo tamo - bez Hajduka, mobitela, žena i dice
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Žene su preuzele forum, a mi raspravljamo o peglanju i gejastim kerovima. Gasi sve...muckodjubre wrote:Bome,cure jebu i ne vadeRoland Deschain wrote:Sad sam tek pročitao zadnje tri stranice ove teme...plačem od smijeha i ne vjerujem...
Dalmatia as it once was...Jack Torrance wrote:Da, tako je nekada bilo.fridrih_niche wrote:Meni je Mala Luka u srcu...Jack Torrance wrote:Mala Luka je čudo!fridrih_niche wrote:A nec!Jack Torrance wrote:Mala Luka?
Ajme...
<3
Ali ipak samo Pisak <3
Svuda nas je bilo...
Milina jedna...
<3
Nažalost sve te plaže su danas iskomercijalizirane i više nigdi tamo nemoš nać svoj mir...
Samo južna strane Šolte i Brača, netaknute uvale, tirkizno more, moš doć jedino brodom ili helikopterom.
I ka pravi mužjak jedeš samo ono šta sam uvatiš :)
Naravno ko voli taj đir.
Prika ima takvu jednu kamenu kućicu, svako lito smo tamo - bez Hajduka, mobitela, žena i dice
<3
Nema vise toga, jebat ga...
Danas se kupan samo na Lokrumu...
Nadjen neku mirnu uvalicu i cili dan zajebancija...
;)
Guest- Guest
Roland Deschain wrote:Žene su preuzele forum, a mi raspravljamo o peglanju i gejastim kerovima. Gasi sve...muckodjubre wrote:Bome,cure jebu i ne vadeRoland Deschain wrote:Sad sam tek pročitao zadnje tri stranice ove teme...plačem od smijeha i ne vjerujem...
Guest- Guest
Pizda vam se ogadila, ne stavljate slike otoka, mora, konoba i sličnog...
Za misec dana sam triba biti doli na godišnjem...
Za misec dana sam triba biti doli na godišnjem...
Guest- Guest
trebate cijeniti što ipak većinu tema ostavljamo vama na guštanje u gay raspravama ;)Roland Deschain wrote:Žene su preuzele forum, a mi raspravljamo o peglanju i gejastim kerovima. Gasi sve...muckodjubre wrote:Bome,cure jebu i ne vadeRoland Deschain wrote:Sad sam tek pročitao zadnje tri stranice ove teme...plačem od smijeha i ne vjerujem...
muckodjubre wrote:A i ovaj škorpija bedak.
Vidi se da je zelen kad se ide nadjebavat sa ženama :D
Potpiši kapitulaciju i pravi se mrtav,di ćeš se svađat s curkama
Di je ta plaza?
Svi ste na moru. Samo ja na planini. ;-@
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 29 of 50