korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: korona
drugi ga šamaraju, a on mene spominje... jebate, zar ti treba da te još ja našamaram
End- Posts : 21177
2015-08-25
Meni nije jasno kako ovaj forum nema neku zabranu da oni ispod 18 ne mogu pisatiEnd wrote:meni nije jasno zbog čega se ova mala škorpija još uvijek bruka..
zovi operatera da ti isključe internet, ionako si ugašen, nema potrebe za još većim sramoćenjem.
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
Pa kako bi ti onda pisala gluposti po forumu?Atlana wrote:Meni nije jasno kako ovaj forum nema neku zabranu da oni ispod 18 ne mogu pisatiEnd wrote:meni nije jasno zbog čega se ova mala škorpija još uvijek bruka..
zovi operatera da ti isključe internet, ionako si ugašen, nema potrebe za još većim sramoćenjem.
Cure šamaraju i ne staju
scorpion-
2014-04-18
Neki i bi...čujem da nisi među njimascorpion wrote:Nurka, mogli bi tebi stavit nešto u ustaNoor wrote:stavi dudu u usta i na spavanje :)scorpion wrote:Svaku temu pretvori u pederluk. A onda još dođu ove kokoške i sjebu svaku temu.JOHN WAYNE wrote:NicheAndreas Goldberger wrote:Taman krenula tema u pravi smjer s autima, a onda pederski zaokret s biciklama, a sad opet totalni pederluk...
Gasi ovu temu...
sad odrasli razgovaraju
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
scorpion-
2014-04-18
Moran priznat da mi je pomalo i ža mladog Scorpije šta su mu dame uradile...Roland Deschain wrote:Cure šamaraju i ne staju
Razbile ga ka Messi Pederka u izravnim duelima...
Guest- Guest
Dame ga jedino puše mladom škorpijifridrih_niche wrote:Moran priznat da mi je pomalo i ža mladog Scorpije šta su mu dame uradile...Roland Deschain wrote:Cure šamaraju i ne staju
I ovo ti zoveš šamaranje?fridrih_niche wrote:Mislin da bi to onda bila pedofilija...
A mislin da ipak nisu tako nastrane...
Kako ono ti kažeš: osjećam susramlje
I meni. Ali svaka škola se plaća.fridrih_niche wrote:Moran priznat da mi je pomalo i ža mladog Scorpije šta su mu dame uradile...Roland Deschain wrote:Cure šamaraju i ne staju
Jel ovo povrijeđeni ego jer si ispao glup na temi Hajduka?Roland Deschain wrote:I meni. Ali svaka škola se plaća.fridrih_niche wrote:Moran priznat da mi je pomalo i ža mladog Scorpije šta su mu dame uradile...Roland Deschain wrote:Cure šamaraju i ne staju
Ali lijepo vas je gledat kako se ložite i ispadate jalni
fridrih_niche wrote:Moran priznat da mi je pomalo i ža mladog Scorpije šta su mu dame uradile...Roland Deschain wrote:Cure šamaraju i ne staju
Razbile ga ka SIN malog štakora iz rosaria u izravnim duelima...
Guest- Guest
Glup si ispao jedino ti nakon što si našamaran. Ja sam samo prenio tuđu izmišljotinu na koju si se ti upecao i opet ispao glupscorpion wrote:Jel ovo povrijeđeni ego jer si ispao glup na temi Hajduka?Roland Deschain wrote:I meni. Ali svaka škola se plaća.fridrih_niche wrote:Moran priznat da mi je pomalo i ža mladog Scorpije šta su mu dame uradile...Roland Deschain wrote:Cure šamaraju i ne staju
Ali lijepo vas je gledat kako se ložite i ispadate jalni
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50