Ray Mabus, da li su ovo bili tvoji?
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Ray Mabus, da li su ovo bili tvoji?
Nedavno sam naišao na jedan filmić na youtubu, vezano za Domovinski rat. No, na snimci sam zamijetio nešto zanimljivo. Ovo je video...
Pažljivo promatrajte na snimci od 08:19 do 08:29...;))) Lijevo na ekranu...
Pažljivo promatrajte na snimci od 08:19 do 08:29...;))) Lijevo na ekranu...
red wolf-
2016-02-10
Re: Ray Mabus, da li su ovo bili tvoji?
hehehehehehehehehehehehe
red wolf-
2016-02-10
Pogledao. Iskreno nemam pojma šta je to. Možda je neka granata il dio nečega šta je odletilo u zrak.
Čudna neka putanja.
Čudna neka putanja.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
U posljednjem ratu bilo je svega.
U Bosni su se u sukob u jednoj prilici umiješali i vukodlaci.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Bilo je skriveno u oblacima, spustilo se prema dolje (gledaj lijevo, gore), onda se pojavilo u trenutku ispaljivanja raketa...Samo su promatrali...Ne brini...Ovo su bili moji...heheheheheheheheheheheheheRayMabus wrote:Pogledao. Iskreno nemam pojma šta je to. Možda je neka granata il dio nečega šta je odletilo u zrak.
Čudna neka putanja.
;))))) Samo vas gledamo...hahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
E Ray, sad znaš što je Ashtar komanda...;)))))
red wolf-
2016-02-10
Salamat Gajun, Ray, dragi čovječe...
red wolf-
2016-02-10
Ne bojte se! Svemir je jedno lijepo mjesto! Pun je života. I tu je da vas podigne na viši nivo!
red wolf-
2016-02-10
ima jedno l8jepo mjesto u svemiru a zove se -vrapce..taman za tebe prikladno i dosta tvojih kolega je tamo naslo utociste..po 'pameti' naravnored wolf wrote:Ne bojte se! Svemir je jedno lijepo mjesto! Pun je života. I tu je da vas podigne na viši nivo!
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
to opet sokrat ustašuje...
2015-08-08
a na 15:27 tetrijeb viče za dom spremni i nagovara dečke da zapjevaju juru i bobanamichaellcmacha wrote:to opet sokrat ustašuje...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Cili planet postaje polako al sigurno Vrapče odkako se ova korona pojavila , nema sporta , geopolitka ništa , samo ova korona dosadna , glava mi je ko balun od te korone.
Da se bar neki đihadista raznese u Njemačkoj , Francuskoj , Belgiji il tamo tu negdi u toj zapadnoj Europi da malo Hitler proviri.
Da se bar neki đihadista raznese u Njemačkoj , Francuskoj , Belgiji il tamo tu negdi u toj zapadnoj Europi da malo Hitler proviri.
2014-04-11
nezgodna je ta srpska brlja.jastreb wrote:U posljednjem ratu bilo je svega.
kaj si sisal metilnjak?
sve vas je trebalo pod ledinu.
jebemti tuđmana i šuška.
2014-12-30
To je od mene čuja jer sam ja jednom slučajno priča s likom koji je u ratu u Bosni naletija na njih. Uglavnom Srbi i s druge strane nešto napalo i masakriralo i onda krenilokrenilo prema njima pa oni rafalnu pa se to povuklo al opisa je te stvari samo nije on zna šta jje to al san ja skužija kad je reka dlaka i očnjaci al ko ljudi tj hoda uspravno.veber wrote:nezgodna je ta srpska brlja.jastreb wrote:U posljednjem ratu bilo je svega.
kaj si sisal metilnjak?
sve vas je trebalo pod ledinu.
jebemti tuđmana i šuška.
To je jedna rasa inteligentna tj nije životinja al nisu nešto napredni i to je netko iskrca ovamo s druge planete pa sad se skrivaju po šumama i gorama. Zovu ga Drekavac u narodnoj predaji a poznatiji je i kao vukodlak.
Zajebana zvjerka jer uopće nije životinja a ima primitivne nagone.
2014-04-11
Dosta često u prošlosti kad Zemlja još nije bila toliko napučena ljudima razne vanzemaljske rase bi dovele svoje živorinje il tako neke primitivnije inteligentne oblike života il neke zatvorenike pa bi ih iskrcavala ovdje.
Dupini i kitovi , to je iskrcano u oceane , oni nisu orginalno s ove planete.
Jeti koji je životinja je iskrcan ovdje i danas ako ih ima onda ih ima jako malo , možda ih i nema više.
Nije ovaj planet kad se gleda povijest samo ono šta piše u knjigama. Ima toga dosta šta je prošlo pod nekakve mitove i mitologiju a u osnovi su vanzemaljci u pitanju.
Jeti se spominje u Epu o Gilgamešu. Annunaki.
Annunaki u Sumeru su vanzemaljci s planete Ani 35 svjetlosnih godina udaljenosti.
Sumerska božanstva su ti vanzemaljci s planete Ani.
Jeti koji je životinja je iskrcan ovdje i danas ako ih ima onda ih ima jako malo , možda ih i nema više.
Nije ovaj planet kad se gleda povijest samo ono šta piše u knjigama. Ima toga dosta šta je prošlo pod nekakve mitove i mitologiju a u osnovi su vanzemaljci u pitanju.
Jeti se spominje u Epu o Gilgamešu. Annunaki.
Annunaki u Sumeru su vanzemaljci s planete Ani 35 svjetlosnih godina udaljenosti.
Sumerska božanstva su ti vanzemaljci s planete Ani.
2014-04-11
Pošto već postoji prikladna tema pod pravim imenom,znači isto pitanje.
Ray,jesu li ovo tvoji ? http://www.iamuniversity.org/
Pretpostavljam da nećeš bit iskren,ali ne košta me pitat.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ne znam , morao bi provjerit. Rekao sam ti da pripadam toliko tajnoj organizaciji da ni njihovi agenti ne znaju da to jesu.סמאל wrote:Pošto već postoji prikladna tema pod pravim imenom,znači isto pitanje.
Od kuda bih ja to znao jesu li ili nisu ? Nikad čuo a ne da mi se to istraživat. Možda se netko inkarnkrao pa radi svoj posao odvojeno. Ako smo Aštarl nismo sijamski blizanci.
2014-04-11
Ja sam negdje pročitao da su dupini i kitovi duše reinkarniranih Atlantiđana.RayMabus wrote:
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ma nekako mislim da ti ipak ne bi bio iskren oko toga.RayMabus wrote:Ne znam , morao bi provjerit. Rekao sam ti da pripadam toliko tajnoj organizaciji da ni njihovi agenti ne znaju da to jesu.סמאל wrote:Pošto već postoji prikladna tema pod pravim imenom,znači isto pitanje.
Od kuda bih ja to znao jesu li ili nisu ? Nikad čuo a ne da mi se to istraživat. Možda se netko inkarnkrao pa radi svoj posao odvojeno. Ako smo Aštarl nismo sijamski blizanci.
Naime,mnogi tvoji galaktičari misle da inkognito borave i ,,rade svoj posao'' te imaju ovakve paravane,tobožnje centre svjesnosti.
Valjda misle kako prolaze ispod radara,ili šta..
Nije mi jasno zašto se kriju i rade pod krinkom,ako ste toliko moćni.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
A da pitaš mene, pa da ti odgovorim ti čudnovatog imena?
red wolf-
2016-02-10
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kolinda: Kći sam mesara, da nismo bili u Jugoslaviji bili bismo milijarderi
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Bili su bili vrhovi planina...
» Mabus
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Bili su bili vrhovi planina...
» Mabus
Page 1 of 3