korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: korona
S tim da Lovren, kojeg smatran idiotom, uopće nije ispa glupan ovaj put...
Bezveze je lajka karikaturu i to je sve...
Gluposti...
;)
Bezveze je lajka karikaturu i to je sve...
Gluposti...
;)
Guest- Guest
Mislim, u redu tvoje telo, tvoj život, tvoje mišljenje-ali ti si najbolji teniser na svetu, najveći svoh vremena, milionima si idol i mnogi će nažalost poslušati i prihvatiti njegov idiotski stav o imunizaciji. Ako si majstor u tenisu, nisi majstor za sve ostalo...
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Mislim, u redu tvoje telo, tvoj život, tvoje mišljenje-ali ti si najbolji teniser na svetu, najveći svoh vremena, milionima si idol i mnogi će nažalost poslušati i prihvatiti njegov idiotski stav o imunizaciji. Ako si majstor u tenisu, nisi majstor za sve ostalo...
pa nije on kriv ako ljudi slušaju drugog, svako je sam svoj gospodar
ako ti je bitno šta neki tenisač kaže, ono oke
Slazen se s Kicom...
Samo budala može slusat day to day savjete od svojih idola...
Pa valjda imaju svoju glavu da misle, a ne da im neki tenisač, nogometaš, glumac, sugerira šta i kako da rade...
To je najbolje sazea Klopp na presici...
;)
Pa valjda imaju svoju glavu da misle, a ne da im neki tenisač, nogometaš, glumac, sugerira šta i kako da rade...
;)
Guest- Guest
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
fridrih_niche wrote:Slazen se s Kicom...
;)
problem je što vas dvojica to gledate iz lične perspektive.
većina će je prosečno, ili ispod prosečno inteligentna i naravno da će da slušaju nekog poput nola.
Guest- Guest
Dybala wrote:Bracala os prvi isprobati cjepivo za koronavirus?
Ne znam da li ću da isprobam, ali svakako da ću da se vakcinišem čim pre...
Guest- Guest
Ti antivakseri bi prvi u redu bili da im dijete oboli i zivot djetea ovisi o vakcini
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Dybala wrote:Bracala os prvi isprobati cjepivo za koronavirus?
Znaci cijepis se protiv gripe?
Guest- Guest
Atlana wrote:Ti antivakseri bi prvi u redu bili da im dijete oboli i zivot djetea ovisi o vakcini
Ne plaši se...
Guest- Guest
Dybala wrote:Brat Brale wrote:Dybala wrote:Bracala os prvi isprobati cjepivo za koronavirus?
Znaci cijepis se protiv gripe?
na svake 2 godine...
Guest- Guest
Samnom je proslog ljeta radila cura koja je dojila dijete koje je imalo 3 godine.
Jednom prilikom se ogrebalo o hrdjavu ogradu.uplasila se kao nikada i kasnije cijepila malu protiv tetanusa.
Jednom prilikom se ogrebalo o hrdjavu ogradu.uplasila se kao nikada i kasnije cijepila malu protiv tetanusa.
Guest- Guest
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 50