Liga Prvaka 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Liga Prvaka 19/20
BARCELONA CE TUZITI BAYERN U HASKOM TRIBUNALUscorpion wrote:FRANK wrote:Ja lrvo mislio neki spisak bayernovih igraca kad ono lista strijelacascorpion wrote:Pustite ničea malo da udahne. Vidite da ga je ona zagorska pičkica ostavila na cjedilu.
Ozbiljno, po pravilima boksa, nije dozvoljeno udarat protivnika dok je na podu
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
A eto svemu dođe kraj pa tako i ovoj ostarjeloj postavi Barcelone koja je sišla sa svjetske pozornice u velikom stilu.
A ništa , sad posut se pepelom , sutra je novi dan.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Vrijeme je za neke nove klince
https://www.klix.ba/sport/nogomet/pique-najavio-odlazak-iz-barcelone-sramota-dotakli-smo-dno/200814154
https://www.klix.ba/sport/nogomet/pique-najavio-odlazak-iz-barcelone-sramota-dotakli-smo-dno/200814154
2014-04-11
Sada maleni spermenko neće da dolazi jedno 3 nedelje na forum. Pičkica malena...
Guest- Guest
Morat će naručit novu zalihu antidepresiva za Kataloniju. Popili su sve antidepresive večeras.
2014-04-11
skupit glaveRayMabus wrote:A eto svemu dođe kraj pa tako i ovoj ostarjeloj postavi Barcelone koja je sišla sa svjetske pozornice u velikom stilu.
Guest- Guest
Messi je jedan od najboljih, a možda i najbolji nogometaš kojeg sam gledao. Tu je brazilski Ronaldo, Maradona, Zidane možda Baggio i Rummenige.
Ali Messi nema onu kvalitetu koja je krasila Jordana, Bryanta (RIP majstore), Maradonu, Zidana i da, CR7.
Oni su preokretali sudbine svojih ekipa. Uzeli bi loptu i trpali dok ne bi zatrpali protivnika. Messi se prepušta stihiji, naprosto ne zna preokrenuti utakmicu naglavačke. Kad pobjeđuje, on je genij. Kad gube, Rakitić smrdi.
Messi može što može, i može jako puno, ali to ne može.
Ali Messi nema onu kvalitetu koja je krasila Jordana, Bryanta (RIP majstore), Maradonu, Zidana i da, CR7.
Oni su preokretali sudbine svojih ekipa. Uzeli bi loptu i trpali dok ne bi zatrpali protivnika. Messi se prepušta stihiji, naprosto ne zna preokrenuti utakmicu naglavačke. Kad pobjeđuje, on je genij. Kad gube, Rakitić smrdi.
Messi može što može, i može jako puno, ali to ne može.
Guest- Guest
Mogu mislit šta je to tamo
https://www.klix.ba/sport/nogomet/sky-sport-barcelona-ekspresno-otpustila-quiquea-setiena/200815001
Nisu oni svjesni uopće šta se večeras odigralo.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/sky-sport-barcelona-ekspresno-otpustila-quiquea-setiena/200815001
Nisu oni svjesni uopće šta se večeras odigralo.
2014-04-11
Dobiješ šest komada u završnici LP i to Barcelona i to je već ono ajme majko.
A oni su ih osam primili.
A oni su ih osam primili.
2014-04-11
Sad kad bude Hajduk u LP pa dođe u polufinale pa dobiije deset golova samo mi netko još kaže da je Hajduk kanta za napucavanje.
Nakon ovoga večeras ?
Osan komada su oni primili.
Nakon ovoga večeras ?
Osan komada su oni primili.
2014-04-11
Sad svi koji dođu u završnicu LP pa popuše sa sedam i manje golova mogu se bar tješit da nisu gori od Barcelone.
2014-04-11
Vidin, Jordan je osvaja prstenove i sa Wizardsima, lol...
:D
Zašto niko ne piše da Jordan nije moga ništa osvojit bez Pippena (košarkaški Xavi/Iniesta)?
Zato jer su ljudi licemjeri...
Jordan je najbolji sportaš svih vrimena, al ni on sam nije moga uvik osvajat i pobjeđivat sa kantama od suigrača...
Messi je najbolji ikad i to toliko uvjerljivo da je bespredmetno o tome i započinjat diskusiju...
Al ni on ne može sam, ka šta ni Jordan nije moga...
Ipak su samo ljudi...
;)
Zašto niko ne piše da Jordan nije moga ništa osvojit bez Pippena (košarkaški Xavi/Iniesta)?
Jordan je najbolji sportaš svih vrimena, al ni on sam nije moga uvik osvajat i pobjeđivat sa kantama od suigrača...
Messi je najbolji ikad i to toliko uvjerljivo da je bespredmetno o tome i započinjat diskusiju...
Ipak su samo ljudi...
;)
Guest- Guest
Ima kod njega još nešto , on je na dane. Pet utakmica odigra solidno , dvi tri odlično i onda dođe jedna di njega ko da nema u momčadi. Jučer je bila ta jedna. Nije njegov dan.fridrih_niche wrote:Vidin, Jordan je osvaja prstenove i sa Wizardsima, lol...
Ipak su samo ljudi...
;)
2014-04-11
Pa svi imamo dane kad nam se ništa ne da/ništa ne ide od ruke...
A Messi je skurcan s Barcom već duži period, tako da je ovo očekivano...
;)
;)
Guest- Guest
Da , samo šta se igra uveliko oslanja na njega pa kad njega taj dan ne ide onda cila konstrukcija pada.fridrih_niche wrote:Pa svi imamo dane kad nam se ništa ne da/ništa ne ide od ruke...
;)
I Barcelona i reprezentacija Argentine funkcionira na istu šemu a to je da Mesi mora povuć a onda Mesi taj dan ima menzis Mesija nema na terenu i ono to ti je to.
2014-04-11
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 50